Sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen in Zuid-Spanje

Geniet van je vrijheid en proef de lokale sfeer als je verblijft in een vakantiehuis in Zuid-Spanje! Ik ben voor je op zoek gegaan naar karakteristieke vakantiehuizen en appartementen in Zuid-Spanje, die liggen in een mooie omgeving. Dit kan zijn aan de kust, maar ook in de bergen of in een vallei in het binnenland. In een eeuwenoude stad, een typisch wit dorpje, een klein vakantiepark of midden op het platteland. 

Een van de vele sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen in Zuid Spanje

Er wordt momenteel ten strengste afgeraden om op vakantie naar Spanje te gaan. Dit geldt zowel voor het Spaanse vasteland, de Balearen en de Canarische eilanden. Lees meer>>

De vakantiehuizen kunnen zich bevinden in traditionele huizen, in villa's of in bijzondere accommodaties als een grotwoning.

Bovendien beschikken de meeste vakantiehuizen over een gedeeld om privé zwembad, wat zeker in de zomer heerlijk is om af te koelen. Sommige zwembaden zijn verwarmd, zodat je zelfs in de winter kunt zwemmen...

De mooiste vakantiehuizen in Zuid-Spanje heb ik voor je bij elkaar gezet. Per regio en per costa, opdat je sneller vind wat je zoekt:

Vakantiehuizen in Zuid-Spanje per regio

De vakantiehuizen die ik in het zuiden van Spanje gevonden heb, bevinden zich niet alleen in Andalusië, maar ook in Murcia en het zuidelijkste deel van de regio Valencia: de provincie Alicante. Want ook in deze gebieden is het in de winter nog aangenaam warm en schijnt de zon veel.

Opdat je gerichter kunt zoeken, heb ik de vakantiehuizen in Andalusië opgesplitst per provincie

Vakantiehuizen in Zuid-Spanje per Costa

Voor het geval je een vakantiehuis aan een specifieke kust in Zuid-Spanje zoekt, heb ik ook een overzicht gemaakt van vakantiehuizen aan de Costa del Sol (provincie Málaga), Costa de la Luz (provincies Huelva en Cádiz), Costa Tropical (provincie Granada), Costa Cálida (regio Murcia) en Costa Blanca (provincie Alicante).

Tip: De vakantiehuizen in Zuid-Spanje zijn niet alleen heerlijk om in de zomer op vakantie te gaan, maar ook in de lente, herfst én winter!

Overwinteren in vakantiehuis Zuid-Spanje

Doordat het ook in de winter nog aangenaam warm is in het zuiden van Spanje en de zon er ook dan nog veel schijnt, zijn vakantiehuizen in de regio Andalusië, de regio Murcia en de provincie Alicante het hele jaar door een heerlijke bestemming voor een Spanje vakantie: in de zomer, de lente, de herfst én de winter!

Sommige huizen hebben zelfs speciale tarieven in het laagseizoen, zodat je er goedkoop kunt overwinteren

Aanbieders vakantiehuizen in Zuid-Spanje

Voor meer vakantiehuizen in Zuid-Spanje kun je kijken op de websites van Casita Travel, Natuurhuisje en Belvilla.

Wil je op het laatste moment een vakantiehuis boeken, dan vind ik Booking.com handig.
Nieuwe pagina's

 1. Leuke, spannende, interessante én lekkere activiteiten in Andalusië

  Jan 22, 21 09:13 AM

  Activiteiten in Andalusië voor een actieve vakantie, cultuurvakantie, culinaire vakantie en kindervakantie in de zuidelijkste regio van Spanje

  Lees meer

 2. Een kindervakantie in Andalusië met zon, zee en massa’s avontuur

  Jan 21, 21 03:36 AM

  Overweeg je een kindervakantie in Andalusië? Doe hier ideeën op over kinderpret aan zee, in de bergen, in pretparken, in een vakantiehuis met zwembad e.m.

  Lees meer

 3. Vakantie in Andalusië: Genieten van zon, natuur en cultuur

  Jan 18, 21 09:04 AM

  Op zoek naar onbekende parels voor je vakantie in Andalusië? Ga met me mee en ontdek idyllische dorpjes, bizarre rotsformaties of het enige woestijngebied in Europa.

  Lees meer

Bewaar op Pinterest

Om te bewaren op Pinterest, klik op de button hieronder