Nog meer tips van insiders op Spanje voor Jou!

Is het je al opgevallen dat ik de laatste tijd niet meer alle blogs zelf heb geschreven op Spanje voor Jou? Ik heb versterking ingeroepen van andere Spanje experts. Die bijvoorbeeld al jarenlang in een bepaalde stad of streek in Spanje wonen. Waardoor zij fantastische insider tips kunnen geven. 

Want ook al ken ik Spanje goed, heb ik er lang gewoond en kom ik er nog steeds veel, het is onmogelijk voor me om alle parels zelf te kennen. 

Samen met de andere Spanje experts kan ik jou en alle andere bezoekers van Spanje voor Jou nu nóg meer informatie en tips geven om het échte Spanje op jouw eigen manier te ontdekken…

Spanje experts op Spanje voor Jou

Met trots stel ik je voor aan de Spanje experts die hun tips met jou willen delen op Spanje voor Jou (kijk regelmatig, want er blijven continu Spanje experts bijkomen!):

Bianca van Kralingen – Galicië expert

Bianca woont sinds 2008 met haar gezin in Galicië, de geboorteplek van haar man. Bianca wil er inmiddels niet meer weg. Op Ontdekgalicie.nl deelt ze de vele parels die ze inmiddels ontdekt heeft. Én samen met haar man heeft ze rondreizen samengesteld door deze prachtige regio in Noord Spanje.

Peter & Petra - Spaanse Pyreneeën experts

Peter en Petra zijn de eigenaren van de idyllische vakantiehuizen van Casa Mauri in bergdorpje Santa Engràcia in de Spaanse Pyreneeën (Catalonië). Ze zijn grote natuurliefhebbers. En kunnen fantastische tips geven over wandel- en fietsroutes, pittoreske dorpjes en meer.

Annebeth, Carola & Carlijn – Barcelona experts

Annebeth, Carola en Carlijn wonen samen al ruim dertig jaar in Barcelona. En kennen de stad van Gaudí als geen ander! Op de website Barcelonatips.nl geven zij tips over de hoogtepunten van Barcelona, maar ook over onbekende plekken in deze fascinerende stad in Oost Spanje.

Petra Schouten – Tarragona expert

Petra Schouten is freelance journalist en woont sinds 2016 samen met haar gezin in de provincie Tarragona, de zuidelijkste provincie van Catalonië. Waar ze al heel wat avonturen hebben meegemaakt. Haar ervaringen en tips deelt ze op de reisblog Bonddiatarragona.nl.

Wim Thys - Almería expert

Wim Thys heeft een vakantiehuis in natuurgebied Cabo de Gata in de provincie Almería, helemaal in het zuidoosten van Spanje. Van waaruit hij samen met zijn vrouw regelmatig de omgeving verkentBij gebrek aan informatie over dit bijzondere gebied in Andalusië is hij een aantal jaren geleden de blog Cabodegata.blog gestart.

Hans Reling – fietsexpert Spanje

Hans Reling heeft samen met zijn partner heel wat afgefietst over de hele wereld. Toen ze in Spanje wilden gaan fietsen, merkten ze dat er maar heel weinig informatie op internet te vinden was over routes, fietsverhuur, goede fietshotels en meer. Dus zijn zij de website Fietseninspanje.nl begonnen.

Patrick van der Meer – kindervakantie expert

Patrick van der Meer is mijn marketing partner voor Spanje voor Jou. En is tevens expert in kindervakanties. Hij heeft al heel wat vakanties met zijn gezin gemaakt. O.a. naar Catalonië en Andalusië. En samen met zijn vrouw Sabine is hij eigenaar van de website Vakantie-met-Kinderen.com.

Lees meer over Patrick..Nieuwe pagina's

 1. Nog meer tips van insiders op Spanje voor Jou!

  Dec 04, 19 05:29 AM

  Lees nu nog meer insider-tips op Spanje voor Jou! Van Spanje experts die al jarenlang in Spanje wonen. Of gespecialiseerd zijn in bv kinder- of fietsvakanties.

  Lees meer

 2. Casa Sarandy: een ontspannen vakantie bij Vlamingen in Málaga's bergen

  Nov 29, 19 08:06 AM

  Verblijf in de gastenkamer of het vakantiehuis van Casa Sarandy in de bergen van Málaga; en geniet van een zorgeloze ontspan- of actieve vakantie in Andalusië!

  Lees meer

 3. Een vakantie in Castillië La Mancha – het land van Don Quijote

  Nov 29, 19 03:35 AM

  Informatie en tips voor een vakantie in Castillië La Mancha in Midden Spanje: bezienswaardigheden, sfeervolle accommodaties, rondreizen, stedentrips en meer.

  Lees meer