Insider tips van Spanje experts op Spanje voor Jou!

Is het je al opgevallen dat ik de laatste tijd niet meer alle blogs zelf heb geschreven op Spanje voor Jou? Ik heb versterking ingeroepen van andere Spanje experts.

De Spanje experts van Spanje voor Jou wonen vaak al jarenlang in een bepaalde stad of streek in Spanje, waardoor zij fantastische insider tips kunnen geven. 

Want ook al ken ik Spanje goed, heb ik er lang gewoond en kom ik er nog steeds veel, het is onmogelijk voor me om alle parels zelf te kennen. 

Samen met de andere Spanje experts kan ik jou en alle andere bezoekers van Spanje voor Jou nu nóg meer informatie en tips geven om het échte Spanje op jouw eigen manier te ontdekken…

Spanje experts op Spanje voor Jou

Met trots stel ik je voor aan de Spanje experts die hun tips met jou willen delen op Spanje voor Jou (kijk regelmatig, want er blijven continu Spanje experts bijkomen!):

Peter en Petra - Spaanse Pyreneeën experts

Petra Timmers en haar partner Peter zijn de eigenaren van de idyllische vakantiehuizen van Casa Mauri in bergdorpje Santa Engràcia in de Spaanse Pyreneeën (Catalonië).

Ze zijn grote natuurliefhebbers en hebben fantastische tips over wandel- en fietsroutes, pittoreske dorpjes en meer.

Annebeth Vis – Barcelona expert

De Nederlandse journaliste Annebeth Vis woont al 20 jaar in Barcelona en kent de stad van Gaudí als geen ander!

Ze vindt het heerlijk om haar favoriete stad in Spanje met anderen te delen. Dit doet ze via haar de Barcelonatips.nl. En via haar fietszaak El Ciclo organiseert zij fietstours met lokale Nederlandstalige gidsen.

Gertjan de Zoete - Extremadura expert, vogelaar & natuurfotograaf

Samen met partner Elly emigreerde Gertjan in 2008 naar Extremadura, waar zij in 2012 op steenworp afstand van nationaalpark Monfragϋe een een klein vakantiepark met 5 luxe bungalows tussen eeuwenoude steeneiken openden: Finca Las Abubillas.

Als fervent natuurliefhebber &–fotograaf deelt Gertjan zijn kennis graag met gasten.

Bianca van Kralingen – Galicië expert

Bianca woont sinds 2008 met haar gezin in Galicië, de geboorteplek van haar man, en wil er niet meer weg.

Op Ontdekgalicie.nl deelt ze de vele parels die ze er inmiddels ontdekt heeft. En samen met haar man organiseert ze rondreizen door deze prachtige regio in Noord-Spanje.

Patrick van der Meer – kindervakantie expert

Patrick van der Meer is mijn marketing partner voor Spanje voor Jou. En is tevens expert in kindervakanties.

Hij heeft al heel wat vakanties met zijn gezin gemaakt. O.a. naar Catalonië en Andalusië.

Samen met zijn vrouw is hij eigenaar van Vakantie-met-Kinderen.com.

Terug naar boven>>