Overwinteren in Zuid-Spanje in een vakantiehuis van La Casita

Wat lijkt het me heerlijk om in Spanje te overwinteren in een vakantiehuis van La Casita, in het heuvelachtige binnenland van de provincie Málaga in Andalusië!

De comfortabele vakantiehuizen in Zuid-Spanje liggen dichtbij gezellige Andalusische dorpjes. Bovendien hebben zij Nederlandse beheerders die ook in de winter leuke activiteiten voor hun gasten organiseren. Én kun je er goedkoop overwinteren!

Vrijstaand vakantiehuis met privézwembad van La Casita

Op deze pagina vertel ik je meer over de overwinteraanbiedingen van La Casita, gratis activiteiten voor gasten van La Casita en andere voordelen van het overwinteren in een vakantiehuis van La Casita.

Wil je meer weten over de vakantiehuizen van La Casita plus het gezicht erachter, lees dan mijn pagina over La Casita -->.

Comfortabele vakantiehuizen in Andalusië

Vakantiehuis op vakantiepark Finca el Moralejo van La Casita

Het eerste voordeel van overwinteren in een vakantiehuis van La Casita is dat je er in de winter kunt genieten van aangename temperaturen en veel zon, omdat in Andalusië gemiddeld maar liefst 320 dagen de zon schijnt en de gemiddelde dagtemperatuur er in de winter bijna 20°C is.

Bovendien zijn al deze vakantiehuizen in Zuid-Spanje volledig ingericht en voorzien van o.a. wasmachine, TV, verwarming plus internet. 

Verder hebben ze een Nederlandse beheerder en zijn ze rustig en landelijk gelegen, op een paar minuten rijden van een gezellig Andalusisch dorp plus 20 tot 50 minuten rijden van het vliegveld plus de stad Málaga en de Costa del Sol stranden.

Dit geldt voor zowel de vrijstaande villa’s als voor de bungalows en appartementen op La Granja de Antonio, het kleine vakantiepark van La Casita.

Activiteiten voor gasten van La Casita

Flamenco-show voor gasten van La Casita

Wat ik verder ook zo leuk vind aan het overwinteren in een vakantiehuis van La Casita, zijn de activiteiten voor gasten van La Casita!

Je kunt gratis en vrijblijvend aan de activiteiten deelnemen. Die een leuke manier vormen om in contact te komen met andere overwinteraars in Zuid Spanje:

 • Op dinsdagochtend kun je in vakantiepark La Granja de Antonio terecht voor een gratis kop koffie met appeltaart.
 • Op vrijdag wordt er een uitstapje, wandeling of workshop georganiseerd.

Zwemmen in de winter

Verwarmd zwembad op vakantieparkje La Granja de Antonio van La Casita

Een ander heerlijk detail vind ik, dat je ook kunt zwemmen als je overwintert in een vakantiehuis van La Casita! Want alle vakantiehuizen van La Casita hebben een zwembad. De villa’s hebben een privé zwembad. En de bungalows en appartementen in de vakantieparkjes een gezamenlijk zwembad.

De zwembaden bij de villa's worden het hele jaar onderhouden. Al zijn de meeste van deze zwembaden niet verwarmd. 

Vind je het water van je privé zwembad te koud om in te zwemmen, dan kun je komen zwemmen in het verwarmde zwembad van La Granja de Antonio (behalve in november en december; dan is dit vakantieparkje in Andalusië gesloten).

Goedkoop overwinteren in Zuid-Spanje

“Wat zal dat wel niet kosten?” denk je nu misschien. Nou, helemaal niet zo veel! Want je kunt al met twee personen overwinteren in een vakantiehuis van La Casita voor €1.000 per maand!

De goedkope overwinteraanbiedingen van La Casita zijn geldig voor de maanden oktober t/m maart. Dus als je wilt, kun je maar liefst 6 MAANDEN overwinteren in een vakantiehuis van La Casita!

Extra's bij overwinteraanbiedingen van La Casita

Maar aangename temperaturen, leuke activiteiten en goede prijzen zijn niet de enige voordelen van overwinteren in een vakantiehuis van La Casita! Hier nog wat andere leuke details:

 1. Kinderen of vrienden mogen 1 week gratis op bezoek komen als je overwintert in een vakantiepark van La Casita (betalen alleen kosten van energie, reservering, verzekering, schoonmaak en linnengoed)!
 2. Twee keer per maand wordt je vakantiehuis gratis schoongemaakt.
 3. Als je niet voor de hele tijd een auto wilt huren, dan kun je bij La Casita in de wintermaanden een auto per dag huren.
 4. Mocht je tijdens het overwinteren in Zuid Spanje een dokter nodig hebben, dan is er een Nederlandse arts beschikbaar.

Hoe werkt overwinteraanbieding van La Casita?

Zoekmachine op de website van La Casita

De overwinteraanbiedingen van La Casita gelden per kalendermaand. En wel in de periode van oktober t/m maart

Bij een verblijf van minimaal 1 kalendermaand binnen de overwinterperiode toont de zoekmachine op de website van La Casita automatisch de overwinterprijzen.

Deze prijzen zijn inclusief de verplichte bijkomende kosten als schoonmaakkosten plus energiekosten tot 150,- per maand.

Conclusie

La Casita heeft er in mijn ogen werkelijk alles aangedaan om je verblijf zo goedkoop én aangenaam mogelijk te maken als je wilt overwinteren in Spanje, waardoor je onbezorgd kunt genieten van de zonnige winterdagen in Zuid-Spanje:

 • Je verblijft in een comfortabel vakantiehuis in een omgeving met mogelijkheden voor actieve én culturele uitstapjes;
 • Je kunt altijd terecht bij een Nederlandstalige beheerder;
 • Er is een Nederlandse arts beschikbaar;
 • Er zijn iedere week gratis activiteiten voor gasten van La Casita;
 • Kinderen of vrienden mogen een week gratis op bezoek komen;
 • Je vakantiehuis wordt 2 keer per maand gratis schoongemaakt;
 • Je kunt bij La Casita per dag een auto huren.

Meer weten of boeken?

Lijkt het je wat om in Andalusië te overwinteren in een vakantiehuis van La Casita? Op de website van La Casita kun je zien welke vakantiehuizen er beschikbaar zijn en kun je direct boeken.

Maar je kunt ook in het Nederlands contact opnemen met La Casita als je vragen over het overwinteren hebt:

Ander vakantiepark om te overwinteren in Zuid-Spanje

Kijk overigens ook eens naar vakantiepark Finca el Moralejo in Andalusië als je wilt overwinteren in Zuid-Spanje!

Op dit authentieke en rustig gelegen kleine vakantiepark met Nederlandse eigenaren, dat eveneens op minder dan een uur rijden van het vliegveld van Malaga plus de de Costa del Sol stranden ligt, kun je in de winter namelijk zowel appartementen als vakantiehuizen voordelig huren.

Tot voor kort kon je via La Casita een huis of appartement op Finca el Moralejo huren, maar nu kan dit direct: