Spanje specialisten voor de leukste vakanties naar Spanje

Heb jij zin in een onvergetelijke vakantie naar het échte Spanje? Schakel dan een Spanje specialist in! Bij hen ben je verzekerd van kennis, passie plus een uitstekende persoonlijke service, vaak zelfs in het Nederlands.

Op deze pagina heb ik een overzicht gemaakt van aanbieders van accommodaties, reizen plus activiteiten die hun gebied als geen ander kennen én uitstekende kwaliteit leveren. Zij weten waar ze het over hebben en dragen persoonlijke service hoog in het vaandel.

Opdat je snel je weg kunt vinden, heb ik de Spanje specialisten opgedeeld in:

Accommodatie specialisten

Casita Travel

Nederlandse specialist in luxe vakantievilla’s met zwembad aan de Costa Blanca, in Andalusië en op de Canarische eilanden plus Ibiza voor in de zomer én winter.

La Casita

Nederlandse specialist in vakantiehuizen met zwembad en kleine vakantieparken in het binnenland van Málaga (Andalusië) die je in de winter voordelig huurt.

Terug naar boven>>

Reis specialisten

Tejeda Travel

Niko woont in Frigiliana en organiseert Nederlandstalige individuele reizen, groepsreizen én openbaar-vervoer-reizen in Andalusië en Midden-Spanje (ook op maat).

WAW.travel

Annemiek plus Roberto zijn camino-experts en wandelfanaten die dol zijn op Menorca! Boek bij hen een wandelreis naar Santiago de Compostela of Menorca.

PaardrijdenSpanje

Marion woont in de Sierra Nevada in Andalusië en kent maneges met leuke paardrijvakanties in Andalusië en Catalonië. Zij is van begin tot einde je Nederlandstalig contactpersoon. 

Van Dam Outdoor

Een actieve Andalusië vakantie? Bert en Grietje organiseren Nederlandstalige MTB-, yoga- én afwisselende outdoor vakanties (MTB-en begeleid of met GPS).

Terug naar boven>>

Activiteiten specialisten

Sevilla Sights

De Nederlandstalige Sevillaanse Dolores kent Sevilla als geen ander en neemt je te voet of op de fiets meer naar bekende én verborgen plekjes in deze Flamenco stad in Andalusië.

Flamenco Sevilla

De Nederlandstalige Flamenco danseres Maria geeft Flamenco les én organiseert kleinschalige Flamenco optredens in Flamenco stad Sevilla (Zuid-Spanje)!

Ontdek Córdoba

Wil je Córdoba beter leren kennen? Ga dan te voet of op de fiets mee met de Nederlandstalige gids Francisco voor een culturele of culinaire beleving van Córdoba...

FincaLasAbubillas

Wandel-& natuur-liefhebbers Gertjan en Elly runnen Finca las Abubillas in Extremadura. Zij verhuren schuilhutten in Monfragüe en hebben talloze Nederlandstalige wandelroutes uitgestippeld.

SagradaFamiliaTours

Robbert is Barcelona en Catalonië specialist met grote interesse voor Gaudí. Hij is officiële gids en mag als enige Nederlandse tours door de Sagrada Famila geven...Club Canary

Ben je voor je vakantie op Tenerife op zoek naar leuke (bus-/boot-)excursies, watersportactiviteiten of andere activiteiten? Dan moet je bij Club Canary van de Nederlander Roy zijn!


Van Dam Outdoor

Bert en Grietje zijn specialist in outdoor activiteiten met professionele Nederlandstalige begeleiding in de provincie Málaga (Andalusië): MTB-en, klimmen, canyoning en meer.

Locura de Vida

Chus en Capi zijn specialist in outdoor activiteiten in de (pré-)Pyreneeën van Aragon die  childproof zijn: vía ferrata, canyoning, speleologie en jeepsafari tours.


El Brabantino

Wijnspecialist Jean Pierre organiseert Nederlandstalige wijnproeverijen in Madrid van Spaanse wijnen plus kan je meenemen naar een wijngoed in de buurt van Madrid.

Terug naar boven>>
Nieuwe pagina's

 1. Goodfood Valencia: leuke culinaire activiteiten in Valencia

  Nov 30, 22 05:59 AM

  Het Nederlandse bedrijf Goodfood Valencia maakt een culinair feest van je vakantie in Valencia met leuke culinaire activiteiten in Spanje's paella stad. Meer>>

  Lees meer

 2. Overwinteren op de Balearen: lekker weer en weinig toeristen

  Nov 29, 22 09:35 AM

  Overwinteren op de Balearen staat voor zon, aangename temperaturen, weinig toeristen en een stuk lagere prijzen dan in de zomer. Lees meer>>

  Lees meer

 3. Vakantiehuizen van La Casita (Andalusië): rust, comfort én zwembad

  Nov 28, 22 05:08 AM

  Rust en comfort in de vakantiehuizen en het kleine vakantiepark van La Casita bij de Costa del Sol (Andalusië). Met zijn tweeën of met kids. In zomer én winter.

  Lees meer