Sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen in Cádiz (Zuid Spanje)

Vakantiehuizen in Cádiz in Zuid Spanje kunnen liggen in kleine stadjes, op het platteland of aan de kust.

Op deze pagina verzamel ik alle sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen die ik in Spanje's meest zuidwestelijk gelegen provincie vind. In de oudste stad van Europa, in wijnstad Jerez de la Frontera, op het platteland en aan de Costa de la Luz.

Ik heb helaas nog geen tijd gehad om uitgebreid te zoeken, dus het aanbod is nog erg klein. Maar ik beloof je dat het groter gaat worden!

Vakantiehuizen in Cádiz stad

Zo snel als ik kan ga ik uitzoeken welke mooie vakantiehuizen in Cádiz stad er te vinden zijn.

Ben je nu al op zoek naar een vakantiehuis in de oudste stad van Europa? Op de website van WaytoStay vind je meer dan 30 comfortabele en goed gelegen appartementen in Cádiz.

En op Booking.com vind je zelfs rond de 500 appartementen en vakantiehuizen in Cádiz stad.

Vakantiehuizen in Jerez de la Frontera

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Jerez de la Frontera? Op Booking.com vind je meer dan 50 vakantiehuizen en appartementen in deze wijnstad in Andalusië. 

Vakantiehuizen in binnenland Cádiz

2-persoons grotwoning El Tajo in Setenil (Cadiz)

Grotwoning Casa Rural El Tajo in het plaatsje Setenil in de provincie Cádiz (in het westen van Andalusië) is een modern ingericht 2-persoons vakantiehuis met balkon, waarin rotsen in plafond en muren je er aan herinneren dat je in een grot verblijft. Heel bijzonder! O ja, je hond mag mee op vakantie naar dit bijzonder vakantiehuis in Zuid Spanje.

Vakantiehuizen aan de Costa de la Luz

Vakantiehuizen aan de ongerepte Costa de la Luz

Zoek je een vakantiehuis aan de nog ongerepte Costa de la Luz (=Kust van het Licht) in de provincie Cádiz in het zuidwesten van Andalusië? Kijk dan naar deze vakantiehuizen in Zuid Spanje, die de Nederlanders Pauline en Ronald verhuren in de buurt van de witte bergdorpen Conil en Vejer de la Frontera. Hier proef je het echte Spanje!”

Meer vakantiehuizen in Cádiz

Ken jij of ben je eigenaar van een sfeervol en mooi gelegen vakantiehuis in Cádiz (in de stad of in de provincie), neem dan even contact met me op. Allicht kan ik de vakantiewoning dan toevoegen aan deze pagina. Zo kunnen we samen een overzicht maken van de mooiste vakantiehuizen in Cádiz.


Keer terug van Vakantiehuizen Cadiz naar Vakantiehuizen Zuid Spanje
Keer terug naar startpagina Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Equipo Voetbalreizen – makkelijk te boeken voetbalreizen naar Spanje

  Sep 19, 18 05:03 AM

  Zin in een voetbalreis naar Spanje? Kijk dan eens naar de voetbalreizen van Equipo Voetbalreizen! Ik heb voor je uitgezocht naar welke Spaanse steden en clubs deze Nederlandse reisorganisatie reizen o…

  Lees meer

 2. Ontdek Córdoba in Zuid Spanje op unieke manier met Nederlandse gids

  Sep 06, 18 04:37 AM

  Beleef het échte Cordoba en zijn omgeving met de in deze Moorse stad in Andalusië wonende Spaans-Nederlandse gids Francisco van Ontdek Córdoba. Via een stadswandeling, fietstour, tapas tour, kookworks…

  Lees meer

 3. De ACSI Freelife TestTour 2018 naar Catalonië gaat bijna van start

  Aug 30, 18 05:20 AM

  De ACSI Freelife TestTour gaat van in september 2018 naar Catalonië in het noordoosten van Spanje. Ik stel je voor aan de 4 testteams en de campings die ieder team gaat bezoeken...

  Lees meer