Overwinteren in Spanje in een vakantiehuis van La Casita

Wat lijkt het me heerlijk om in Spanje te overwinteren in een vakantiehuis van La Casita, in het heuvelachtige binnenland van de provincie Málaga in Andalusië! De comfortabele vakantiehuizen in Zuid Spanje zijn landelijk gelegen dichtbij gezellige Andalusische dorpjes. En hebben bovendien Nederlandse beheerders, die er alles aan doen om je snel thuis te laten voelen. En als klap op de vuurpijl: je kunt er goedkoop overwinteren in Spanje!

Comfortabele vakantiehuizen met zwembad in Andalusië van La Casita

LET OP: Per 25 augustus 2020 zijn weer alleen noodzakelijke reizen naar Spanje toegestaan en mogen we dus weer niet op vakantie naar Spanje. Lees meer>>

Op deze pagina vertel ik je meer over de overwinteraanbiedingen van La Casita, gratis activiteiten voor gasten van La Casita en andere voordelen van het overwinteren in een vakantiehuis van La Casita.

Comfortabele vakantiehuizen in Andalusië

Het eerste voordeel van overwinteren in een vakantiehuis van La Casita is dat je op deze manier in de winter kunt genieten van aangename temperaturen en veel zon

Want alle vakantiehuizen van La Casita liggen in Andalusië. Een regio in Zuid Spanje met gemiddeld maar liefst 320 dagen zon per jaar en dagtemperaturen in de winter van bijna 20°C.

Vrijstaand vakantiehuis met privézwembad van La Casita
Vakantiehuis op vakantiepark Finca el Moralejo van La Casita

Bovendien zijn al deze vakantiehuizen in Zuid Spanje volledig ingericht en voorzien van o.a. wasmachine, TV, verwarming en internet. 

Verder hebben ze een Nederlandse beheerder. En zijn ze rustig en landelijk gelegen. Op een paar minuten rijden van een gezellig Andalusisch dorp en 20 tot 50 minuten rijden van Málaga, de stranden aan de Costa del Sol, talrijke witte dorpen en mooie natuurgebieden. 

Dit geldt voor zowel de vrijstaande villa’s als de bungalows en appartementen op de twee kleinschalige vakantieparken van La Casita: Finca el Moralejo en La Granja de Antonio.

Leuke activiteiten voor gasten van La Casita

Flamenco-show voor gasten van La Casita

Wat ik verder ook zo leuk vind aan het overwinteren in een vakantiehuis van La Casita, zijn de activiteiten voor gasten van La Casita!

Je kunt gratis en vrijblijvend aan de activiteiten deelnemen. Die een leuke manier vormen om in contact te komen met andere overwinteraars in Zuid Spanje:

 • Op dinsdagochtend kun je in vakantiepark La Granja de Antonio terecht voor een gratis kop koffie met appeltaart.
 • Op vrijdag wordt er een uitstapje, wandeling of workshop georganiseerd.

Zwemmen in de winter

Verwarmd zwembad op vakantieparkje La Granja de Antonio van La Casita

Een ander heerlijk detail vind ik, dat je ook kunt zwemmen als je overwintert in een vakantiehuis van La Casita! Want alle vakantiehuizen van La Casita hebben een zwembad. De villa’s hebben een privé zwembad. En de bungalows en appartementen in de vakantieparkjes een gezamenlijk zwembad.

De zwembaden bij de villa's worden het hele jaar onderhouden. Al zijn de meeste van deze zwembaden niet verwarmd. 

Vind je het water van je privé zwembad te koud om in te zwemmen, dan kun je komen zwemmen in het verwarmde zwembad van La Granja de Antonio (behalve in november en december; dan is dit vakantieparkje in Andalusië gesloten).

Goedkope overwinteraanbiedingen

“Wat zal dat wel niet kosten?” denk je nu misschien. Nou, helemaal niet zo veel! Want je kunt al met twee personen overwinteren in een vakantiehuis van La Casita voor €1.000 per maand! 

