De mooiste Canarische eilanden rondreizen

Maak een rondreis over een van de Canarische eilanden: Gran Canaria, Tenerife, La Palma, Lanzarote, Fuerteventura, La Gomera en El Hierro. En ontdek de prachtige verborgen natuurschatten en authentieke dorpjes van deze populaire bestemmingen voor een zonvakantie. Of maak een rondreis langs verschillende van deze Spaanse eilanden voor de kust van Marokko. 

Ik heb voor je uitgezocht welke georganiseerde rondreizen naar de Canarische Eilanden er worden aangeboden. Hier noem ik de mooiste rondreizen, opgesplitst in:

Wil je zelf een rondreis samenstellen? Lees dan wat je kunt zien en doen op de Spaanse eilanden in de Atlantische Oceaan. En welke sfeervolle slaapplekken ik er heb gevonden.

Individuele rondreizen Canarische eilanden

Bij een individuele rondreis worden vervoermiddel, accommodatie, route en eventueel vliegtuig en aanvullende activiteiten voor je geregeld. Maar reis je in je eigen groepje en op je eigen tempo. Deze rondreizen worden ook wel Fly Drive vakanties of autovakanties genoemd.

Hier lees je wat mijn favoriete Canarische eilanden rondreizen zijn:

8-daagse actieve autorondreis Gran Canaria

Wil je de cultuur en afwisselende natuur van het Canarische eiland Gran Canaria leren kennen? Dan vind ik de 8-daagse actieve rondreis Gran Canaria van SNP Natuurreizen een topper. Waarbij je verblijft in kleine sfeerhotelsPer huurauto verken je het noordelijke deel van het Spaanse eiland. Waarbij je dorpjes en stadjes aandoet, maar ook wandelingen maakt. O.a. naar de Roque Nublo. Vaak kun je kiezen uit een korte of lange wandeling. Of cultuur of natuur.

8-daagse autorondreis La Palma

Zoek je een individuele rondreis om het Canarische eiland La Palma te verkennen? Kijk dan eens naar de 8-daagse rondreis Slapende Vulkanen van TUI. Tijdens deze  autovakantie maak je kennis afwisselende natuur van dit Spaanse eiland in de Atlantische oceaan (o.a. de grootste erosiekrater ter wereld in het nationale park Caldera de Taburiente). En bezoek je plaatsen als Santa Cruz en Puerto de Tazacorte. Je verblijft in 3-/4-sterren hotels.

8-daagse autorondreis Tenerife

Wil je op ontdekkingsreis op het Canarische eiland Tenerife? Kijk dan zeker eens naar de 8/12/15-daagse individuele rondreis Fly-drive Puur Natuur Tenerife van Kras. Tijdens deze autovakantie verken je onder meer sfeervolle dorpjes, de huidige hoofdstad Santa Cruz de Tenerife en voormalige hoofdstad La Laguna en de El Teide vulkaan. Bovendien overnacht je in charmante kleine hotels.

Groepsreizen Canarische eilanden

Bij een groepsreis maak je samen met anderen en onder begeleiding van een reisleider een rondreis door Spanje. Veelal zijn dit busreizen. Maar ik heb ook een paar mooie cruise vakanties naar de Canarische eilanden gevonden.

8-daagse groepsreis Tenerife

Zoek je een groepsreis naar het Canarische eiland Tenerife? Kijk dan eens naar de Tenerife rondreis van SRC Reizen. Tijdens deze cultuur- en natuurreis bezoek je de plaatsen Candelaria, Garachico, Icod de los Vinos, La Orotava, La Laguna en Santa Cruz de Tenerife. En verken je het Parque Nacional del Teide per bus en te voet. Je verblijft in een hotel in Puerto de la Cruz, op 300 meter van het strand.

8-daagse vlieg-cruise-reis Canarische eilanden en Madeira

Een ander soort groepsreis is een rondreis per cruiseschip. Een cruise-vakantie waarbij je veel Canarische eilanden bezoekt is de 8-daagse Cruise Canarische eilanden en Madeira van Kras. Tijdens deze georganiseerde vakantie kun je proeven aan de Spaanse eilanden Gran Canaria, Lanzarote, La Palma en Tenerife kennen. Plus het eiland Madeira. Je slaapt en eet op het schip. En excursies boek je bij terwijl je aan het varen bent.

11-daagse cruise-vakantie Marokko en Spanje

Tijdens de afwisselende 11-daagse cruise-vakantie"Cruise Marokko en Spanje" van VakantieXperts vaar je naar de Spaanse steden Barcelona, Málaga en Alicante, de Spaanse eilanden Gran Canaria en Tenerife, het Portugese eiland Madeira en Casablanca in Marokko. Je overnacht en eet op het cruiseschip. En de vliegtickets zijn inclusief.

Zelf rondreis samenstellen

Wil je zelf je rondreis samenstellen? Lees dan wat je kunt zien en doen op de Canarische eilanden:

En welke sfeervolle en mooi gelegen hotels en vakantiehuizen ik op de Spaanse eilanden voor de kust van Marokko heb gevonden.

Meer Spanje Rondreizen

Meer Spanje rondreizen vind je op de website van de afzonderlijke reisorganisaties (let hierbij op wat inclusief is in de prijs, soort accommodatie en service):

AmbianceTravel
Nederlands - Luxe individuele maatreizen - culinaire reizen - heel Spanje - charme hotels - bijzondere activiteiten

Ardanza Reizen
Nederlandse Portugal & Spanje specialist - stedentrips en Fly drives - heel Spanje - charme hotels -  activiteiten

Tejeda Travel
Nederlandse Andalusië & M-Spanje specialist - rondreizen met auto of openbaar vervoer - kleinschalige groepsreizen

SNP Natuurreizen
Wandel-, fiets- en autovakanties - individueel en groep - Spanje & eilanden

SRC reizen

Groeps- en individuele rondreizen N-Spanje, Madrid, Catalonië, Andalusië, Tenerife

VakantieXperts
Autovakanties, busreizen, cruises, maatwerkreizen - Spanje & Spaanse eilanden

Pharos reizen
Individuele autovakanties 
N-Spanje, Catalonië en Andalusië 

TUI
Individuele rondreizen en groepsreizen Andalusië, Mallorca, La Palma

Kras
Busreizen, Fly Drives, cruises Andalusië, Baskenland, Catalonië, Mallorca, Tenerife

Oad
(Vlieg-)Busreizen  N-Spanje, Catalonië, Andalusië, M-Spanje

En mijn favoriete rondreizen door andere gebieden in Spanje vind je op:
Nieuwe pagina's

 1. Bezoek een voetbalwedstrijd in Spanje en proef de passie!

  Oct 14, 19 08:46 AM

  : Informatie en tips op Spanje voor Jou voor het bezoeken van een voetbalwedstrijd in Spanje: over het kiezen van een wedstrijd, kopen van kaartjes en meer.

  Lees meer

 2. Een geheel verzorgde voetbalreis naar Spanje met Equipo Voetbalreizen

  Oct 08, 19 11:14 AM

  Informatie en tips over verzorgde voetbalreizen naar Spanje op Spanje voor Jou: inclusief voetbalkaartje, vliegticket en accommodatie.

  Lees meer

 3. Nederlandstalige wijnproeverij bij El Brabantino in Madrid

  Oct 02, 19 06:05 AM

  Review op Spanje voor Jou over Nederlandstalige wijnproeverij in Madrid van Spaanse kwaliteitswijnen bij El Brabantino.

  Lees meer