Sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen in Cádiz (Zuid Spanje)

Vakantiehuizen in Cádiz in Zuid Spanje kunnen liggen in kleine stadjes, op het platteland of aan de kust.

Op deze pagina verzamel ik alle sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen die ik in Spanje's meest zuidwestelijk gelegen provincie vind. In de oudste stad van Europa, in wijnstad Jerez de la Frontera, op het platteland en aan de Costa de la Luz.

Ik heb helaas nog geen tijd gehad om uitgebreid te zoeken, dus het aanbod is nog erg klein. Maar ik beloof je dat het groter gaat worden!

Vakantiehuizen in Cádiz stad

Zo snel als ik kan ga ik uitzoeken welke mooie vakantiehuizen in Cádiz stad er te vinden zijn.

Ben je nu al op zoek naar een vakantiehuis in de oudste stad van Europa? Op de website van WaytoStay vind je meer dan 30 comfortabele en goed gelegen appartementen in Cádiz.

En op Booking.com vind je zelfs rond de 500 appartementen en vakantiehuizen in Cádiz stad.

Vakantiehuizen in Jerez de la Frontera

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Jerez de la Frontera? Op Booking.com vind je meer dan 50 vakantiehuizen en appartementen in deze wijnstad in Andalusië. 

Vakantiehuizen in binnenland Cádiz

2-persoons grotwoning El Tajo in Setenil (Cadiz)

Grotwoning Casa Rural El Tajo in het plaatsje Setenil in de provincie Cádiz (in het westen van Andalusië) is een modern ingericht 2-persoons vakantiehuis met balkon, waarin rotsen in plafond en muren je er aan herinneren dat je in een grot verblijft. Heel bijzonder! O ja, je hond mag mee op vakantie naar dit bijzonder vakantiehuis in Zuid Spanje.

Vakantiehuizen aan de Costa de la Luz

Vakantiehuizen aan de ongerepte Costa de la Luz

Zoek je een vakantiehuis aan de nog ongerepte Costa de la Luz (=Kust van het Licht) in de provincie Cádiz in het zuidwesten van Andalusië? Kijk dan naar deze vakantiehuizen in Zuid Spanje, die de Nederlanders Pauline en Ronald verhuren in de buurt van de witte bergdorpen Conil en Vejer de la Frontera. Hier proef je het echte Spanje!”

Meer vakantiehuizen in Cádiz

Ken jij of ben je eigenaar van een sfeervol en mooi gelegen vakantiehuis in Cádiz (in de stad of in de provincie), neem dan even contact met me op. Allicht kan ik de vakantiewoning dan toevoegen aan deze pagina. Zo kunnen we samen een overzicht maken van de mooiste vakantiehuizen in Cádiz.


Keer terug van Vakantiehuizen Cadiz naar Vakantiehuizen Zuid Spanje
Keer terug naar startpagina Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Een vakantie Bilbao - Moderne architectuur en voortreffelijke keuken

  Jan 15, 19 11:05 AM

  Sta versteld van de moderne architectuur, design hotels en haute cuisine restaurants tijdens je vakantie in Bilbao! Lees mijn informatie en tips om het echte Bilbao te beleven.

  Lees meer

 2. Een vakantie in Girona - Kleurrijke huizen en uitmuntende gastronomie

  Jan 15, 19 11:03 AM

  Een vakantie in Girona brengt je naar een gezellige Catalaanse stad met goed bewaarde oude binnenstad en een uitmuntende gastronomie. Lees mijn reistips en doe inspiratie op voor een vakantie Gerona.

  Lees meer

 3. Een stedentrip Spanje, kies uit deze heerlijke steden

  Jan 15, 19 10:48 AM

  Zin in een stedentrip Spanje? Ontdek welke prachtige steden in de buurt van een vliegveld met directe vluchten naar Nederland / België liggen: Barcelona, Madrid, Valencia en meer

  Lees meer