Glampings in de buurt van Barcelona

Zoek je voor je bezoek aan de stad van Gaudí een glamping in Barcelona? Ik ben voor je op zoek gegaan en heb verschillende campings in de buurt van Barcelona gevonden waar je luxe kunt kamperen. In een ecologische Domo of Coco home. Of gewoon in een bungalow of stacaravan.

De glampings liggen op minder dan een uur rijden van de hoofdstad van Catalonië. Ze zijn kindvriendelijk en hebben onder meer een buitenzwembad. 

Bovendien ligt een aantal van deze campings aan de noordoost kust van Spanje direct aan zee. Kijk je met me mee welke mooie en gezellige glampings ik in de buurt van Barcelona gevonden heb?

Camping 3 Estrellas (Gavà)

De dichtstbijzijnde glamping in de buurt van Barcelona is Camping 3 Estrellas in Gavà, op 20 kilometer ten zuiden van Barcelona.

Deze camping aan zee in het noordoosten van Spanje heeft een aantal verschillende glamping accommodaties.

Zo kun je er luxe kamperen in een ecologische Domo, Coco home, Safari tent (1-bedroom cottage Safari), Lodge tent (2-bedroom cottage Victoria) of Deluxe bungalow.

Als vermaak voor volwassenen en kinderen heeft deze grote maar verzorgde camping onder andere een buitenzwembad.

Bovendien is er op 300 meter van deze kindvriendelijke camping een bushalte, zodat je makkelijk en snel met de bus naar Barcelona kunt gaan.  

Ik vind deze camping daarom ideaal voor een strandvakantie in Catalonië in combinatie met een dagje Barcelona.

Camping Bungalow Globo Rojo (Canet de Mar)

Andere mooie glamping accommodaties in de buurt van Barcelona vind je op Camping Globo Rojo in Canet de Mar, op 50 kilometer ten noorden van Barcelona.

Deze gezellige kindvriendelijke camping heeft namelijk prachtige moderne stacaravans waarin je luxe kunt kamperen.

De camping ligt aan zee, bij een zacht zandstrand, en heeft 2 zwembaden, een speeltuin en diverse sportmogelijkheden.

Een absolute topper voor een gezinsvakantie in Noordoost-Spanje! En een super uitvalsbasis voor een dagje Barcelona.

Camping Vilanova Park (Vilanova i la Geltrù)

camping-vilanova_park-vilanovailageltru-barcelona-catalonie-800.jpg

Hoef je niet persé direct aan het strand te zitten, dan vind ik Camping Vilanova Park in Vilanova i la Geltrù, op 4 kilometer van de zee en 50 kilometer ten zuiden van Barcelona, ook een aanrader.

Op deze groene en verzorgde terrassencamping in Catalonië kun je luxe kamperen in verschillende soorten glamping tenten en luxe stacaravans.

Bovendien heeft deze glamping in de buurt van Barcelona meerdere buitenzwembaden en waterglijbanen, een binnenzwembad, een minigolfbaan, een speeltuin en een Spa. En is er  Nederlandstalige animatie. 

En wil je een dag naar Barcelona of naar het strand, dan kun je vanuit de camping de bus nemen. 

Meer glampings rond Barcelona

Ken jij een mooie glamping dichtbij Barcelona die ik nog niet hier genoemd heb? Neem dan even contact met mij op. Dan kan ik de accommodatie wellicht toevoegen. Zo kunnen we samen een overzicht van de mooiste glampings in de buurt van Barcelona maken.

Glampings in Catalonië

Verder weg van Barcelona heb ik ook nog prachtige glampings gevonden. Deze vind je op mijn pagina over glampings in Catalonië:

Andere sfeervolle accommodaties in/rond Barcelona

Terug naar boven>>