Spanje specialisten: voor de leukste vakanties naar Spanje

Heb jij zin in een onvergetelijke vakantie naar het échte Spanje? Schakel dan een Spanje specialist in! Bij hen ben je verzekerd van kennis, passie plus een uitstekende persoonlijke service, vaak zelfs in het Nederlands.

Op deze pagina heb ik een overzicht gemaakt van aanbieders van accommodaties, reizen plus activiteiten die hun gebied als geen ander kennen én uitstekende kwaliteit leveren. Zij weten waar ze het over hebben en dragen persoonlijke service hoog in het vaandel.

Opdat je snel je weg kunt vinden, heb ik de Spanje specialisten opgedeeld in:

Reis specialisten

Raften in de Spaanse Pyreneeën

Chill-Outdoor Pyrenees

De Nederlanders Jochum en Judith verzorgen vakanties in de Pyreneeën van Aragón in Spanje: multi-avonturen-, wandel-, fiets-, paardrijd- én cultuurvakanties.

Wijnstreek Rías Baixas in Galicië (Noord-Spanje)

Ontdek Galicië

Het Spaans-Nederlandse koppel Bianca en Jorge woont in Galicië en kent deze regio in Noord-Spanje als geen ander. Met hen beleef je het échte Galicië!

WAW.travel

Annemiek (Nederland) en Roberto (Spanje) zijn camino-experts en wandelfanaten die dol zijn op Menorca! Boek bij hen een caminoreis of wandelreis naar Menorca.

De Nederlandse Debora van IntoAsturias

IntoAsturias

De Nederlands Debora verzorgt dagtochten én complete vakanties in haar geliefde Asturië (Noord-Spanje).

Wandelen in Piracés in het Monegros gebied in Huesca (Aragón)

Recargo

De Nederlanders Carlos en Anita verzorgen op maat gemaakte groeps-& en individuele wandelreizen naar de Spaanse Pyreneeën.

Fietsen over een Vía Verde in de provincie Alicante

Camaleón Reizen

De Nederlandse amateurwielrenner Petro verzorgt samen met zijn partner wandel-& fietsreizen naar de Costa Blanca

Tejeda Travel

Niko woont in Frigiliana (Z-Spanje) en organiseert Nederlandstalige individuele reizen, groepsreizen én openbaar-vervoer-reizen in Andalusië en Midden-Spanje (ook op maat).

Paardrijden in Spanje

Marion woont in de Sierra Nevada (Z-Spanje) en kent maneges met  paardrijvakanties in Andalusië en Catalonië. Zij is van begin tot einde je Nederlandse contactpersoon. 

Van Dam Outdoor

Bert en Grietje organiseren in het voor-& najaar actieve vakanties met Nederlandse begeleiding in Andalusië: multi-avonturen vakanties, MTB-reizen, wandelreizen en yogavakanties.

Terug naar boven>>

Accommodatie specialisten

Casita Travel

Nederlandse specialist in luxe vakantievilla’s met zwembad aan de Costa Blanca, in Andalusië, op de Canarische eilanden en op Ibiza voor in de zomer én winter.

La Casita

Nederlandse specialist in vakantiehuizen met zwembad en kleine vakantieparken in het binnenland van Málaga (Andalusië) die je in de winter voordelig huurt.

Terug naar boven>>

Activiteiten specialisten

Sevilla Sights

De Nederlandstalige Sevillaanse Dolores kent Sevilla als geen ander en neemt je te voet of op de fiets meer naar bekende én verborgen plekjes in deze Flamenco stad in Andalusië.

Flamenco Sevilla

De Nederlandstalige Flamenco danseres Maria geeft Flamenco les én organiseert kleinschalige Flamenco optredens in Flamenco stad Sevilla (Zuid-Spanje)!

Ontdek Córdoba

Wil je Córdoba beter leren kennen? Ga dan te voet of op de fiets mee met de Nederlandstalige gids Francisco voor een culturele of culinaire beleving van Córdoba...

SagradaFamiliaTours

Robbert is Barcelona en Catalonië specialist met grote interesse voor Gaudí. Hij is officiële gids en mag als enige Nederlandse tours door de Sagrada Famila geven...

Club Canary

Ben je voor je vakantie op Tenerife op zoek naar leuke (bus-/boot-)excursies, watersportactiviteiten of andere activiteiten? Dan moet je bij Club Canary van de Nederlander Roy zijn!

El Brabantino

Wijnspecialist Jean Pierre organiseert Nederlandstalige wijnproeverijen in Madrid van Spaanse wijnen plus kan je meenemen naar een wijngoed in de buurt van Madrid.

Van Dam Outdoor

Bert en Grietje zijn specialist in outdoor activiteiten met professionele Nederlandstalige begeleiding in de provincie Málaga (Andalusië): MTB-en, klimmen, canyoning en meer.

Pintxos workshop in Valencia

GoodFood Valencia

De Nederlanders Yubin en Heidi van Goodfood Valencia maken een culinair feest van je vakantie in Valencia met leuke culinaire activiteiten in Spanje's paella stad.

Terug naar boven>>