Ontdek Galicië: Vakanties op maat in Galicië (Noord-Spanje)

Wat leuk dat jij een vakantie naar Galicië overweegt! Bianca en Jorge van reisorganisatie Ontdek Galicië wonen vanaf 2008 in de Rías Baixas en verzorgen individuele rondreizen, wandelvakanties plus zeiltochten op maat naar deze prachtige groene regio in Noord-Spanje.

Hierbij worden accommodaties, routes, bezienswaardigheden en aktiviteiten als een wijnproeverij, boottocht of zeiltocht in persoonlijk overleg met jou afgestemd en verzorgd.

Bovendien ontvang je als je een vakantie bij Ontdek Galicië boekt een uitgebreid informatiepakket thuis, met een gepersonaliseerd roadbook, waardevolle tips over bezienswaardigheden, aanbevelingen voor routes, restauranttips en foldermateriaal.

bianca_van_kralingen-ontdek_galicie.jpg

Lijkt dit je wat?

Neem dan vrijblijvend contact op met Ontdek Galicië!

Bianca bespreekt graag persoonlijk jouw wensen en interesses met je om een offerte op maat te kunnen maken die precies bij jouw wensen past.

Als je onderstaand contactformulier invult, dan neemt Bianca binnen twee dagen contact met je op:

Contact Ontdek Galicië

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullenNieuwe pagina's

 1. Goodfood Valencia: leuke culinaire activiteiten in Valencia

  Nov 30, 22 05:59 AM

  Het Nederlandse bedrijf Goodfood Valencia maakt een culinair feest van je vakantie in Valencia met leuke culinaire activiteiten in Spanje's paella stad. Meer>>

  Lees meer

 2. Overwinteren op de Balearen: lekker weer en weinig toeristen

  Nov 29, 22 09:35 AM

  Overwinteren op de Balearen staat voor zon, aangename temperaturen, weinig toeristen en een stuk lagere prijzen dan in de zomer. Lees meer>>

  Lees meer

 3. Vakantiehuizen van La Casita (Andalusië): rust, comfort én zwembad

  Nov 28, 22 05:08 AM

  Rust en comfort in de vakantiehuizen en het kleine vakantiepark van La Casita bij de Costa del Sol (Andalusië). Met zijn tweeën of met kids. In zomer én winter.

  Lees meer