Ticketbar – kaartjes voor topbezienswaardigheden in Spanje

Ik ben lang op zoek geweest naar een website waar je online toegangskaartjes kunt kopen voor populaire bezienswaardigheden in Spanje. Zodat je tijdens je vakantie zeker van toegang bent en niet lang in de rij hoeft te staan. Na rondvraag bij collega’s en het lezen van reviews op Tripadvisor ben ik uitgekomen bij Ticketbar. Een betrouwbare goed werkende Nederlandstalige website met uitgebreid aanbod aan activiteiten in 9 steden in Spanje.

Op deze pagina lees je het verhaal achter Ticketbar is, hoe de website werkt en wat Ticketbar allemaal te bieden heeft voor een stedentrip Spanje.

Het verhaal achter Ticketbar

De Nederlandstalige website Ticketbar is in 2009 opgericht door de Nederlanders Fabian en Lars. En richtte zich aanvankelijk op de online verkoop van activiteiten aan hotels in Amsterdam.

Nu, bijna 10 jaar later, verkoopt Ticketbar toegangskaartjes voor musea, rondleidingen, excursies en dergelijke in meer dan 60 steden over de hele wereld. En is de website van Ticketbar in het Nederlands én nog 15 andere talen te lezen.

Hoe werkt Ticketbar?

1. Op Ticketbar vind je per stad een overzicht van kaartjes die je online kunt bestellen: kaartjes voor musea, rondleidingen, excursies, toeristenbussen en meer. 

2. Wil je meer over een activiteit weten of kaartjes bestellen, dan klik je op de korte beschrijving

3. Je komt dan terecht op een pagina met een uitgebreide beschrijving van de activiteit. Hier kun je boven aan de pagina ook het gewenste aantal kaartjes bestellen. Afhankelijk van de activiteit kies je ook al de datum en het gewenste tijdstip.

4. Wanneer je op “bestellen” klikt, kom je op de volgende pagina. Hier kun je lezen wat je besteld hebt en vul je je persoonlijke gegevens en betaalmethode in.

5. Je kunt vervolgens afrekenen (door weer op “bestellen” te klikken) of meer kaartjes bestellen (door op “verder winkelen” te klikken).

6. Tenslotte ontvang je de digitale kaartjes per email. Deze kun je uitprinten, maar ook via je telefoon laten zien als je op vakantie in Spanje bent.

Voordelen van Ticketbar

 • Je bestelt de kaartjes in het Nederlands;
 • Je hoeft tijdens je vakantie niet in de rij te staan;
 • Toegang / deelname is zeker;
 • Vaak krijg je korting;
 • Je kunt inspiratie opdoen.

Kaartjes voor 9 Spaanse steden

Voordat je op vakantie naar Spanje gaat, kun je op Ticketbar kaartjes kopen voor o.a. musea, rondleidingen, toeristenbussen, dierentuinen, wijnproeverijen en Flamenco shows in 9 verschillende Spaanse steden: Barcelona, Bilbao, Cordoba, Granada, Madrid, Malaga, Palma de Mallorca (op het Spaanse eiland Mallorca), Sevilla en Valencia.

Je vindt er activiteiten in de steden zelf, maar ook excursies in de omgeving van de Spaanse steden.

Activiteiten Ticketbar per stad

Voor de meeste steden is er een aparte pagina. Behalve voor Córdoba, Granada, Málaga en Sevilla. Kaartjes voor deze steden vind je allemaal op de Andalusië pagina van Ticketbar.

Conclusie

Dus plan je een stedentrip naar Spanje? Doe dan op Ticketbar inspiratie op over wat je kunt zien en doen in de stad waar je naartoe gaat. En koop thuis al kaartjes voor bijvoorbeeld het Prado museum in Madrid, het Al Hambra in Granada of de Sagrada Familia in Barcelona. Zodat je tijdens je vakantie in Spanje niet lang in de rij hoeft te staan.

De website van Ticketbar is eenvoudig in gebruik, werkt snel en goed en is Nederlandstalig. Bovendien ben je vaak zelfs goedkoper uit als je van tevoren al de kaartjes via Ticketbar besteld.
Nieuwe pagina's

 1. Bezoek een voetbalwedstrijd in Spanje en proef de passie!

  Oct 14, 19 08:46 AM

  : Informatie en tips op Spanje voor Jou voor het bezoeken van een voetbalwedstrijd in Spanje: over het kiezen van een wedstrijd, kopen van kaartjes en meer.

  Lees meer

 2. Een geheel verzorgde voetbalreis naar Spanje met Equipo Voetbalreizen

  Oct 08, 19 11:14 AM

  Informatie en tips over verzorgde voetbalreizen naar Spanje op Spanje voor Jou: inclusief voetbalkaartje, vliegticket en accommodatie.

  Lees meer

 3. Nederlandstalige wijnproeverij bij El Brabantino in Madrid

  Oct 02, 19 06:05 AM

  Review op Spanje voor Jou over Nederlandstalige wijnproeverij in Madrid van Spaanse kwaliteitswijnen bij El Brabantino.

  Lees meer