De goedkope overwinteraanbiedingen van La Casita zijn geldig voor de maanden oktober t/m maart. Dus als je wilt, kun je maar liefst 6 MAANDEN overwinteren in een vakantiehuis van La Casita!

Extra's bij overwinteraanbiedingen La Casita

Maar aangename temperaturen, leuke activiteiten en goede prijzen zijn niet de enige voordelen van overwinteren in een vakantiehuis van La Casita! Hier nog wat andere leuke details:

 1. Kinderen of vrienden mogen 1 week gratis op bezoek komen als je overwintert in een vakantiepark van La Casita (betalen alleen kosten van energie, reservering, verzekering, schoonmaak en linnengoed)!
 2. Twee keer per maand wordt je vakantiehuis gratis schoongemaakt.
 3. Als je niet voor de hele tijd een auto wilt huren, dan kun je bij La Casita in de wintermaanden een auto per dag huren.
 4. Mocht je tijdens het overwinteren in Zuid Spanje een dokter nodig hebben, dan is er een Nederlandse arts beschikbaar.

Hoe werken overwinteraanbiedingen La Casita?

Zoekmachine op de website van La Casita

De overwinteraanbiedingen van La Casita gelden per kalendermaand. In de periode oktober t/m maart. 

Bij een verblijf van minimaal 1 kalendermaand binnen de overwinterperiode toont de zoekmachine op de website van La Casita automatisch de overwinterprijzen (inclusief de verplichte bijkomende kosten als eindschoonmaakkosten en energiekosten tot 150,- per maand).

Conclusie

La Casita heeft er in mijn ogen werkelijk alles aangedaan om je verblijf zo goedkoopén aangenaammogelijk te maken als je wilt overwinteren in Spanje. Waardoor je onbezorgd kunt genieten van de zonnige winterdagen in Zuid Spanje:

 • Je verblijft in een comfortabel vakantiehuis, in een prachtige omgeving met mogelijkheden voor actieve én culturele uitstapjes;
 • Je kunt altijd terecht bij een Nederlandstalige beheerder;
 • Er is een Nederlandse arts beschikbaar;
 • Wekelijkse gratis activiteiten voor gasten van La Casita;
 • Kinderen of vrienden mogen een week gratis op bezoek komen;
 • Je vakantiehuis wordt twee keer per maand gratis schoongemaakt;
 • Je kunt bij La Casita per dag een auto huren.

Meer weten of boeken?

Lijkt het je wat om in Andalusië te overwinteren in een vakantiehuis van La Casita? Op de website van La Casita kun je zien welke vakantiehuizen er tegen welke prijs beschikbaar zijn. En kun je meteen boeken.

Heb je nog vragen, dan kun je ook in het Nederlands contact opnemen met La Casita.

En wil je nog meer weten over de vakantiehuizen van en het gezicht achter La Casita, lees dan mijn review pagina over La Casita.
Nieuwe pagina's

 1. Aankomst van kraanvogels in Extremadura: het begin van de winter!

  Sep 29, 20 08:58 AM

  Van november t/m februari kun je in de regio Extremadura in Midden-Spanje genieten van vele duizenden kraanvogels…

  Lees meer

 2. Het ontstaan van toerisme aan de Costa Blanca: Benidorm en bikini’s

  Sep 25, 20 03:31 AM

  Sinds wanneer en waarom zijn de Costa Blanca en Spanje een populaire vakantiebestemming voor Noord-Europeanen? Vind hier het antwoord!

  Lees meer

 3. Patones de Arriba: opgeknapt verlaten bergdorpje in de regio Madrid

  Sep 10, 20 02:36 AM

  Kom meer te weten over het bijzondere bergdorpje Patones de Arriba in het noorden van de regio Madrid: bouwstijl, ligging, wandel- en overnachtingsmogelijkheden

  Lees meer