Een all-inclusive auto in Spanje huren bij Sunny Cars

Heb jij in Spanje ook wel eens nare ervaringen gehad bij het huren van een auto? Wij in ieder geval wel! De o zo goedkope huurauto die we van tevoren online gehuurd hadden, bleek bij aankomst toch niet zo goedkoop te zijn. Omdat de auto volgens het autoverhuurbedrijf niet goed verzekerd zou zijn. Of omdat we niet met onze creditcard geboekt hadden. En toen iemand anders een deuk in onze auto reed, waren we onze borg kwijt.

Spanje autohuur

Sinds we via de beste autoverhuurder van Nederland en België een auto huren voor onze vakantie in Spanje, hebben we echter geen problemen meer gehad. Want bij Sunny Cars weten we zeker dat:

All-inclusive prijzen

Sunny Cars heeft zelf geen auto's in zijn bezit. In plaats daarvan werkt het samen met grote internationale autoverhuurders én met goede lokale verhuurders.

Ongeacht de eigen voorwaarden van iedere verhuurpartner, werkt het Nederlandstalig bedrijf echter met all-inclusive prijzen. Dit betekent, dat als je via Sunny Cars een auto in Spanje huurt, het volgende inbegrepen is: 

 • Ongelimiteerd aantal kilometers 
 • Extra WA verzekering van € 7,5 miljoen 
 • Schadeverzekering
 • Diefstalverzekering 
 • Terugbetaling eigen risico bij schade en diefstal 
 • Dekking glas-, banden-, bodem- en dakschade 
 • Luchthavenafleveringskosten

Je kunt tijdens je vakantie in Spanje dus zoveel kilometers rijden als je wilt zonder hiervoor extra te moeten betalen. En in het geval van schade of diefstal wordt je eigen risico dat je aan de lokale autoverhuurder dient te betalen zonder meer terugbetaalt.

Op de website van de autoverhuurder kun je uitgebreidere informatie lezen over de all-in huurauto´s van Sunny Cars.

Uitstekende service

Wat ik bovendien ook erg fijn vind aan het huren van een auto in Spanje via Sunny Cars, is de gebruikersvriendelijke Nederlandstalige website én de uitstekende service van het bedrijf.

Zo is Sunny Cars voor zover mij bekend is de enige autoverhuurder die de mogelijkheid biedt om een auto in Spanje te huren zonder creditcard. Tegen betaling van een zeer kleine meerprijs kun je er ook met een andere kaart een auto huren. En staat Sunny Cars voor je garant

Mocht er bovendien tijdens je vakantie onverhoopt iets gebeuren, dan kun je via een speciaal noodnummer 24 uur per dag bellen met een Nederlandssprekende medewerker van Sunny Cars. Ideaal!

Conclusie

Na alle nare ervaringen die wij gehad hebben met een auto huren in Spanje, willen we tegenwoordig alleen nog een all-inclusive auto huren. En zijn we erg blij dat we Sunny Cars gevonden hebben.

Door de all-inclusive prijzen én de uitstekende service van deze Nederlandstalige autoverhuurder staan we niet meer voor verrassingen tijdens onze vakantie in Spanje. En kunnen we er zeker van zijn dat we ter aller tijde goed geholpen wordt. 

Niet voor niets is Sunny Cars vanwege zijn goede dienstverlening en overzichtelijke manier van werken al jarenlang uitverkozen tot beste autoverhuurder van Nederland en België…
Nieuwe pagina's

 1. Natuurpark Cadí-Moixeró: berggebied met idyllische dorpen in Catalonië

  Oct 13, 21 03:19 PM

  Natuurpark Cadí-Moixeró (Catalonië) is met z’n vele wandel-, fiets- plus klimmogelijkheden en Middeleeuwse plaatsen ideaal voor een actieve én cultuurvakantie!

  Lees meer

 2. Torre Nova – Luxe appartementen bij wijnstreek Penedès (Catalonië)

  Oct 07, 21 08:20 AM

  Zoek je een landelijk appartement in Catalonië dat niet te ver van Barcelona en de zee ligt? Torre Nova heeft 8 luxe appartementen op 15 minuten van Montserrat.

  Lees meer

 3. Smullen van natuur en geschiedenis bij etappe 4 van de Grand Tour

  Oct 04, 21 08:54 AM

  Spanje voor Jou's ervaringen van etappe 4 van de Grand Tour Catalunya: natuurpark Cadí-Moixeró en vulkaangebied La Garrotxa in Catalonië

  Lees meer