Disclaimer

Spanjevoorjou.com wordt beheerd en jou als Bezoeker aangeboden door Spanje voor Jou (Spain made for You), een eenmanszaak van Ria Poulsen (KvK nummer 56563728 – Adres: Zuideinde 125, 2371 BT Roelofarendsveen, Nederland - BTW nr. NL001814558B68). Door de website te gebruiken stem je in met deze Disclaimer.

Het materiaal op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hoewel de informatie periodiek wordt ververst, kan er geen garantie worden gegeven op de volledige juistheid ervan.

Het wordt aangeboden voor algemene doeleinden, en is niet bedoeld als juridisch of professioneel advies op welk terrein dan ook. Spain made for You is niet aansprakelijk voor enig verlies dat direct of indirect voortkomt uit het volgen van de informatie op deze website.

Het is toegestaan om de pagina's op deze website te downloaden en tijdelijk op te slaan met als doel het raadplegen ervan op een personal computer. De inhoud van de website is beschermd met copyright onder internationaal geldende regelgeving.

Behalve het hierboven gestelde zijn de reproductie, permanente opslag, of hertransmissie van de inhoud van deze website verboden zonder de voorafgaande schriftelijk bevestigde toestemming van de eigenaar.

Sommige links op deze website kunnen leiden naar andere websites, in bezit van en onderhouden door derde partijen. Deze links worden aangeboden als dienstverlening aan de bezoekers.

Hoewel de gelinkte websites vaak persoonlijk worden aanbevolen, is Spanje voor Jou of haar eigenaresse niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites en/of daar aansprakelijk voor.