Glamping in Spanje: luxe kamperen op de mooiste plekjes in Spanje

Glamping in Spanje is de afgelopen jaren ontzettend opgekomen. Want steeds meer mensen willen tegenwoordig luxe kamperen met goede bedden plus eventueel een eigen toilet, badkamer en keuken. En tegelijkertijd genieten van de vrijheid en gezelligheid van een camping. Glamorous camping dus...

Glamping La Dehesa Experiences (Cordoba, Andalusië)

Dit kan op steeds meer plekken in Spanje: op mini-glampings "bij de boer", bij een B&B of bij een klein vakantiepark. Maar ook in glamping-accommodaties op grotere campings.

Je kunt er verblijven in zogenaamde safaritenten, lodgetenten, belltenten, yurts, tipi's of dubbeltenten. Maar ook in pods (een soort door-midden-gesneden boomstammen), pipowagens of boomhutten.

De grootte en de mate van comfort kan echter per glamping verschillen. Evenals de voorzieningen in een glamping-accommodatie.

Glamping-accommodaties zijn sowieso voorzien van comfortabele bedden en goede vloeren. Verder hebben de meeste accommodaties ook een eigen eet- en zitgedeelte en een keukentje. En sommigen hebben ook nog hun eigen toilet en badkamer.

Let bij het vinden van een glamping in Spanje dus goed op de verzoeningen van iedere accommodatie.

De mooiste glampings in Spanje per regio

Mede dankzij jullie hulp heb ik een overzicht gemaakt van de mooiste glampings in Spanje, die ik opgesplitst heb per regio. Klik in de lijst of kaart op de regio van je interesse en ontdek mijn favoriete glamorous campings in Spanje:

Tip! Op veel campings in Spanje kun je ook luxe kamperen in comfortabele bungalows en stacaravans. Deze glamping-accommodatties vind je op de camping pagina's van de afzonderlijke regio's in Spanje:

Meer glampings in Spanje

Op de Nederlandstalige website van Natuurhuisje plus Booking.com vind je overigens nog meer glampings in Spanje.

Ken jij een mooie glamping in Spanje?

Ken jij of ben je eigenaar van een glamping in Spanje die ik nog niet genoemd heb? Neem dan even contact met me op. Dan kan ik de glamping misschien toevoegen en kunnen we met zijn allen een overzicht van de mooiste glampings in Spanje maken!

Andere sfeervolle accommodaties in Spanje

Terug naar boven>>