Bekijk ook de Disclaimer en het Privacy beleid van Spanje voor Jou.

Over Spanje voor Jou, dé inspiratiebron voor vakanties naar het echte Spanje

Op de Nederlandstalige website Spanje voor Jou vind je informatie en tips van Spanje expert Ria Poulsen voor vakanties naar het échte Spanje! Om Spanje op joúw favoriete manier te beleven.

Aan de hand van de tips over bestemmingen, accommodaties en activiteiten op mijn website maak je je eigen unieke Spanje vakantie. Maar je kunt ook alles laten regelen en een van de vele verschillende georganiseerde reizen naar Spanje boeken.

Website van Spanje expert Ria Poulsen

Ria in natuurpark Hoces del Río Duratón (Segovia, Castilië en Leon)

Spanjevoorjou.com is de website van mij, Ria Poulsen. En is voortgekomen uit mijn grote passie voor Spanje. Die begon toen ik voor mijn studie een half jaar in Granada (Andalusië) woonde.

Inmiddels heb ik ook met mijn gezin verschillende jaren in Spanje gewoond. Hebben we een appartement in Frigiliana en ben ik verschillende keren per jaar in mijn favoriete land te vinden. Alleen, met vrienden of met mijn gezin.

Wil je meer over mij en over het ontstaan van Spanje voor Jou weten, lees dan verder op de pagina over mij:

Hoe werkt Spanjevoorjou.com?

Spanje voor Jou is een inspiratiebron voor mensen die op vakantie naar Spanje willen. Je vindt op mijn website informatie en tips over:

  • Bezienswaardigheden & activiteiten;
  • Accommodaties (charmehotels, glampings, karakteristieke vakantiehuizen en sfeervolle campings);
  • Soorten vakanties (o.a. zonvakanties, actieve vakanties en kindervakanties);
  • Georganiseerde reizen.

Met behulp van deze informatie kun je zelf een unieke Spanje vakantie samenstellen door via mijn website afzonderlijke accommodaties, activiteiten en eventueel huurauto te boeken.

Maar je kunt er ook voor kiezen om een georganiseerde vakantie naar Spanje te boeken

In beide gevallen boek je niet bij Spanje voor Jou, maar direct bij de aanbieder (de camping, het hotel, de Nederlandse gids en meer). Spanje voor Jou is namelijk géén reisorganisatie en kan dus niet een reis voor je boeken.

Wanneer je via een link op mijn website een accommodatie, activiteit of georganiseerde Spanje reis boekt, ontvang ik hiervoor een kleine commissie van de aanbieder zónder extra kosten voor jou. Je kunt mijn website dus helemaal gratis gebruiken. Sterker nog: soms krijg je juist extra korting bij een aanbieder als je via mijn website boekt! Dit is bijvoorbeeld het geval als je een excursie of (watersport-)activiteit op Tenerife van Club Canary boekt.

Bekende én onbekende parels

Patones de Arriba: verlaten bergdorp in regio Madrid dat nu bij Madrilenen populair is om te lunchen en wandelen

Op Spanje voor Jou plus de bijbehorende Sociale Media kanalen Facebook, Pinterest en Instagram vind je informatie over bekende én onbekende parels in Spanje.

Steden als Madrid, Barcelona en Sevilla zijn bijvoorbeeld absolute aanraders. Maar tegelijkertijd heeft Spanje nog zoveel meer schatten! Zo vind je er prachtige en zeer afwisselende natuurgebieden die fantastisch zijn voor actieve vakanties en waarin je kunt wandelen, fietsen, vogels kijken, klimmen, kajakken en zo veel meer.

En wat liggen er veel pittoreske kleine dorpen in Spanje, waar mensen nog tijd hebben voor een babbel, kinderen 's avond  met elkaar op het dorpsplein spelen en scholen plus winkels 's middags dichtgaan voor siesta. Ook deze onbekende parels wil ik graag dat je leert kennen. Want hier beleef je het échte Spanje!

Spanje specialisten op Spanje voor Jou

Het échte Spanje beleef je ook als je een Spanje specialist inschakelt! Voor het vinden van een vakantiehuis, een sfeervol klein hotel, een rondreis of een fietsvakantie. Maar ook om méér over een gebied of stad te weten te komen.

Bij een Spanje specialist die ik aanbeveel op Spanje voor Jou ben je verzekerd van kennis, passie en een uitstekende persoonlijke service. Vaak zelfs in het Nederlands.

Spanje voor Jou en duurzaam toerisme

El Acebuchal: opgeknapt wit berggehucht in provincie Malaga (Andalusië)

Ik ben ervan overtuigd dat, als we willen dat de generaties na ons ook nog kunnen genieten van al het moois dat Spanje te bieden heeft, het belangrijk is dat we nú goed zijn voor de natuur én de lokale bevolking. Ik zet me daarom graag in voor duurzaam toerisme én voor lokale projecten die duurzaamheid in Spanje bevorderen.

Op Spanje voor Jou beveel ik daarom vele kleinschalige campings, glampings, hotels en vakantieparken aan die zich inzetten voor duurzaam toerisme in Spanje. Bovendien steun ik projecten in Spanje die duurzaamheid bevorderen.

Spanje experts op Spanje voor Jou

Ik ben inmiddels op heel wat plekken in Spanje geweest. En kan talloze tips geven over pittoreske dorpjes, prachtige natuurgebieden, sfeervolle accommodaties en meer. Maar Spanje is groot. En ik kan helaas niet ieder hoekje tot in zijn detail kennen (al is dit nog steeds mijn droom;)).

Daarom heb ik in 2019 besloten om ook andere Spanje experts aan het woord te laten op Spanje voor Jou. Nederlanders of Belgen die bijvoorbeeld al jarenlang in Spanje wonen en hun omgeving inmiddels als hun eigen broekzak kennen. Of die juist expert zijn in bijvoorbeeld fietsvakanties, gezinsvakanties of culinaire vakanties.

Met veel plezier stel ik ze hier aan je voor:

Spanje voor Jou op Social media

Je kunt ook inspiratie voor een Spanje vakantie opdoen via een van de sociale media kanalen van Spanje voor Jou! Geniet er van mooie foto's, doe ideeën op voor mooie wandel- en fietsgebieden, volg mijn ontdekkingen in Spanje en meer...

Je kunt me volgen op:

Deel jouw Spanje ervaringen!

Ken jij een bijzondere plek, een sfeervolle accommodatie of een restaurant met geweldig Spaans eten in Spanje die je met andere Spanje liefhebbers wilt delen?

Neem dan contact op met Spanje voor Jou! Ik kan jouw ontdekkingen delen via bovengenoemde social media. En weet je veel over een bepaald gebied af, dan kun je ook Spanje expert voor dit gebied worden en er stukjes over schrijven op Spanje voor Jou.