Bijzondere glampings in Midden Spanje

Hou je van luxe kamperen als je op vakantie in Spanje bent? Ik heb verschillende mooie glampings in Midden Spanje gevonden: in boomhutten, luxe bungalows en luchtbellen... Kijk je met me mee?

Glamping in boomhutten

Boomhutten in natuurpark Cabañeros (Castillië la Mancha)

Ecolodge Cabañeros is een milieuvriendelijk vakantieparkje in Spanje's nationale park Cabañeros (Castillië La Mancha). Dat bestaat uiteenvoudige 4/6-persoons houten vakantiehuisjes en 3-persoons boomhutten (op ca. 5m hoogte). Van waaruit je een onvergetelijk uitzicht hebt op bossen, water en bergen. Een ideale glamping in Midden Spanje voor een actieve natuurvakantie. Ook met kinderen of hond.

Boomhutten in de Sierra de Gata (Extremadura)

Zoek je een bijzondere accommodatie voor je vakantie in Extremadura? Ook hier kun je overnachten in 5 boomhutten! Die staan op een landgoed in Villasbuenas de Gata in de prachtige Sierra de Gata. Beleef de natuur in dit ongeschonden stukje Spanje vanuit een van deze 2/5-persoons boomhutten, die zich bevinden op 2-8m hoogte. Een super glamping in Midden Spanje voor een natuurvakantie!

Boomhutten Basoa Suites (Navarra)

Andere bijzondere accommodaties in Navarra zijn de milieuvriendelijke boomhutten van Basoa Suites. Die liggen in het Eikenbos van Armati in Lizaso, midden in de Ultzama vallei. Op 30min rijden van Pamplona en 50min van San Sebastian. Hier vind je 5 comfortabele 2-persoons boomhutten met wastafel & waterkruik, droog toilet, terras en gratis ontbijt op bed. In deze glamping in Midden Spanje voel je je vrij als een vogeltje!

Glamping in luxe bungalows

Luxe bungalows in vakantiepark La Cigüeña (Madrid)

Bungalowpark La Cigüeña in Arganda del Rey, -op 25km van Madrid, 20km van Chinchón en 15km van het Warner pretpark-, ligt aan een meer in een mooi natuurgebied. En telt 54 luxe bungalows. Het vakantiepark met zwembad, restaurant en feestruimte is een leuke glamping in Midden Spanje voor een actieve vakantie of een bruiloft in Spanje. Te huur via Booking.com.

LET OP! Meer comfortabele bungalows vind je op de aparte camping pagina van Midden Spanje (opgesplitst per autonome regio).

Andere soorten glampings

Bubbles in halfwoestijn Bardenas Reales (Navarra)

Of wat zeg je ervan om te slapen in een luchtbel in natuurgebied Bardenas Reales in Navarra? De bijzondere bubble kamers met comfortabel bed, toilet en badkamer, gemeenschappelijk zwembad en grandioos uitzicht op sterrenhemel en zonsop- of ondergang bevinden zich op het terrein van designhotel Aire de Bardenas in Tudela. Deze unieke glamping in Midden Spanje is te huur via Booking of Bungalowsclub.

Meer glampings in Midden Spanje

Ken jij of ben je eigenaar van een glamping in Noord Spanje die ik nog niet genoemd heb? Neem dan even contact met me op. Dan kan ik de glamping misschien toevoegen. En kunnen we met zijn allen een overzicht van de mooiste glampings in Spanje maken.


Ook interessant

Benieuwd wat je kunt zien en doen als je op vakantie in Midden Spanje bent? Lees dan mijn informatie en tips voor een vakantie in Midden Spanje.


Keer terug van Glamping Midden Spanje naar Glamping Spanje
Keer terug naar Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. B&B The lost Village - charmehotel in opgeknapt gehucht in Andalusië

  Jun 17, 19 05:14 AM

  Uitgebreide info over de Nederlandstalige B&B The lost Village in berggehucht El Acebuchal in het binnenland van Andalusië op Spanje voor Jou.

  Lees meer

 2. Bodegas Bentomiz – Nederlandse wijngaard in bergen Málaga (Andalusië)

  Jun 17, 19 04:00 AM

  Info over Nederlandse wijngaard Bodegas Bentomiz in de bergen van Málaga (Andalusië): ontstaan, ligging, soorten wijnen, wijnproeverijen en andere evenementen.

  Lees meer

 3. Musea in Girona – sleutels naar een interessant verleden

  Jun 13, 19 10:08 AM

  De mooiste musea in Girona (Catalonië, Oost Spanje) bij elkaar op Spanje voor Jou; plus overzicht van musea in Girona met 50% korting.

  Lees meer