Sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen in Murcia (Zuid Spanje)

Ga je op vakantie naar de nog vrij onbekende regio in Zuidoost Spanje?  Kijk dan eens naar deze mooie vakantiehuizen in Murcia ik gevonden heb. Rustieke én moderne vakantiehuizen. In de bedevaartsplaats Caravaca de la Cruz, in de Ricote vallei en bij het plaatsje Mazarrón aan de Costa Cálida.

Ik heb de vakantiehuizen in Murcia opgesplitst in:

Natuurhuizen in Murcia

Ecologische appartementen (Bullas)

In het Centro de Agroecologia y Medio Ambiente de Murcia (=Ecologie-& milieucentrum van Murcia) in Bullas, dat zich bevindt op ongeveer 20 minuten rijden van pelgrimsoord Caravaca de la Cruz en 40 minuten rijden van de regionale hoofdstad Murcia, kun je op vakantie gaan in vier duurzame vakantiehuizen!

Deze 4- tot 5-persoons natuurhuizen in de regio Murcia hebben een moderne minimalistische inrichting en enorme glaswanden in de keuken en relaxruimte, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op de omliggende bergen.

Bovendien mag je je hond er mee op vakantie nemen. En liggen de vakantiehuizen naast het openbare zwembad van Bullas, waar je in de zomer heerlijk af kunt koelen samen met de lokale bevolking.

Ik kan deze rustig gelegen appartementen in Zuid-Spanje daarom warm aanraden voor een wandel- of fietsvakantie, een ontspannende kindervakantie in de natuur of een vakantie met hond in Spanje.

Appartementen La Joya del Valle de Ricote (Ricote vallei)

Appartementen La Joya del Valle de Ricote (Murcia)

Prachtige natuurhuizen in de regio Murcia vind ik ook de twee appartementen en de yurt-tent (studio) van La Joya del Valle de Ricote.

Deze comfortabele 2- en 4-persoons appartementen met eigen balkon en mooie landelijke inrichting bevinden zich op een landgoed in de Valle de Ricote (=Ricote vallei) en worden omgeven door citrus bomen.

En tegelijkertijd liggen ze maar 1 kilometer buiten het plaatsje Villanueva del Río Segura, waar er verschillende restaurants zijn.

Bovendien liggen deze rustig gelegen vakantiehuizen op maar 4 kilometer van het Spa-& Wellnesscentrum Balneario de Archena.

Ideaal voor een wandel- of fietsvakantie in Zuid-Spanje!

Vakantiehuizen Casas Rurales Caravaca de la Cruz

Casas rurales Caravaca de la Cruz

Op een landgoed dat een paar kilometer buiten pelgrimsplaats Caravaca de la Cruz in Zuid-Spanje ligt kun je sfeervol overnachten in de vakantiehuizen van Casas Rurales Caravaca de la Cruz.

Deze drie rustig op een heuvel gelegen 2- en 4-persoons natuurhuizen in Murcia hebben een comfortabele rustieke inrichting.

En delen een een grote tuin met buitenzwembad, een "sportveld" waar je kunt voetballen, basketballen en meer en een pingpongtafel. Prachtig!

Eco dome Alguazas

Eco dome in Aguazas (Murcia, Zuid-Spanje)

Ik weet niet zeker of ik deze eco dome in het binnenland van de regio Murcia een vakantiehuis of een glamping moet noemen, maar een bijzondere overnachting is het in ieder geval!

Dit op een groot landgoed gelegen geometrische natuurhuis op 20 minuten ten noordwesten van de stad Murcia ligt aan de Segura rivier en aan de Vía Verde del Noroeste, een tot wandel- en fietspad omgebouwde spoorlijn tussen de steden Murcia en Caravaca de la Cruz. En in de buurt van de mooie Ricote vallei.

Het rustig gelegen vakantiehuis is in principe voor 2 personen, maar voor kinderen kunnen er extra matrassen bijgelegd worden. Bovendien is er airconditioning, mag je hond er mee op vakantie komen en horen er een keukentje, wc en overdekt terras bij deze vakantiewoning in het zuidoosten van Spanje.

Een aanrader voor een vakantie in de natuur en een wandel- of fietsvakantie in Spanje!

Vakantiehuis Casa Rural el Castillo (Yecla)

Vakantiehuis Casa Rural el castillo bij Yecla (Murcia)

Een origineel vakantiehuis in de regio Murcia vind ik het 6- tot 7-persoons vakantiehuis Casa Rural el Castillo aan de rand van de plaats Yecla!

Want dit op een heuvel gelegen natuurhuis helemaal in het noordoosten van deze regio in Zuid-Spanje lijkt op een Middeleeuws kasteel, met toren, bogen en ommuring! Maar dan wel met een zwembad in de tuin....

Van binnen heeft dit comfortabele vakantiehuis met privézwembad vervolgens een warme rustieke inrichting.

Bovendien heb je vanuit  het huis een prachtig uitzicht op het lager gelegen Yecla.

Terug naar boven>>

Appartementen in Caravaca de la Cruz

Appartementen Alojamientos Don Alvaro (Caravaca de la Cruz)

Wil je graag verblijven in de oude binnenstad van bedevaartoord Caravaca de la Cruz en hou je van modern?

Dan raad ik de moderne en warm ingerichte appartementen Alojamientos Don Alvaro van harte aan.

Deze stijlvolle 2- en 4-persoons appartementen in Murcia liggen op vijf minuten lopen van het heiligdom Santuario de la Santisima y Vera Cruz.

Appartementen La Casa del Balcon (Caravaca de la Cruz)

Appartementen van La Casa del Balcon in Caravaca de la Cruz (Murcia, zuid-Spanje)

Andere heerlijke appartementen in de oude binnenstad van Caravaca de la Cruz vind ik de twee appartementen van La Casa del Balcón.

De appartementen bevinden zich in een elegant achttiende eeuws gebouw aan de Calle Mayor (=hoofdstraat) van deze bedevaartsplaats in het binnenland van Murcia.

Het zijn twee ruime 2/4- en 4/6-persoons appartementen met balkon, een warme rustieke inrichting en houten plafonds. Echte toppers!

Terug naar boven>>

Vakantiehuizen aan de Costa Cálida

Vakantiehuizen in Mazarrón Country Club Resort (Mazarrón)

Zoek je een vakantiehuis in Murcia dat dichtbij zee ligt? Kijk dan eens naar de vakantiehuizen in Mazarrón Country Club Resort in de buurt van Mazarrón.

Dit rustige vakantiepark aan de Costa Cálida ligt op 10 minuten rijden van mooie zandstranden, 10 tot 30 minuten van verschillende golfbanen en 30 minuten van de stad Murcia en natuurgebied Sierra de Espuña.

En beschikt over 4- tot 6-persoons vakantiehuizen, een groot, door palmbomen omgeven buitenzwembad en een restaurant.

Bovendien hebben verschillende vakantiehuizen er een eigen zwembad... 

Andere sfeervolle accommodaties in Murcia

Lees meer over Murcia

Terug naar boven>>