Voordelig overwinteren in Spanje in een vakantiehuis van La Casita

Wat zeg je ervan om in Spanje te overwinteren in een vakantiehuis van La Casita, in het zonnige en heuvelachtige binnenland van de provincie Málaga in Andalusië, waar je in de winter kunt genieten van een gemiddelde dagtemperatuur van bijna 20°C?

Vrijstaand vakantiehuis met privézwembad van La Casita

De comfortabele vakantiehuizen zijn rustig en prachtig gelegen, op een paar minuten rijden van een gezellig Andalusisch dorp en 20 tot 50 minuten rijden van het vliegveld van Málaga, de stad Malaga en de stranden aan de Costa del Sol.

Bovendien hebben zij Nederlandse beheerders die er alles aan doen om je snel thuis te laten voelen. En tenslotte kun je er als je wilt maar liefst 6 maanden goedkoop overwinteren in Spanje!

Op deze pagina vertel ik je meer over de overwinteraanbiedingen van La Casita, gratis activiteiten voor gasten van La Casita en andere voordelen van het overwinteren in een vakantiehuis van La Casita:

Comfortabele vakantiehuizen met Nederlandse beheerder

Verwarmd zwembad op vakantieparkje La Granja de Antonio van La Casita

Als je overwintert in een vakantiehuis van La Casita, kun je er gerust op zijn dat het comfortabele huizen die van alle gemakken zijn voorzien. Want alle vakantiewoningen zijn voorzien van een wasmachine, TV, verwarming en internet.

Bovendien hebben ze allemaal een Nederlandse beheerder, waar je altijd bij terecht kunt als er iets is of als je vragen hebt.

Je kunt bij La Casita overwinteren in een vrijstaande villa met eigen zwembad en volop privacy. Maar je kunt er ook voor kiezen om te verblijven in een appartement op La Granja de Antonio, het kleinschalige vakantiepark van La Casita, dat gevestigd is in een prachtig opgeknapte Andalusische boerderij. 

Het kleine vakantiepark van La Casita heeft een verwarmd zwembad, een klein restaurant, een kleine speeltuin en kinderboerderij  en massagemogelijkheden. 

Leuke activiteiten voor gasten van La Casita

flamenco-show-vakantiehuizen-la-casita-zuid-spanje-daisycon.jpg

Wat ik verder ook zo leuk vind aan het overwinteren in een vakantiehuis van La Casita, zijn de activiteiten voor gasten van La Casita.

De activiteiten zijn gratis en vrijblijvend en vormen een leuke manier om in contact te komen met andere overwinteraars in Zuid-Spanje. 

Zo staan op dinsdagochtend de koffie en appeltaart klaar in vakantiepark La Granja de Antonio. En op vrijdag kunnen gasten van La Casita deelnemen aan een uitstapje, wandeling of workshop.

En mensen die verblijven in een vrijstaande villa kunnen altijd komen eten in het restaurant of komen zwemmen in het verwarmde zwembad van La Granja de Antonio (behalve in november en december, als het kleine vakantiepark gesloten is). Want de meeste vakantiehuizen van La Casita hebben zwembaden die in de winter niet verwarmd zijn.

Goedkoop overwinteren bij La Casita

vakantiehuis-finca_la_granja_elisa-alhaurin_el_grande-malaga-lacasita-800x600.jpg

“Wat zal dat wel niet kosten?” denk je nu misschien. Nou, helemaal niet zo veel! Want je kunt al met twee personen overwinteren in een vakantiehuis van La Casita voor €1.000 per maand.

De overwinteraanbiedingen van La Casita zijn geldig voor de maanden oktober t/m maart. Dus als je wilt, kun je maar liefst 6 MAANDEN overwinteren in een vakantiehuis van La Casita!

De aanbiedingen gelden per kalendermaand. Bij een verblijf van minimaal 1 kalendermaand in het laagseizoen (oktober t/m maart) toont de zoekmachine op de website van La Casita automatisch de  prijzen met korting .

*Goedkoop overwinteren van oktober t/m maart*

De winteraanbiedingen van La Casita zijn geldig voor de maanden oktober t/m maart en gelden per kalendermaand. Dus als je wilt, kun je maar liefst 6 MAANDEN overwinteren in een vakantiehuis van La Casita...

Andere voordelen van overwinteren in vakantiehuis La Casita

Maar aangename temperaturen, leuke activiteiten en goede prijzen zijn niet de enige voordelen van overwinteren in een vakantiehuis van La Casita! Hier nog wat andere leuke details:

 • Kinderen of vrienden mogen een week gratis op bezoek komen als je overwintert in het vakantiepark van La Casita (€0 huur voor 4-persoons woning; alleen kosten van energie, reservering, verzekering, schoonmaak en linnengoed)!
 • Twee keer per maand wordt je vakantiehuis gratis schoongemaakt.
 • Als je niet voor de hele tijd een auto wilt huren, maar wel af en toe een uitstapje per auto wilt maken, kun je via La Casita in de wintermaanden een auto per dag huren.
 • Mocht je tijdens het overwinteren in een vakantiehuis van La Casita medische hulp nodig hebben, dan is er een Nederlandse arts beschikbaar.

Terug naar boven>>

Conclusie

La Casita heeft er in mijn ogen werkelijk alles aangedaan om je verblijf zo goedkoop én aangenaam mogelijk te maken als je wilt overwinteren in Spanje. Waardoor je onbezorgd kunt genieten van de zonnige winterdagen in Zuid Spanje:

 • Je verblijft in een comfortabel vakantiehuis, in een prachtige omgeving met talrijke mogelijkheden voor actieve en culturele uitstapjes;
 • Voor vragen en problemen kun je altijd terecht bij een Nederlandstalige beheerder;
 • Er is een Nederlandse arts beschikbaar;
 • Er worden wekelijks gratis activiteiten voor overwinteraars georganiseerd;
 • Kinderen of vrienden mogen een week gratis op bezoek komen als je verblijft in het vakantiepark;
 • Je vakantiehuis wordt twee keer per maand gratis schoongemaakt;
 • Je kunt bij La Casita per dag een auto huren.

Terug naar boven>>