Overwinteren in Zuid-Spanje in een vakantiehuis van La Casita

Wat lijkt het me heerlijk om in Spanje te overwinteren in een vakantiehuis van La Casita, in het heuvelachtige binnenland van de provincie Málaga in Andalusië!

De comfortabele vakantiehuizen in Zuid-Spanje liggen dichtbij gezellige Andalusische dorpjes. Bovendien hebben zij Nederlandse beheerders die ook in de winter leuke activiteiten voor hun gasten organiseren. Én kun je er goedkoop overwinteren!

Comfortabele vakantiehuizen met zwembad in Andalusië van La Casita

Op deze pagina vertel ik je meer over de overwinteraanbiedingen van La Casita, gratis activiteiten voor gasten van La Casita en andere voordelen van het overwinteren in een vakantiehuis van La Casita.

Wil je meer weten over de vakantiehuizen van La Casita plus het gezicht erachter, lees dan mijn pagina over La Casita.

Comfortabele vakantiehuizen in Andalusië

Het eerste voordeel van overwinteren in een vakantiehuis van La Casita is dat je op deze manier in de winter kunt genieten van aangename temperaturen en veel zon

Want alle vakantiehuizen van La Casita liggen in Andalusië. Een regio in Zuid Spanje met gemiddeld maar liefst 320 dagen zon per jaar en dagtemperaturen in de winter van bijna 20°C.

Vrijstaand vakantiehuis met privézwembad van La Casita
Vakantiehuis op vakantiepark Finca el Moralejo van La Casita

Bovendien zijn al deze vakantiehuizen in Zuid Spanje volledig ingericht en voorzien van o.a. wasmachine, TV, verwarming en internet. 

Verder hebben ze een Nederlandse beheerder. En zijn ze rustig en landelijk gelegen. Op een paar minuten rijden van een gezellig Andalusisch dorp en 20 tot 50 minuten rijden van Málaga, de stranden aan de Costa del Sol, talrijke witte dorpen en mooie natuurgebieden. 

Dit geldt voor zowel de vrijstaande villa’s als de bungalows en appartementen op de twee kleinschalige vakantieparken van La Casita: Finca el Moralejo en La Granja de Antonio.

Activiteiten voor gasten van La Casita

Flamenco-show voor gasten van La Casita

Wat ik verder ook zo leuk vind aan het overwinteren in een vakantiehuis van La Casita, zijn de activiteiten voor gasten van La Casita!

Je kunt gratis en vrijblijvend aan de activiteiten deelnemen. Die een leuke manier vormen om in contact te komen met andere overwinteraars in Zuid Spanje:

 • Op dinsdagochtend kun je in vakantiepark La Granja de Antonio terecht voor een gratis kop koffie met appeltaart.
 • Op vrijdag wordt er een uitstapje, wandeling of workshop georganiseerd.

Zwemmen in de winter

Verwarmd zwembad op vakantieparkje La Granja de Antonio van La Casita

Een ander heerlijk detail vind ik, dat je ook kunt zwemmen als je overwintert in een vakantiehuis van La Casita! Want alle vakantiehuizen van La Casita hebben een zwembad. De villa’s hebben een privé zwembad. En de bungalows en appartementen in de vakantieparkjes een gezamenlijk zwembad.

De zwembaden bij de villa's worden het hele jaar onderhouden. Al zijn de meeste van deze zwembaden niet verwarmd. 

Vind je het water van je privé zwembad te koud om in te zwemmen, dan kun je komen zwemmen in het verwarmde zwembad van La Granja de Antonio (behalve in november en december; dan is dit vakantieparkje in Andalusië gesloten).

Goedkoop overwinteren in Zuid-Spanje

“Wat zal dat wel niet kosten?” denk je nu misschien. Nou, helemaal niet zo veel! Want je kunt al met twee personen overwinteren in een vakantiehuis van La Casita voor €1.000 per maand!

De goedkope overwinteraanbiedingen van La Casita zijn geldig voor de maanden oktober t/m maart. Dus als je wilt, kun je maar liefst 6 MAANDEN overwinteren in een vakantiehuis van La Casita!

Extra's bij overwinteraanbiedingen van La Casita

Maar aangename temperaturen, leuke activiteiten en goede prijzen zijn niet de enige voordelen van overwinteren in een vakantiehuis van La Casita! Hier nog wat andere leuke details:

 1. Kinderen of vrienden mogen 1 week gratis op bezoek komen als je overwintert in een vakantiepark van La Casita (betalen alleen kosten van energie, reservering, verzekering, schoonmaak en linnengoed)!
 2. Twee keer per maand wordt je vakantiehuis gratis schoongemaakt.
 3. Als je niet voor de hele tijd een auto wilt huren, dan kun je bij La Casita in de wintermaanden een auto per dag huren.
 4. Mocht je tijdens het overwinteren in Zuid Spanje een dokter nodig hebben, dan is er een Nederlandse arts beschikbaar.

Hoe werkt overwinteraanbieding van La Casita?

Zoekmachine op de website van La Casita

De overwinteraanbiedingen van La Casita gelden per kalendermaand. En wel in de periode van oktober t/m maart. 

Bij een verblijf van minimaal 1 kalendermaand binnen de overwinterperiode toont de zoekmachine op de website van La Casita automatisch de overwinterprijzen.

Deze prijzen zijn inclusief de verplichte bijkomende kosten als schoonmaakkosten plus energiekosten tot 150,- per maand.

Conclusie

La Casita heeft er in mijn ogen werkelijk alles aangedaan om je verblijf zo goedkoop én aangenaam mogelijk te maken als je wilt overwinteren in Spanje, waardoor je onbezorgd kunt genieten van de zonnige winterdagen in Zuid-Spanje:

 • Je verblijft in een comfortabel vakantiehuis, in een prachtige omgeving met mogelijkheden voor actieve én culturele uitstapjes;
 • Je kunt altijd terecht bij een Nederlandstalige beheerder;
 • Er is een Nederlandse arts beschikbaar;
 • Er zijn iedere week gratis activiteiten voor gasten van La Casita;
 • Kinderen of vrienden mogen een week gratis op bezoek komen;
 • Je vakantiehuis wordt twee keer per maand gratis schoongemaakt;
 • Je kunt bij La Casita per dag een auto huren.

Meer weten of boeken?

Lijkt het je wat om in Andalusië te overwinteren in een vakantiehuis van La Casita? Op de website van La Casita kun je zien welke vakantiehuizen er beschikbaar zijn en kun je direct boeken.

Maar je kunt ook in het Nederlands contact opnemen met La Casita als je vragen over het overwinteren hebt.
Nieuwe pagina's

 1. Met de trein van Madrid naar León in minder dan 2,5 uur

  Sep 23, 22 08:19 AM

  Met de trein van Madrid naar León in Midden-Spanje? Ik heb het gedaan! Lees mijn info over de reisduur, kosten, treinstations, kaartje kopen en meer.

  Lees meer

 2. Leon: gezellige stad in Midden-Spanje op de Camino Francés

  Sep 22, 22 09:20 AM

  De aan de Camino Francés gelegen stad León in Midden-Spanje heeft een gezellige oude binnenstad met bars, restaurants, winkels en historische gebouwen. Info>>

  Lees meer

 3. De mooiste Parador hotels in Castilië en Leon (Midden-Spanje)

  Aug 26, 22 06:22 AM

  De Parador hotels in de regio Castilië en Leon (Midden-Spanje): mijn favorieten én een totaaloverzicht

  Lees meer

Bewaar op Pinterest

Om te bewaren op Pinterest, klik op de button hieronder