Sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen in Cádiz (Zuid Spanje)

Vakantiehuizen in Cádiz in Zuid Spanje kunnen liggen in kleine stadjes, op het platteland of aan de kust.

Op deze pagina verzamel ik alle sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen die ik in Spanje's meest zuidwestelijk gelegen provincie vind. In de oudste stad van Europa, in wijnstad Jerez de la Frontera, op het platteland en aan de Costa de la Luz.

Ik heb helaas nog geen tijd gehad om uitgebreid te zoeken, dus het aanbod is nog erg klein. Maar ik beloof je dat het groter gaat worden!

Vakantiehuizen in Cádiz stad

Zo snel als ik kan ga ik uitzoeken welke mooie vakantiehuizen in Cádiz stad er te vinden zijn.

Ben je nu al op zoek naar een vakantiehuis in de oudste stad van Europa? Op de website van WaytoStay vind je meer dan 30 comfortabele en goed gelegen appartementen in Cádiz.

En op Booking.com vind je zelfs rond de 500 appartementen en vakantiehuizen in Cádiz stad.

Vakantiehuizen in Jerez de la Frontera

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Jerez de la Frontera? Op Booking.com vind je meer dan 50 vakantiehuizen en appartementen in deze wijnstad in Andalusië. 

Vakantiehuizen in binnenland Cádiz

2-persoons grotwoning El Tajo in Setenil (Cadiz)

Grotwoning Casa Rural El Tajo in het plaatsje Setenil in de provincie Cádiz (in het westen van Andalusië) is een modern ingericht 2-persoons vakantiehuis met balkon, waarin rotsen in plafond en muren je er aan herinneren dat je in een grot verblijft. Heel bijzonder! O ja, je hond mag mee op vakantie naar dit bijzonder vakantiehuis in Zuid Spanje.

Vakantiehuizen aan de Costa de la Luz

Vakantiehuizen aan de ongerepte Costa de la Luz

Zoek je een vakantiehuis aan de nog ongerepte Costa de la Luz (=Kust van het Licht) in de provincie Cádiz in het zuidwesten van Andalusië? Kijk dan naar deze vakantiehuizen in Zuid Spanje, die de Nederlanders Pauline en Ronald verhuren in de buurt van de witte bergdorpen Conil en Vejer de la Frontera. Hier proef je het echte Spanje!”

Meer vakantiehuizen in Cádiz

Ken jij of ben je eigenaar van een sfeervol en mooi gelegen vakantiehuis in Cádiz (in de stad of in de provincie), neem dan even contact met me op. Allicht kan ik de vakantiewoning dan toevoegen aan deze pagina. Zo kunnen we samen een overzicht maken van de mooiste vakantiehuizen in Cádiz.


Keer terug van Vakantiehuizen Cadiz naar Vakantiehuizen Zuid Spanje
Keer terug naar startpagina Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Vakantie op de Canarische eilanden – beleef de eeuwig durende lente

  Nov 12, 18 05:41 AM

  Een vakantie op de Canarische eilanden kan het hele jaar door! Lees Ria’s informatie en tips voor kleinschalige vakanties naar de Canarische eilanden: natuurvakanties, cultuurvakanties en meer.

  Lees meer

 2. Dompel je onder in een groene oase tijdens een vakantie op La Palma

  Nov 12, 18 05:38 AM

  Wordt geïnspireerd voor een vakantie op La Palma! Een rustig Canarisch eiland met fascinerende weelderige natuur en eeuwenoude tradities. Waar massatoerisme geheel afwezig is.

  Lees meer

 3. vakantie op El Hierro: het kleinste Canarische eiland

  Nov 12, 18 05:36 AM

  Lees Ria’s vakantietips voor een kleinschalige vakantie naar El Hierro op de Canarische eilanden. Een paradijs voor een wandelvakantie, fietsvakantie, klimvakantie of duikvakantie.

  Lees meer