Annebeth Vis – Barcelona expert

De Nederlandse Barcelona expert Annebeth Vis woont al 20 jaar samen met haar Argentijnse partner in haar geliefde stad Barcelona en kent de stad van Gaudí inmiddels als geen ander.

Annebeth en Ramiro bij hun fietszaak in Barcelona

Ze vindt het heerlijk om haar favoriete stad aan de oostkust van Spanje met anderen te kunnen delen en doet dit ook graag met de lezers van Spanje voor Jou.

Maar dat is niet de enige manier waarop zij haar kennis met anderen deelt. Zij heeft ook haar eigen website. Én een fietsbedrijf dat fietsen verhuurt plus fietstours met Nederlandstalige gids door Barcelona organiseert.

Barcelona tips

Op de website Barcelonatips.nl geeft zij ontelbare tips over wat je kunt zien en doen als je op vakantie in Barcelona bent. Zij schrijft over de bekendste bezienswaardigheden in de stad van Gaudí, maar zeker ook over veel minder bekende plekken, die je makkelijk over het hoofd zou zien als je er niet van wist.

Fietstours door Barcelona

Annebeth tijdens een fietstour door Barcelona

Daarnaast runt zij samen met haar Argentijnse partner Ramiro de fietszaak El Ciclo, waar ze fietsen verhuren én fietstours aanbieden.

Hier komen zij beiden goed aan hun trekken, want Ramiro is fietsgek en vind het heerlijk om fietsen te onderhouden.

Eerst ging Annebeth zelf met mensen op stap door Barcelona. Tegenwoordig doen dit haar collega's. Stuk voor stuk zijn de Nederlandssprekende gidsen van de fietszaak van Annebeth en Ramiro echter mensen die al meer dan twee jaar in Catalonië's bruisende hoofdstad wonen en die de stad uitstekend kennen.

Annebeth's tips op Spanje voor Jou

Op Spanje voor Jou heeft deze Barcelona expert tips gegeven over: