Bekijk ook de Disclaimer en het Privacy beleid van Spanje voor Jou.

Spanje voor Jou - inspiratiebron voor vakanties naar het échte Spanje

Op de Nederlandstalige website Spanje voor Jou vind je informatie en tips van Spanje expert Ria Poulsen voor vakanties naar het échte Spanje! Om Spanje op joúw favoriete manier te beleven.

Aan de hand van de tips over bestemmingen, accommodaties en activiteiten op mijn website maak je je eigen unieke Spanje vakantie. Maar je kunt ook alles laten regelen en een van de vele verschillende georganiseerde reizen naar Spanje boeken.

Website van Spanje expert Ria Poulsen

Spanjevoorjou.com is de website van mij, Ria Poulsen. En is voortgekomen uit mijn grote passie voor Spanje. Die begon toen ik voor mijn studie een half jaar in Granada (Andalusië) woonde.

Inmiddels heb ik ook met mijn gezin verschillende jaren in Spanje gewoond. Hebben we een appartement in Frigiliana en ben ik verschillende keren per jaar in mijn favoriete land te vinden. Alleen, met vrienden of met mijn gezin.

Wil je meer over mij en over het ontstaan van Spanje voor Jou weten, lees dan verder op de pagina over mij:

Hoe werkt Spanjevoorjou.com?

Spanje voor Jou is géén reisorganisatie waar je een reis naar Spanje kunt boeken. Wél vind je op de website Spanjevoorjou.com veel inspiratie voor vakanties naar het echte Spanje. Bijvoorbeeld voor rondreizen, wandelvakanties, yogavakanties en meer.

Je vindt er informatie over:

  • Bezienswaardigheden & activiteiten;
  • Accommodaties (charmehotels, glampings, karakteristieke vakantiehuizen en sfeervolle campings);
  • Soorten vakanties (o.a. zonvakanties, actieve vakanties en kindervakanties);
  • Georganiseerde reizen.

Met behulp van deze informatie kun je zelf een unieke Spanje vakantie samenstellen. Maar je kunt er ook voor kiezen om een georganiseerde vakantie naar Spanje te boeken.

Bekende én onbekende parels

Op Spanje voor Jou plus de bijbehorende Sociale Media kanalen (Facebook, Pinterest en Instagram) vind je informatie over bekende én onbekende parels in Spanje. Steden als Madrid, Barcelona en Sevilla geven immers een absoluut goed beeld van de ontwikkeling van Spanje (zeker als je ook buiten de geplande paden gaat). En zijn absolute parels.

Maar tegelijkertijd heeft Spanje nog zoveel meer schatten dan alleen de bekendste steden en stranden.

Ook deze parels wil ik graag dat je leert kennen. En dan het liefste op een kleinschalige en duurzame manier. Zodat de lokale bevolking ook blij wordt van onze komst. En de generaties na ons ook nog van deze schatten kunnen genieten. 

Spanje experts op Spanje voor Jou

Ik ben inmiddels op heel wat plekken in Spanje geweest. En kan talloze tips geven over pittoreske dorpjes, prachtige natuurgebieden, sfeervolle accommodaties en meer. Maar Spanje is groot. En ik kan helaas niet ieder hoekje tot in zijn detail kennen (al is dit nog steeds mijn droom;)).

Daarom heb ik in 2019 besloten om ook andere Spanje experts aan het woord te laten op Spanje voor Jou. Nederlanders of Belgen die bijvoorbeeld al jarenlang in Spanje wonen en hun omgeving inmiddels als hun eigen broekzak kennen.  Of die juist expert zijn in bijvoorbeeld fietsvakanties, gezinsvakanties of culinaire vakanties.

Met veel plezier stel ik ze hier aan je voor:

Mogelijkheden op Spanje voor Jou

Heb je een sfeervolle accommodatie in Spanje? Organiseer je kleinschalige reizen naar Spanje? Bied je een leuke activiteit aan waarbij mensen het échte Spanje leren kennen? En wil je dat ik jouw bedrijf/accommodatie aanbeveel?

Of wil je jouw stad/streek onder de aandacht brengen? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden.

Deel jouw Spanje ervaringen!

Ken jij een bijzondere plek, een sfeervolle accommodatie of een restaurant met geweldig Spaans eten in Spanje? Ook dan kun je contact met me opnemen. Stuur me dan per mail een paar foto’s en korte uitleg en ik deel het met andere Spanje liefhebbers via de Facebook pagina van Spanje voor Jou.

Een andere mogelijkheid is op Spanje expert op Spanje voor Jou te worden. Heb je interesse hierin, neem dan ook even contact met me op voor mee info.