Glamping in Spanje: luxe kamperen op de mooiste plekjes in Spanje

Glamping in Spanje is de afgelopen jaren ontzettend opgekomen. Want steeds meer mensen willen tegenwoordig luxe kamperen met goede bedden plus eventueel een eigen toilet, badkamer en keuken. En tegelijkertijd genieten van de vrijheid en gezelligheid van een camping. Glamorous camping dus...

Glamping La Dehesa Experiences (Cordoba, Andalusië)

Dit kan op steeds meer plekken in Spanje: op mini-glampings "bij de boer" met slechts een paar accommodaties, maar ook op grote campings.

Op deze pagina lees je wat voor soort glamping accommodaties in Spanje je kunt vinden en vertel ik meer over welke voorzieningen je op een glamping kunt verwachten:

Bovendien heb ik een overzicht gemaakt van de mooiste glampings in Spanje, die ik opgesplitst heb per regio. Klik in de lijst of kaart op de regio van je interesse en ontdek mijn favoriete glamorous campings in Spanje:

Soorten glamping accommodaties

Natuurlijk kun je luxe kamperen in een stacaravan of bungalow. Maar ook in luxe tenten: safaritenten, lodgetenten, belltenten, yurts of tipi's.

De glampings in Spanje die ik hier noem, zijn verschillende soorten luxe tenten. Die zich bevinden ‘bij de boer’ (als enige accommodatie of in combinatie met een minicamping of B&B), op rustige en mooi gelegen campings of op kleinschalige vakantieparken.

Tip! Verblijf je liever in een bungalow of stacaravan? Op de camping pagina's van de afzonderlijke regio's in Spanje vind je talrijke bungalows en stacaravans op mooie en rustig gelegen campings in Spanje>>.

Terug naar boven>>

Voorzieningen op glampings in Spanje

Hoe luxe een glamping tent is, kan verschillen. De glamping tenten zijn sowieso voorzien van comfortabele bedden, goede vloeren en een eet- en zitgedeelte.

Verder hebben de meeste tenten ook een keukentje. En sommige glampings (dus niet allen!) hebben ook nog hun eigen toilet en badkamer.

Let bij het vinden van een glamping in Spanje dus goed op de verzoeningen van iedere accommodatie.

Terug naar boven>>

Meer glampings in Spanje

Op de Nederlandstalige website van Natuurhuisje plus Booking.com vind je overigens nog meer glampings in Spanje.

Ken jij een mooie glamping in Spanje?

Ken jij of ben je tenslotte eigenaar van een glamping in Spanje die ik nog niet genoemd heb? Neem dan even contact met me op. Dan kan ik de glamping misschien toevoegen en kunnen we met zijn allen een overzicht van de mooiste glampings in Spanje maken.

Andere sfeervolle accommodaties in Spanje

Terug naar boven>>
Nieuwe pagina's

 1. Goodfood Valencia: leuke culinaire activiteiten in Valencia

  Nov 30, 22 05:59 AM

  Het Nederlandse bedrijf Goodfood Valencia maakt een culinair feest van je vakantie in Valencia met leuke culinaire activiteiten in Spanje's paella stad. Meer>>

  Lees meer

 2. Overwinteren op de Balearen: lekker weer en weinig toeristen

  Nov 29, 22 09:35 AM

  Overwinteren op de Balearen staat voor zon, aangename temperaturen, weinig toeristen en een stuk lagere prijzen dan in de zomer. Lees meer>>

  Lees meer

 3. Vakantiehuizen van La Casita (Andalusië): rust, comfort én zwembad

  Nov 28, 22 05:08 AM

  Rust en comfort in de vakantiehuizen en het kleine vakantiepark van La Casita bij de Costa del Sol (Andalusië). Met zijn tweeën of met kids. In zomer én winter.

  Lees meer

Bewaar op Pinterest

Om te bewaren op Pinterest, klik op de button hieronder