Sagrada Familia Tours – Nederlandse tours in Sagrada Familia Barcelona

Wil je tijdens je vakantie in Barcelona een Nederlandstalige rondleiding door de Sagrada Familia krijgen? Dan moet je beslist bij Sagrada Familia Tours zijn! Want dit Nederlands bedrijf is de touraanbieder die in de Sagrada Familia Nederlandstalige rondleidingen mag geven.

Nederlandstalige rondleiding Sagrada Familia

Sagrada Familia Tours wordt gerund door de Nederlander Robbert Reurings. Die vanaf 2007 samen met zijn Spaanse partner in Barcelona woont. En die vanaf 2013 officiële Nederlandstalige gids voor de regio Catalonië is. Waardoor hij rondleidingen mag geven in kerken, musea en andere monumenten in Barcelona en de rest deze regio in Noordoost Spanje (dit mogen alleen officiële gidsen). 

Sagrada Familia Tours is de enige Nederlandstalige touraanbieder die de bevoegdheid heeft om binnen Gaudí’s bekendste meesterwerk in Barcelona een rondleiding te geven. 

Dus wil je graag een Nederlandstalige rondleiding door de Sagrada Familia krijgen, dan moet je echt bij Sagrada Familia Tours zijn.

Open Inloop Tour

Op maandag, woensdag en vrijdag organiseert Sagrada Familia Tours iedere week om 16 uur een Open Inloop Tour door de Sagrada Familia. Tijdens deze rondleiding met enthousiaste Nederlandstalige gids kom je alles te weten over Spanje’s bekende kunstenaar Gaudí en zijn magnifieke meesterwerk. 

De groepsrondleiding voor maximaal 30 personen, die gegeven wordt in het Nederlands, duurt ongeveer 75 minuten. Bij een groep van 10 of meer personen krijgt iedereen een audio systeem en praat de Nederlandstalige gids in een microfoontje. Zodat hij voor iedereen goed verstaanbaar blijft. 

De kosten van de Open Inloop Tour van Sagrada Familia Tours bedragen €50,- per persoon (ook voor kinderen). De entreekaartjes à €18,- per persoon zijn hierbij inclusief.

Zeker als je met je gezin op vakantie naar Barcelona komt, is dit een hele smak geld. Maar wil je echt meer te weten komen over Gaudí en zijn meesterwerk, dan is de Open Inloop Tour van Sagrada Familia Tours een absolute must. 

Kaartjes voor de Open Inloop Tour kun je hier bestellen.

Sla lange wachtrij over

Een groot voordeel van een rondleiding met Sagrada Familia Tours door deze immense en indrukwekkende kerk in de hoofdstad van Catalonië vind ik bovendien, dat je op deze manier niet urenlang in de rij hoeft te staan om een entreekaartje te kopen. Maar dat je via de VIP-ingang de wereld van Gaudí binnentreedt. 

Open Inloop Tour Sagrada Familia in het kort

Dagen: maandag, woensdag, vrijdag
Tijd: 16.00 uur
Duur: 75 minuten
Taal: Nederlands
Aantal personen: maximaal 30
Kosten: €50,- p.p. (ook kinderen)

Toegangskaartjes Sagrada Familia

Vind je een rondleiding met Sagrada Familia Tours te duur maar wil je wel graag de lange wachtrij overslaan als je Gaudí’s Sagrada Familia kerk in Barcelona bezoekt? Via de Nederlandstalige website GetYourGuide kun je van tevoren al online kaartjes voor de Sagrada Familia kopen. 

Meer tours door Barcelona en omgeving

Wil je Gaudí’s meesterwerk liever op een ander tijdstip of alleen met je eigen groep bekijken, dan kun je bij Sagrada Familia Tours overigens ook een privé tour door de Sagrada Familia boeken.

En wil je meer van Barcelona en zijn prachtige omgeving zien onder begeleiding van een Nederlandstalige gids? Kijk dan eens op de website van RobBCN. Het bedrijf van Robbert Reurings, waar Sagrada Familia Tours deel van uitmaakt.

Ook interessantNieuwe pagina's

 1. Fietsen op de Spaanse vias verdes: voor- en nadelen

  Jan 22, 20 08:01 AM

  Via vías verdes kun je Spanje al wandelend of fietsen leren kennen. Niet alle paden zijn echter even goed. Lees de voor- en nadelen van vías verdes.

  Lees meer

 2. Hotel Ikos Andalusia – Spanje’s eerste all-inclusive 5-sterren hotel

  Jan 22, 20 05:53 AM

  Verwen jezelf in Hotel Ikos Andalusia aan de Costa del Sol, het eerste all-inclusive 5-sterren hotel in Spanje! Voor een ontspan-, strand- én kindervakantie.

  Lees meer

 3. Extremadura: het Afrika van Europa

  Jan 15, 20 06:27 AM

  Lees meer over ‘the big 5’ van Extremadura (Midden Spanje), die leven in de op Afrikaanse savannes lijkende dehesas en vlaktes met eeuwenoude steeneiken.

  Lees meer