De mooiste hotels in Zuid-Spanje: in Andalusië, Murcia en Costa Blanca

Wat liggen er toch parels van hotels in Zuid-Spanje: charmante kleine hotels in traditionele huizen, luxe boutique hotels in oude kastelen en agriturismi in prachtig opgeknapte boerderijen.

Maar ook luxe plus all-inclusive resorts met genoeg vermaak en/of verwennerij om het hotel de hele vakantie niet te hoeven verlaten. De hotels zijn gelegen aan zee of in het rustige binnenland van Andalusië, Murcia plus de Costa Blanca. Hetzij in een traditioneel dorp of historische stad, hetzij midden in de natuur.

Ik ben op zoek gegaan naar de mooiste hotels in Zuid-Spanje. Mijn favoriete resorts heb ik op een aparte pagina bij elkaar gezet. De kleinschalige hotels heb ik per provincie/regio en per costa bij elkaar gezet:

Hotels in Zuid-Spanje per provincie/regio

Aangezien Zuid-Spanje zo een groot gebied is en er zo veel prachtige kleine hotels in het zuiden van Spanje liggen, kun je per provincie/regio kijken wat ik de mooiste hotels vind. Klik hiervoor op onderstaand kaartje of de foto's eronder op het gebied van jouw keuze:

Terug naar boven>>

Kleine hotels in Zuid-Spanje per Costa

Voor het geval je een hotel aan een specifieke kust in Zuid Spanje zoekt, heb ik ook een overzicht gemaakt van hotels aan de Costa del Sol (Málaga), Costa de la Luz (Huelva en Cádiz), Costa Tropical (Granada), Costa de Almería, (Almería) Costa Cálida (Murcia) en Costa Blanca (Alicante).

Terug naar boven>>

Andere sfeervolle accommodaties in Zuid-Spanje

Lees meer over Zuid-Spanje

Terug naar boven>>