Aantrekkelijke appartementen en vakantiehuizen in Córdoba en omgeving

Wat zeg je ervan om tijdens je stedentrip naar een van de mooiste steden in Andalusië te overnachten in een vakantiehuis in Córdoba, dat ligt in het hartje van de historische binnenstad? Of in de omgeving van de betoverende Moorse stad?

Ik ben op zoek gegaan naar comfortabele appartementen op de beste locaties in het centrum van Córdoba. En naar sfeervolle vakantiehuizen in de omgeving van deze sprookjesstad in Zuid-Spanje.

Vakantiehuizen en appartementen in het centrum van Córdoba

Vakantiehuizen Las Casas del Porto (Plaza del Potro)

Vakantiehuizen Casas del Potro op de Plaza del Potro in Córdoba

Twee heerlijke vakantiehuizen in het centrum van Cordoba vind ik de twee authentieke vakantiehuizen van Casas del Potro op de Plaza del Potro, een van de gezelligste pleintjes van deze Moorse stad in Andalusië.

Beide huizen hebben een warme, comfortabele inrichting en bevinden zich op slechts 500 meter van Cordoba's beroemde Mezquita (=moskee).

Bovendien liggen de huizen tegenover het Flamenco museum van deze kleine gemoedelijke stad in Zuid-Spanje, waar iedere week Flamenco optredens gegeven worden...

6-persoons vakantiehuis Casa Patio de los Arcos (Joodse wijk)

Een fantastisch vakantiehuis voor 6 personen in het centrum van Cordoba vind ik ook Casa Patio de los Arcos in de Joodse wijk.

Het comfortabele, tot in de puntjes verzorgde huis met patio heeft een warme, klassieke inrichting en ligt in de buurt van alle bezienswaardigheden in deze deze Moorse stad in Andalusië.

Appartementen Casa del Aceite

De zeven ruime en sfeervol ingerichte appartementen van Apartamentos Casa del Aceite bevinden zich in een achttiende eeuws landhuis in het centrum van Córdoba.

En zijn gelegen rond een mooie binnenplaats.

Bovendien liggen deze luxe 2- tot 4-persoons appartementen in Andalusië op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

Appartementen Algo Diferente

En dan zijn er nog de 2-persoons appartementen van Algo Differente in de gezellige Joodse wijk van deze oude Moorse stad in Andalusië.

Deze vakantiehuizen in het centrum van Córdoba zijn frisse en vrolijke studio’s met een moderne inrichting.  

En zijn ideaal voor als je met zijn tweetjes op vakantie in Zuid-Spanje bent.

Terug naar boven>>

Vakantiehuizen in de omgeving van Córdoba

6-persoons vakantiehuis Ca Mi Pepe

Een sfeervol en heerlijk rustig gelegen vakantiehuis in de provincie Cordoba dat zich bevindt op 5 kwartier rijden van de kleine gemoedelijke stad Cordoba vind ik het 6-persoons vakantiehuis Ca Mi Pepe, dat ligt op het terrein van de typisch Andalusische boerderij La Mimbre.

Dit authentieke vakantiehuis met eigen zwembad in Andalusië ligt midden tussen de olijfbomen, op 15 minuten rijden van het idyllische witte stadje Priego de Córdoba.

En biedt volop privacy. Bovendien heeft de eigenaar van de boerderij een paar kippen en twee lieve honden waar kinderen mee kunnen spelen. Een paardenliefhebbers kunnen paardrijden op de manege naast La Mimbre.

4-persoons vakantiehuis La Cabaña

Eveneens op het terrein van de authentieke Andalusische boerderij La Mimbre bij Priego de Córdoba ligt het 4-persoons vakantiehuis La Cabaña.

Het is een knusse houten hut die ingericht is met Indische decoraties.

Bovendien heeft dit rustig gelegen vakantiehuis met veel privacy in de provincie Córdoba een fantastisch groot zwembad met uitzicht op de bergen een uitgestrekt olijfbomenlandschap.

Een topper voor een vakantie met kinderen in Andalusië!

 6-persoons vakantiehuis Casa Carmela (Sierras Subbéticas)

Een prachtig gelegen authentiek vakantiehuis op het platteland van Córdoba vind ik ook het 6-persoons vakantiehuis Casa Carmela, aan de rand van wit bergdorpje Zagrilla Alta.

Het rustiek ingerichte typisch Andalusische huis heeft 2 terrassen met overdekte hoekjes en een eigen zwembad.

Bovendien heeft deze casa rural in Zuid-Spanje een prachtig uitzicht op het witte dorp en de omliggende bergen en ligt het pal aan de ingang van natuurpark Sierras Subbéticas.

Hierdoor is dit vakantiehuis met privézwembad perfect voor een zonvakantie, plattelandsvakantie of wandel- of fietsvakantie in Zuid Spanje.

 6-persoons vakantiehuis Casa la Ermita (Sierras Subbéticas)

Direct naast Casa Carmela ligt het 6-persoons vakantiehuis La Ermita, eveneens aan de rand van het witte bergdorpje Zagrilla Alta en direct bij de ingang van de Sierras Subbéticas

Dit rustig gelegen vakantiehuis met eigen zwembad en rustieke inrichting in de provincie Córdoba is gebouwd door een priester en ziet er uit als een kapel!

Een bijzondere overnachting in Andalusië dus, die ideaal is voor een zonvakantie of wandel-of fietsvakantie in Andalusië, maar ook om het plattelandsleven in Zuid-Spanje te proeven...

Grotwoningen Cuevas del Pino (Villarubia)

Wil je bijzonder overnachten in de omgeving van Córdoba? Kijk dan ook eens naar de grotwoning van het kleinschalige vakantiepark Cuevas del Pino.

Dit luxe vakantiehuis in Zuid-Spanje heeft een strakke moderne inrichting en is samen met nog 3 andere casas rurales gelegen op het uitgestrekte terrein van een landhuis, 2 kilometer buiten het plaatsje Villarubia en 20 kilometer buiten Córdoba.

Samen delen de vakantiehuizen een zwembad.

Misschien ook interessant

Terug naar boven>>