Een all-inclusive auto in Spanje huren bij Sunny Cars

Heb jij in Spanje ook wel eens nare ervaringen gehad bij het huren van een auto? Wij in ieder geval wel! De o zo goedkope huurauto die we van tevoren online gehuurd hadden, bleek bij aankomst toch niet zo goedkoop te zijn. Omdat de auto volgens het autoverhuurbedrijf niet goed verzekerd zou zijn. Of omdat we niet met onze creditcard geboekt hadden. En toen iemand anders een deuk in onze auto reed, waren we onze borg kwijt.

Spanje autohuur

Sinds we via de beste autoverhuurder van Nederland en België een auto huren voor onze vakantie in Spanje, hebben we echter geen problemen meer gehad. Want bij Sunny Cars weten we zeker dat:

All-inclusive prijzen

Sunny Cars heeft zelf geen auto's in zijn bezit. In plaats daarvan werkt het samen met grote internationale autoverhuurders én met goede lokale verhuurders.

Ongeacht de eigen voorwaarden van iedere verhuurpartner, werkt het Nederlandstalig bedrijf echter met all-inclusive prijzen. Dit betekent, dat als je via Sunny Cars een auto in Spanje huurt, het volgende inbegrepen is: 

 • Ongelimiteerd aantal kilometers 
 • Extra WA verzekering van € 7,5 miljoen 
 • Schadeverzekering
 • Diefstalverzekering 
 • Terugbetaling eigen risico bij schade en diefstal 
 • Dekking glas-, banden-, bodem- en dakschade 
 • Luchthavenafleveringskosten

Je kunt tijdens je vakantie in Spanje dus zoveel kilometers rijden als je wilt zonder hiervoor extra te moeten betalen. En in het geval van schade of diefstal wordt je eigen risico dat je aan de lokale autoverhuurder dient te betalen zonder meer terugbetaalt.

Op de website van de autoverhuurder kun je uitgebreidere informatie lezen over de all-in huurauto´s van Sunny Cars.

Uitstekende service

Wat ik bovendien ook erg fijn vind aan het huren van een auto in Spanje via Sunny Cars, is de gebruikersvriendelijke Nederlandstalige website én de uitstekende service van het bedrijf.

Zo is Sunny Cars voor zover mij bekend is de enige autoverhuurder die de mogelijkheid biedt om een auto in Spanje te huren zonder creditcard. Tegen betaling van een zeer kleine meerprijs kun je er ook met een andere kaart een auto huren. En staat Sunny Cars voor je garant

Mocht er bovendien tijdens je vakantie onverhoopt iets gebeuren, dan kun je via een speciaal noodnummer 24 uur per dag bellen met een Nederlandssprekende medewerker van Sunny Cars. Ideaal!

Conclusie

Na alle nare ervaringen die wij gehad hebben met een auto huren in Spanje, willen we tegenwoordig alleen nog een all-inclusive auto huren. En zijn we erg blij dat we Sunny Cars gevonden hebben.

Door de all-inclusive prijzen én de uitstekende service van deze Nederlandstalige autoverhuurder staan we niet meer voor verrassingen tijdens onze vakantie in Spanje. En kunnen we er zeker van zijn dat we ter aller tijde goed geholpen wordt. 

Niet voor niets is Sunny Cars vanwege zijn goede dienstverlening en overzichtelijke manier van werken al jarenlang uitverkozen tot beste autoverhuurder van Nederland en België…
Nieuwe pagina's

 1. Oude schepen op het Pasaia Maritiem Festival in Baskenland (N-Spanje)

  May 25, 22 08:15 AM

  Op het Pasaia Maritiem Festival kun je van 26 t/m 29 mei 2022 o.a. oude zeilschepen bewonderen in de haven van de Baskische kustplaats Pasaia (Spanje). Info>>

  Lees meer

 2. Kleine campings op idyllische plekken in Zuid-Spanje

  May 24, 22 09:53 AM

  Kleine campings in Zuid-Spanje liggen vooral verscholen in het binnenland van Andalusië en Murcia, maar sommigen liggen ook aan de kust. Mijn favorieten>>

  Lees meer

 3. Gezellige, rustig gelegen kleine campings in Midden-Spanje

  May 24, 22 02:44 AM

  Kleine campings in Midden-Spanje (10-100 staplaatsen) zijn prachtig gelegen natuurcampings. Mijn favorieten in Madrid, Extremadura, Aragon, Navarra & Castilla.

  Lees meer