Wandelvakanties in Spanje van WAW.travel - voor innerlijke rust

Ben jij op zoek naar een wandelvakantie naar Spanje om te genieten van prachtige natuur en tegelijkertijd tot rust te komen en weer op te laden? Dan zijn de wandelreizen van WAW.travel allicht iets voor jou! Alles wordt voor je geregeld, zodat jij je kunt concentreren op het wandelen in de prachtige en rustgevende natuur.

We mogen weer op vakantie naar de Balearen en de Canarische eilanden zonder bij terugkeer getest te worden of in quarantaine te gaanLees meer over testen, noodzakelijke formulieren, coronapaspoort ed.>>

Je kunt kiezen voor een individuele wandelvakantie in Spanje, maar WAW.Travel biedt ook wandelreizen in groepsverband aan.

Op deze pagina vertel ik meer over de wandelvakanties die deze kleine Spaans-Nederlandse wandelspecialist aanbiedt in Spanje.

Rustgevende wandelvakanties

Rustgevende wandelvakanties naar Spanje van WAW.travel

WAW.travel is in 2019 opgericht door de Nederlandse Annemiek en Spaanse Roberto en is ontstaan uit de wens om reizen aan te bieden die zorgen voor meer welzijn bij mensen. 

De wandelvakanties die Annemiek en Roberto aanbieden, zijn dan ook bedoeld voor mannen en vrouwen die behoefte hebben om even weg te komen van de dagelijkse drukte. Via een fysieke uitdaging in een prachtige en rustgevende omgeving komen zij met de wandelreizen van WAW.travel weer tot rust. 

Bovendien worden alle zorgen je uit handen genomen vóór en tijdens deze op maat gemaakte kwaliteitsreizen. Want alles wordt voor je geregeld: transport, bagagevervoer en overnachting.

Wandelen op Menorca en naar Santiago

Wandelen op Menorca (Balearen)

De wandelreizen die WAW.travel in Spanje aanbiedt, zijn wandelvakanties op het Spaanse eiland Menorca plus caminoreizen naar Santiago de Compostela.

Menorca, omdat Annemiek en Roberto tot over hun oren verliefd zijn op dit prachtige eiland op de Balearen en er fantastische wandel- en ontspanplekken kennen. 

Caminoreizen, omdat zij expert zijn in de Camino de Santiago (Camino Frances, Camino del Norte en andere pelgrimstochten). Zij hebben deze pelgrimsroutes naar Santiago de Compostela zelf gelopen en ervaren.

Spanje wandelreizen WAW.travel

Individuele wandelvakantie Camí de Cavalls Zuid (8dgn)

Tijdens de 8-daagse Wandelvakantie Menorca Zuid van WAW.travel loop je 6 etappes van de Cami de Cavalls wandelroute.

Tijdens deze individuele wandelvakantie verken je de prachtige zuidkust van Menorca, van Ciutadella naar Mahón.

Alles wordt tijdens deze reis voor je geregeld, zelfs het vervoer van je bagage, zodat je je helemaal kunt focussen op het wandelen en het genieten van het natuurschoon en de rust om je heen.

Wil je deze wandelreis combineren met een paar dagen op het strand? Geen probleem (vraag WAW.travel naar de mogelijkheden).En aangezien deze reis een individuele vakantie is, kan deze wandelreis op ieder moment geboekt worden.

Individuele wandelvakantie Camí de Cavalls Noord (8dgn)

Hou je meer van ruig en authentiek? Dan is de noordelijke route van de Camí de Cavall op Menorca echt iets voor jou! Kijk dan eens naar de 8-daagse Wandelvakantie Menorca Noord van WAW.travel.

Ook bij deze georganiseerde vakantie op de Balearen wordt alles weer voor je geregeld, zodat je je helemaal op jezelf kunt richten: op het wandelen, genieten en ontspannen.

 Groepswandel- & yogavakantie Menorca (8 dagen)

De derde welzijnsreis die WAW.Travel op Menorca aanbiedt, is een yoga- & wandelvakantie in groepsverband. Deze groepsreis is voor vrouwen en mannen en wordt begeleid door de Nederlandse Zen Shiatsu en Ryoho yogatherapeut Eline Klaassens.

Tijdens deze 8-daagse wandel- en yogavakantie op Menorca start je ’s ochtends met een verfrissende yogales die je voorbereid op een dag wandelen op Menorca.

Na het wandelen sluit je af met ontspannende yoga en meditatie die je voorbereiden op een goede nachtrust.

In 2021 gaat deze wandel- en yogareis in september of oktober gehouden worden. De precieze datum is nog niet vastgesteld, maar heb je interesse, neem dan contact op met Annemiek van WAW.Travel. 

Wandelreizen naar Santiago de Compostela

WAW.travel organiseert verschillende wandelreizen naar Santiago de Compostela.

Zo kun je wandelen over delen van de Camino Francés, de populairste pelgrimsroute naar Spanje’s beroemde bedevaartsoord door het binnenland (van St. Jean Pied de Port naar Pamplona, van Pamplona naar Logroño en van Sarria naar Santiago), de pittige Camino del Norte langs de noordkust plus de Camino Portugúes langs de westkust, vanaf de grens met Portugal tot Santiago. 

De duur van deze wandelreizen in Spanje is 6 of 8 dagenWil je langer wandelen, dan kun je een langer traject van een camino lopen, wat WAW.travel natuurlijk voor je regelt.

En je kunt vanuit Santiago de Compostela nog de Camino Finesterre nemen en verder wandelen naar kustplaats Finisterre.
Nieuwe pagina's

 1. Een stedentrip Alcalá de Henares (Madrid) – geboorteplaats Cervantes

  Jun 10, 21 08:57 AM

  Een stedentrip naar Alcalá de Henares op 30 minuten rijden van Madrid brengt je naar de geboortestad van Cervantes en de eerste universiteitsstad in Europa.

  Lees meer

 2. Rustige en kleinschalige Spanje vakanties met Eliza was Here

  Jun 08, 21 02:41 AM

  Eliza was Here staat voor sfeervolle hotels en vakantiehuizen in o.a. Spanje die weg van het massatoerisme liggen; maar ook voor service van A tot Z. Lees meer.

  Lees meer

 3. Nomad Xperience - Nederlandstalige glamping in de bergen bij Granada

  May 26, 21 02:26 PM

  Zin in een actieve vakantie in Andalusië? De Nederlandstalige glamping Nomad Xperience in de bergen bij Granada organiseert vele outdoor activiteiten.

  Lees meer