Nederlandstalige tours door de Sagrada Familia in Barcelona

Wil je tijdens je vakantie in Barcelona een Nederlandstalige rondleiding door de Sagrada Familia krijgen? Dan moet je beslist bij Sagrada Familia Tours zijn!

Nederlandstalige gids Robbert Reurings van Sagrada Familia Tours

Sagrada Familia Tours wordt gerund door de Nederlander Robbert Reurings, die vanaf 2007 samen met zijn Spaanse partner in Barcelona woont en vanaf 2013 officiële Nederlandstalige gids voor de regio Catalonië is.

Hierdoor mag hij ook rondleidingen geven in kerken, musea en andere monumenten in Barcelona en de rest van Catalonië (dit mogen alleen officiële gidsen). 

Sagrada Familia Tours is de enige Nederlandstalige tour aanbieder die de bevoegdheid heeft om binnen Gaudí’s bekendste meesterwerk in Barcelona een rondleiding te geven. Dus wil je graag een Nederlandstalige rondleiding door de Sagrada Familia krijgen, dan moet je echt bij Sagrada Familia Tours zijn.

Bovendien hoeft je ook niet urenlang in de rij hoeft te staan om een entreekaartje te kopen als je een georganiseerde tour door de Sagrada Familia boekt. Want je Nederlandse gids heeft van tevoren al voor de kaartjes gezorgd, zodat je Gaudí's meesterwerk via de VIP-ingang binnen kunt gaan.

Sagrada Familia Tours biedt verschillende Nederlandstalige tours door deze bijzondere kerk in Barcelona aan, die ik hieronder kort toelicht:

Sagrada Familia Open Inloop Tour

Op maandag, woensdag en vrijdag organiseert Sagrada Familia Tours iedere week een Open Inloop Tour door de Sagrada Familia (op maandag en woensdag om 11 uur; op vrijdag om 14 uur).

Tijdens deze rondleiding met enthousiaste Nederlandstalige gids kom je alles te weten over Gaudí en zijn meesterwerk. 

De groepsrondleiding voor maximaal 30 personen, die gegeven wordt in het Nederlands, duurt ongeveer 75 minuten.

Bij een groep van 10 of meer personen krijgt iedereen een audio systeem en praat de gids in een microfoontje zodat hij goed verstaanbaar blijft. 

Privé rondleidingen van Sagrada Familia Tours

Bezichtig je dit meesterwerk van Gaudí liever in je eigen gezelschap? Dan kun je een privé tour bij Sagrada Familia Tours boeken. Op deze manier kan Robbert perfect inspelen op jullie wensen.

Bij de privé tour gaan kinderen t/m 11 jaar gratis mee en krijgen kinderen van 12 t/m 16 jaar korting.

In principe kun je deze privé tour met Nederlandse gids door de Sagrada Familia iedere dag om 10 of 12 uur boeken. Komen deze tijdstippen je niet uit, dan kun je een afspraak maken voor een ander tijdstip.

Bestaat jullie groep uit 10 of meer personen? Boek dan de zogenaamde Grote Groepen tour.

Tip: Wil je de kerk op eigen houtje bekijken? Dan zou ik zeker van april t/m september online al toegangskaartjes voor de Sagrada Familie kopen, zodat je niet ik weet niet hoe lang in de rij hoeft te staan.

Accommodaties in Barcelona en omgeving

Lees meer over Barcelona

Terug naar boven>>