Bijzondere glampings in Midden-Spanje

Hou jij van bijzonder overnachten plus van luxe kamperen en ben jij op zoek naar een glamping in Midden-Spanje? Dan zit je hier goed! Want ik heb super gave glampings in de regio's Madrid, Extremadura, Navarra, Castilië en Leon plus Castilië la Mancha gevonden: boomhutten, tipi's, luchtbellen en meer.

Voor het gemak heb ik de glampings opgedeeld in boomhutten en andere soorten glampings. Kijk je met me mee welke bijzondere glampings ik in dit deel authentieke deel van Spanje gevonden heb?

Glamping in boomhutten

Camping Monte Holiday (Madrid)

Camping Monte Holiday in Gargantilla del Lozoya in de regio Madrid is gelegen in de Lozoya vallei in de Sierra de Guadarrama. Op 70km van Madrid en 60km van Segovia.

De sfeervolle camping in Midden-Spanje beschikt over kampeerplaatsen, luxe en milieuvriendelijke bungalows, boomhutten (ook voor gezinnen!), een zwembad, avonturenpark en kinderboerderij. En is ideaal voor een actieve of kindervakantie in Spanje!

Boomhutten in natuurpark Cabañeros (Castilië la Mancha)

Ecolodge Cabañeros is een milieuvriendelijk vakantieparkje in Spanje's nationale park Cabañeros (Castillië La Mancha).

Het kleine vakantiepark bestaat uit drie eenvoudige 4/6-persoons houten vakantiehuisjes en drie 3-persoons boomhutten (op ca. 5m hoogte), van waaruit je een onvergetelijk uitzicht hebt op bossen, water en bergen.

Een ideale glamping in Midden-Spanje voor een actieve natuurvakantie. Ook met kinderen of hond.

Boomhutten in de Sierra de Gata (Extremadura)

Zoek je een bijzondere accommodatie voor je vakantie in Extremadura? Ook hier kun je overnachten in 5 boomhutten! Die staan op een landgoed in Villasbuenas de Gata in de prachtige Sierra de Gata.

Beleef de natuur in dit ongeschonden stukje Spanje vanuit een van deze 2/5-persoons boomhutten, die zich bevinden op 2-8m hoogte.

Een super glamping in Midden-Spanje voor een natuurvakantie!

Boomhutten Basoa Suites (Navarra)

Andere bijzondere accommodaties in Navarra zijn de milieuvriendelijke boomhutten van Basoa Suites. Die liggen in het Eikenbos van Armati in Lizaso, midden in de Ultzama vallei. Op 30 minuten rijden van Pamplona en 50 minuten van San Sebastian.

Hier vind je vijf comfortabele 2-persoons boomhutten met wastafel & waterkruik, droog toilet, terras en gratis ontbijt op bed.

In deze glamping in Midden Spanje voel je je vrij als een vogeltje!

LET OP! Meer comfortabele bungalows vind je op de aparte camping pagina van Midden Spanje (opgesplitst per autonome regio).

Terug naar boven>>

Andere soorten glampings

Houten tipi's in de Sierra de Gredos (Castilië en Leon)

Zoek je een kleine glamping in de Sierra de Gredos in Midden-Spanje? Dan moet je bij Glamping The Teepee in de gemeente Mombeltrán zijn!

Deze rustgevende luxe glamping in de provincie Ávila (Castilië en Leon) bestaat uit 6 romantische houten tipi's die verstopt liggen in een dennenbos dichtbij een rivier.

Bij aankomst krijg je een sleutel voor je eigen wc en douche. Verder is zijn er verschillende gemeenschappelijke ruimtes; onder andere een kookplek, BBQ-plek, picknickplek.

Voor kinderen t/m 12 jaar een extra bed in de houten tipi neergezet worden. En bovendien mag je je hond mee op vakantie nemen naar deze bijzondere overnachting midden in de natuur.

Een fantastische, ontzettend sfeervolle glamping met oog voor detail die ideaal is voor een actieve vakantie in Spanje! Want in de omgeving kun je wandelen, fietsen, kajakken, klimmen en meer.

Bubbles in halfwoestijn Bardenas Reales (Navarra)

Of wat zeg je ervan om te slapen in een luchtbel aan de rand van natuurgebied Bardenas Reales in Navarra?

De bijzondere bubble kamers met comfortabel bed, toilet en badkamer, gemeenschappelijk zwembad en grandioos uitzicht op sterrenhemel en zonsopgang of -ondergang bevinden zich op het terrein van designhotel Aire de Bardenas in Tudela.

Eco domes in Sierra de Segura (Castillië la Mancha)

Een andere prachtige plek om bijzonder te overnachten in Midden-Spanje vind ik Otro Mundo Eco Domes in de Sierra de Segura!

De duurzame glamping bevindt zich op het uitgestrekte landgoed van een boerderij buiten het plaatsje Molinicos, helemaal in het zuidoosten van Castillië la Mancha, dichtbij de grens met Murcia en Andalusië.

Het door bergen met naaldbossen omringde kleinschalig vakantiepark bestaat uit 3 Eco Domes met retro-chique interieur (een 2-persoons dome en twee familie-domes voor 5 tot 6 personen), een natuurlijke zwemvijver, een groot overdekt terras met gezamenlijke keuken plus een trampoline, zandbak, schommel, speelgoed en spelletjes voor kinderen.

Een droom voor een romantische vakantie voor twee, een actieve vakantie of een kindervakantie midden in de natuur! Waar honden bovendien ook welkom zijn. En een fantastisch voorbeeld van duurzaam toerisme!

Safaritenten in de Sierra de Gata (Extremadura)

Maar je kunt in Midden-Spanje ook luxe kamperen in een safaritent. Bijvoorbeeld in deze 4-persoons safaritenten bij Villasbuenas de Gata. Deze glamping tenten liggen midden in de natuur, op het uitgestrekte terrein van een boerderij. En bevinden zich in de Sierra de Gata, in het noorden van Extremadura.

Er is een klein gemeenschappelijk zwembad. En als je wilt, kun je meehelpen op de boerderij. In de moestuin, maar ook met het verzorgen van de schapen en lammetjes... Leuk voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen!

Op deze glamping in Extremadura mag je je hond mee op vakantie nemen.

Terug naar boven>>

Meer sfeervolle accommodaties in Midden-Spanje