Bianca van Kralingen – Galicië expert

Nadat Bianca van Kralingen eerst met haar man Jorge in Rotterdam heeft gewoond, besluiten zij in 2008 om te verhuizen naar het platteland van Galicië, een wel naar het geboortedorp van Jorge's ouders, dat gelegen is in het Rías Baixas gebied in de provincie Pontevedra.

In het begin behield Bianca haar oude baan nog en vloog ze regelmatig terug naar Nederland. Maar zij kreeg meer en meer de behoefte om met anderen de vele parels te delen die zij inmiddels in deze regio in Noord-Spanje ontdekt had. 

Zo ontstond het idee om een eigen website over deze prachtige, nog vrij onbekende regio te beginnen en werd Ontdekgalicie.nl geboren. Want Galicië heeft nog zo veel meer dan pelgrimsoord Santiago de Compostela te bieden!

Dit beviel zo goed, dat Bianca en Jorge besloten hun eigen rondreizen door Galicië te gaan maken. Dus tegenwoordig kun je niet alleen talloze tips over wat je kunt zien en doen in Galicië op Ontdekgalicie.nl vinden, maar kun je bij Bianca ook je vakantie boeken!

Bianca's tips op Spanje voor jou

Op Spanje voor Jou deelt Bianca een paar van haar tips over Galicië:
Nieuwe pagina's

 1. Met de trein van Madrid naar León in minder dan 2,5 uur

  Sep 23, 22 08:19 AM

  Met de trein van Madrid naar León in Midden-Spanje? Ik heb het gedaan! Lees mijn info over de reisduur, kosten, treinstations, kaartje kopen en meer.

  Lees meer

 2. Leon: gezellige stad in Midden-Spanje op de Camino Francés

  Sep 22, 22 09:20 AM

  De aan de Camino Francés gelegen stad León in Midden-Spanje heeft een gezellige oude binnenstad met bars, restaurants, winkels en historische gebouwen. Info>>

  Lees meer

 3. De mooiste Parador hotels in Castilië en Leon (Midden-Spanje)

  Aug 26, 22 06:22 AM

  De Parador hotels in de regio Castilië en Leon (Midden-Spanje): mijn favorieten én een totaaloverzicht

  Lees meer