Nederlandstalige tours door de Sagrada Familia in Barcelona

Wil je tijdens je vakantie in Barcelona een Nederlandstalige rondleiding door de Sagrada Familia krijgen? Dan moet je beslist bij Sagrada Familia Tours zijn! Want dit Nederlands bedrijf is de touraanbieder die in de Sagrada Familia Nederlandstalige rondleidingen mag geven.

We mogen weer op vakantie naar de Balearen en de Canarische eilanden zonder bij terugkeer getest te worden of in quarantaine te gaanLees meer over testen, noodzakelijke formulieren, coronapaspoort ed.>>

Nederlandstalige rondleiding

Sagrada Familia Tours wordt gerund door de Nederlander Robbert Reurings. Die vanaf 2007 samen met zijn Spaanse partner in Barcelona woont. En die vanaf 2013 officiële Nederlandstalige gids voor de regio Catalonië is. Waardoor hij rondleidingen mag geven in kerken, musea en andere monumenten in Barcelona en de rest deze regio in Noordoost Spanje (dit mogen alleen officiële gidsen). 

Sagrada Familia Tours is de enige Nederlandstalige touraanbieder die de bevoegdheid heeft om binnen Gaudí’s bekendste meesterwerk in Barcelona een rondleiding te geven. 

Dus wil je graag een Nederlandstalige rondleiding door de Sagrada Familia krijgen, dan moet je echt bij Sagrada Familia Tours zijn.

Sla lange wachtrij over

Een groot voordeel van een georganiseerde tour door de Sagrada Familia vind ik bovendien, dat je op deze manier niet urenlang in de rij hoeft te staan om een entreekaartje te kopen.

Je Nederlandse gids heeft namelijk al voor de kaartjes gezorgd, zodat jullie Gaudí's meesterwerk via de VIP-ingang binnen kunnen gaan.

Privé en groep tours

Sagrada Familia Tours biedt verschillende Nederlandstalige tours door deze bijzondere kerk in Barcelona aan: een open inloop tour, een privé tour en een grote groepen tour. Ik geef hier een korte uitleg van iedere tour.

Sinds het uitbreken van de Corona-pandemie is het bovendien ook mogelijk om vanaf je computer thuis een virtuele tour door de Sagrada Familia te krijgen. De virtuele tour was zo een succes, dat Robb besloten heeft om deze tour aan te blijven bieden.

Open Inloop Tour

Op maandag, dinsdag en donderdag organiseert Sagrada Familia Tours iedere week om 15 uur een Open Inloop Tour door de Sagrada Familia. Tijdens deze rondleiding met enthousiaste Nederlandstalige gids kom je alles te weten over Spanje’s bekende kunstenaar Gaudí en zijn magnifieke meesterwerk. 

De groepsrondleiding voor maximaal 30 personen, die gegeven wordt in het Nederlands, duurt ongeveer 75 minuten. Bij een groep van 10 of meer personen krijgt iedereen een audio systeem en praat de Nederlandstalige gids in een microfoontje. Zodat hij voor iedereen goed verstaanbaar blijft. 

De kosten van de Open Inloop Tour van Sagrada Familia Tours bedragen €50,- per persoon (ook voor kinderen). De entreekaartjes à €18,- per persoon zijn hierbij inclusief.

Zeker als je met je gezin op vakantie naar Barcelona komt, is dit een hele smak geld. Maar wil je echt meer te weten komen over Gaudí en zijn meesterwerk, dan is de Open Inloop Tour van Sagrada Familia Tours een absolute must. 

Privé tour

Bezichtig je dit meesterwerk van Gaudí liever in je eigen gezelschap? Dan kun je een privé tour bij Sagrada Familia Tours boeken. Op deze manier kan Robb perfect inspelen op jullie wensen.

Bij de privé tour gaan kinderen t/m 11 jaar gratis mee en krijgen kinderen van 12 t/m 16 jaar korting.

In principe kun je deze privé tour met Nederlandse gids door de Sagrada Familia iedere dag om 10 of 12 uur boeken. Komen deze tijdstippen je niet uit, dan kun je een afspraak maken voor een ander tijdstip.

Grote groepen tour

Bezichtig je dit meesterwerk van Gaudí liever in je eigen gezelschap en bestaat dit gezelschap uit 10 of meer personen? Boek dan de grote groepen tour bij Sagrada Familia Tours.

Ook dit is dus een privé tour door de Sagrada Familia waarbij je onderbegeleiding van een Nederlandstalige officiële gids de wereld van Gaudí leert kennen.

Je kunt de tour iedere dag boeken.

Ook interessant
Nieuwe pagina's

 1. Een gezinsvakantie naar kindvriendelijk Menorca (Balearen)

  Jul 14, 21 07:37 AM

  Een kindervakantie Menorca staat voor baaien met witte zandstranden en ondiep hemelsblauw water, uitkijktoren en forten, hotels met waterparken en meer...

  Lees meer

 2. All-inclusive hotels op Ibiza (Balearen) om bij weg te dromen

  Jul 02, 21 03:55 AM

  Zoek je een all-inclusive hotel op Ibiza (Balearen) dat je alleen hoeft te verlaten om de prachtige omgeving te verkennen? Dit zijn mijn favorieten!

  Lees meer

 3. Verwen jezelf in een luxe hotel op Ibiza (Balearen)

  Jul 01, 21 11:08 AM

  Zoek je een luxe hotel op Ibiza (Balearen)? Lees welke hotels ik kan aanbevelen in het binnenland, aan de kust en in de hoofdstad van dit Spaanse eiland.

  Lees meer