Bianca van Kralingen – Galicië expert

Nadat Bianca van Kralingen eerst met haar man Jorge in Rotterdam heeft gewoond, besluiten zij in 2008 om te verhuizen naar het platteland van Galicië, een wel naar het geboortedorp van Jorge's ouders, dat gelegen is in het Rías Baixas gebied in de provincie Pontevedra.

In het begin behield Bianca haar oude baan nog en vloog ze regelmatig terug naar Nederland. Maar zij kreeg meer en meer de behoefte om met anderen de vele parels te delen die zij inmiddels in deze regio in Noord-Spanje ontdekt had. 

Zo ontstond het idee om een eigen website over deze prachtige, nog vrij onbekende regio te beginnen en werd Ontdekgalicie.nl geboren. Want Galicië heeft nog zo veel meer dan pelgrimsoord Santiago de Compostela te bieden!

Dit beviel zo goed, dat Bianca en Jorge besloten hun eigen rondreizen door Galicië te gaan maken. Dus tegenwoordig kun je niet alleen talloze tips over wat je kunt zien en doen in Galicië op Ontdekgalicie.nl vinden, maar kun je bij Bianca ook je vakantie boeken!

Bianca's tips op Spanje voor jou

Op Spanje voor Jou deelt Bianca een paar van haar tips over Galicië:
Nieuwe pagina's

 1. Oude schepen op het Pasaia Maritiem Festival in Baskenland (N-Spanje)

  May 25, 22 08:15 AM

  Op het Pasaia Maritiem Festival kun je van 26 t/m 29 mei 2022 o.a. oude zeilschepen bewonderen in de haven van de Baskische kustplaats Pasaia (Spanje). Info>>

  Lees meer

 2. Kleine campings op idyllische plekken in Zuid-Spanje

  May 24, 22 09:53 AM

  Kleine campings in Zuid-Spanje liggen vooral verscholen in het binnenland van Andalusië en Murcia, maar sommigen liggen ook aan de kust. Mijn favorieten>>

  Lees meer

 3. Gezellige, rustig gelegen kleine campings in Midden-Spanje

  May 24, 22 02:44 AM

  Kleine campings in Midden-Spanje (10-100 staplaatsen) zijn prachtig gelegen natuurcampings. Mijn favorieten in Madrid, Extremadura, Aragon, Navarra & Castilla.

  Lees meer