Sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen in de provincie Huelva

Zoek je een sfeervol en mooi gelegen vakantiehuis in de provincie Huelva in Zuid-Spanje? Ik ben op zoek gegaan naar de mooiste vakantiehuizen in de meest westelijke provincie van Andalusië. En heb prachtige woningen gevonden. In de Sierra de Aracena en mijnbouwgebied Minas del Río Tinto.

Kijk je mee welke mooie vakantiehuizen in Huelva ik gevonden heb?

Vakantiehuizen in de Sierra de Aracena

Vakantiehuizen Las Tobas (Sierra de Aracena)

Vakantiehuizen Las Tobas in de Sierra de Aracena

Hier wil ik op vakantie! De drie uitstekend verzorgde vakantiehuizen van Las Tobas liggen midden in de Sierra de Aracena, dichtbij het plaatsje Higuera de la Sierra en hebben een gezamenlijk zwembad.

Wat een rust en uitzicht heb je in deze comfortabele natuurhuizen in de provincie Huelva, die zich bevinden op slechts 45 minuten rijden van Sevilla

Ze zijn een ideale vakantiebestemming voor een actieve vakantie in Andalusië. Want in de omgeving kun je niet alleen wandelen of fietsen, maar ook bijvoorbeeld zip-lijnen of grotverkennen. De gastvrije eigenaren van dit kleinschalig vakantiepark in Zuid-Spanje vertellen je er graag meer over.

Bovendien mag je je hond hier mee op vakantie nemen.

Vakantiehuizen Molino Río Alájar (Sierra de Aracena)

Andere karakteristieke vakantiehuizen in de Sierra de Aracena y Picos de Aroche vind ik de vakantiehuizen van Molino Río Alájar.

Het hond- en kindvriendelijke vakantieparkje met zwembad, tennisbaan, pingpongtafel en zandbak, dat vroeger een watermolen aan de Alájar rivier was, bestaat uit zes prachtige rustieke huisjes.

Bovendien hebben deze natuurhuizen in het westen van Andalusië Nederlandse eigenaren.

Vakantiehuizen La Estancia Villa Rosilla (Aracena)

Vakantiehuizen Viilla Rosillo in Aracena (Sierra de Aracena, Andalusië)

Maar ook de vijf vakantiehuizen van La Estancia Villa Rosilla vind ik zeker de moeite waard.

Deze rustieke vakantiehuizen in de provincie Huelva liggen in het centrum van het idyllische dorpje Aracena, in het natuurgebied de Sierra de Aracena.

Bovendien hebben deze rurale vakantiehuizen in het westen van Andalusië een gezamenlijk zwembad. En mag je hond er mee op vakantie komen.

6-persoons vakantiehuis la Serrana de Aracena (Aracena)

Geef je de voorkeur aan een vakantiehuis met eigen zwembad voor je vakantie in Spanje? Kijk dan eens naar vakantiehuis Casa Rural la Serrana de Aracena, een goed verzorgd wit huis, dat uitkijkt op het kasteel van Aracena en omgeven wordt door olijfbomen.

Ik vind dit natuurhuis met privé zwembad in de provincie Huelva in het westen van Andalusië een absolute aanrader voor als je tot rust wilt komen en wilt wandelen of fietsen in de Sierra de Aracena.

Terug naar boven>>

Vakantiehuizen in mijngebied Minas de Riotinto

8-persoons vakantiehuis Old England House (Minas de Riotinto)

Of wat zeg je ervan om op vakantie te gaan in een vakantiehuis in mijnbouwgebied Minas de Riotinto in het binnenland van de provincie Huelva, dat lange tijd door een Brits bedrijf geëxploiteerd is?

Het 8-persoons vakantiehuis Old England House bevindt zich in de oude Britse wijk van Minas de Riotinto en is prachtig opgeknapt, met talloze bijzondere details.

Bovendien heeft het een eigen Spa met jacuzzi en sauna; plus een biljarttafel.

Dit is voor mij een luxe vakantiehuis op een wel heel bijzondere plek in Andalusië...

Terug naar boven>>

Andere sfeervolle accommodaties provincie Huelva

Zien en doen in provincie Huelva

Lees ook zeker even mijn tips over wat je kunt zien en doen in Huelva als je op vakantie naar deze streek in Zuid Spanje gaat!

Terug naar boven>>