Nog meer insider tips van Spanje experts op Spanje voor Jou!

Is het je al opgevallen dat ik de laatste tijd niet meer alle blogs zelf heb geschreven op Spanje voor Jou? Ik heb versterking ingeroepen van andere Spanje experts. Die bijvoorbeeld al jarenlang in een bepaalde stad of streek in Spanje wonen. Waardoor zij fantastische insider tips kunnen geven. 

LET OP: Je mag weer op vakantie naar Spanje! Net als in Nederland en België gelden er echter nog extra hygiëne- en afstandsmaatregelen zolang er geen vaccin tegen COVID-19 gevonden is. Lees meer>>

Want ook al ken ik Spanje goed, heb ik er lang gewoond en kom ik er nog steeds veel, het is onmogelijk voor me om alle parels zelf te kennen. 

Samen met de andere Spanje experts kan ik jou en alle andere bezoekers van Spanje voor Jou nu nóg meer informatie en tips geven om het échte Spanje op jouw eigen manier te ontdekken…

Spanje experts op Spanje voor Jou

Met trots stel ik je voor aan de Spanje experts die hun tips met jou willen delen op Spanje voor Jou (kijk regelmatig, want er blijven continu Spanje experts bijkomen!):

Patrick van der Meer – kindervakantie expert

Patrick van der Meer is mijn marketing partner voor Spanje voor Jou. En is tevens expert in kindervakanties.

Hij heeft al heel wat vakanties met zijn gezin gemaakt. O.a. naar Catalonië en Andalusië.

Samen met zijn vrouw is hij eigenaar van Vakantie-met-Kinderen.com.

Linda Roosloot - Aragón expert

Linda Roosloot beleeft sinds 2015 met haar gezin haar Spaanse droom op Finca la Solución in het binnenland van de regio Aragón.

Zij heeft alle luxe over boord gegooid. In plaats daarvan geniet zij intens van de natuur en dieren om hun heen. Plus van haar passies dansen, zingen en schrijven.

Dit laatste doet ze op haar eigen blog www.enjoylifenow.eu én op Spanje voor Jou.

Geniet van alle bijzondere plekken in deze niet-toeristische regio in Midden-Spanje die Linda hier met ons deelt!

Bianca van Kralingen – Galicië expert

Bianca woont sinds 2008 met haar gezin in Galicië, de geboorteplek van haar man, en wil er niet meer weg. Op Ontdekgalicie.nl deelt ze de vele parels die ze er inmiddels ontdekt heeft. Én samen met haar man organiseert ze rondreizen  door deze prachtige regio in Noord-Spanje.

Petra Timmers - Spaanse Pyreneeën expert

Petra Timmers en haar partner Peter zijn de eigenaren van de idyllische vakantiehuizen van Casa Mauri in bergdorpje Santa Engràcia in de Spaanse Pyreneeën (Catalonië). Ze zijn grote natuurliefhebbers. En hebben fantastische tips over wandel- en fietsroutes, pittoreske dorpjes en meer.

Annebeth, Carola & Carlijn – Barcelona experts

Annebeth, Carola en Carlijn wonen samen al ruim dertig jaar in Barcelona. En kennen de stad van Gaudí als geen ander! Op de website Barcelonatips.nl geven zij tips over de hoogtepunten van Barcelona, maar ook over onbekende plekken in deze fascinerende stad in Oost Spanje.

Petra Schouten – Tarragona expert

Petra Schouten is freelance journalist en woont sinds 2016 samen met haar gezin in de provincie Tarragona, de zuidelijkste provincie van Catalonië. Waar ze al heel wat avonturen hebben meegemaakt. Haar ervaringen en tips deelt ze op de reisblog Bonddiatarragona.nl.

Gertjan de Zoete - Extremadura expert, vogelaar & natuurfotograaf

Samen met partner Elly emigreerde Gertjan in 2008 naar Extremadura, waar zij in 2012 een vakantieparkje in de natuur openden: Finca Las Abubillas, op steenworp afstand van nationaalpark Monfragϋe, die bestaat uit 5 nieuw gebouwde rustieke bungalows tussen eeuwenoude steeneiken. Als fervent natuurliefhebber &–fotograaf deelt Gertjan zijn kennis graag met gasten.

Wim Thys - Almería expert

Wim Thys heeft een vakantiehuis in natuurgebied Cabo de Gata in de provincie Almería, helemaal in het zuidoosten van Spanje. Van waaruit hij samen met zijn vrouw regelmatig de omgeving verkent. Bij gebrek aan informatie over dit bijzondere gebied in Andalusië is hij een paar jaren geleden de blog Cabodegata.blog gestart.

Hans Reling – fietsexpert Spanje

Hans Reling heeft samen met zijn partner heel wat afgefietst over de hele wereld. Toen ze in Spanje wilden gaan fietsen, merkten ze dat er maar heel weinig informatie op internet te vinden was over routes, fietsverhuur, goede fietshotels en meer. Dus zijn zij de website Fietseninspanje.nl begonnen.Nieuwe pagina's

 1. De vele verschillende soorten vakanties die je naar Spanje kunt maken

  Jul 08, 20 09:01 AM

  Beleef Spanje op je eigen manier! Lees meer over de vele verschillende soorten vakanties in Spanje die mogelijk zijn: stedentrips, actieve vakanties en meer.

  Lees meer

 2. Een fietsvakantie in Andalusië: fietsen door afwisselende landschappen

  Jul 08, 20 04:00 AM

  Mijn favoriete fietsgebieden, fietsroutes en fietsreizen in Andalusië (individuele fietsvakanties en groepsreizen).

  Lees meer

 3. Fietsroutes in Spanje: voor ieder wat wils

  Jul 01, 20 11:53 AM

  Informatie en tips over fietsroutes in Spanje: lichte én zware fietsroutes over geasfalteerde wegen of hobbelige natuurpaden.

  Lees meer