De mooiste rondreizen door de regio Valencia

Bezoek niet alleen Fallas stad Valencia, maar maak een rondreis door de regio Valencia. En ontdek de Costa Blanca, de bergen en de rijststreek van dit gebied in Oost Spanje en meer.

Ik heb voor je uitgezocht welke georganiseerde individuele rondreizen én groepsreizen door de regio Valencia er worden aangeboden. Daarnaast geef ik tips voor als je je eigen rondreis door deze regio aan de oostkust van Spanje samen wilt stellen:

Individuele rondreizen Valencia

Bij een individuele rondreis worden vervoermiddel, accommodatie, route plus eventueel vliegtuig en aanvullende activiteiten voor je geregeld; en reis je in je eigen groepje plus op je eigen tempo.

Deze rondreizen worden ook wel Fly Drive vakanties of autovakanties genoemd. Hier lees je wat mijn favoriete rondreizen door Valencia zijn:

8-daagse rondreis Murcia & País Valenciano

Een andere mooie individuele rondreis door de regio Valencia is de 8-daagse autovakantie "Murcia & País Valenciano" van SNP Natuurreizen

Een rondreis met talrijke fiets- en wandelroutes. Waarbij je het bergachtige achterland van Valencia leert kennen. Plus de regio Murcia, met o.a. pelgrimsplaats Caravaca de la Cruz en de gezellige stad Murcia.

Groepsreizen Valencia

Bij een groepsreis maak je samen met anderen en onder begeleiding van een reisleider een rondreis door Spanje.

Veelal zijn dit busreizen, die ofwel beginnen in Nederland óf Spanje (in het laatste geval schrijf ik vlieg-busreis). Maar ik heb ook een mooie cruise vakantie naar Valencia gevonden.

9-daagse groepsreis Midden- en Oost-Spanje

Een mooie Spanje groepsreis die ook door de regio Valencia komt vind ik de 9-daagse vlieg-busreis "Midden en Oost Spanje" van SRC reizen. 

Bij deze groepsrondreis vlieg je op Madrid. En maak je na een kort verblijf in Madrid een busreis naar o.a. Cuenca, Valencia, Teruel, Zaragoza en Calatayud. 

Een reis door een minder bekend stuk Spanje. Langs dorpen en steden die zo verschillend van elkaar zijn. En prachtige natuurlandschappen.

Zelf rondreis samenstellen

Wil je zelf je rondreis samenstellen? Lees dan wat je kunt zien en doen in de regio Valencia. En welke sfeervolle en mooi gelegen slaapplekken ik in deze streek in Oost Spanje heb gevonden:

TIP! Wil je een auto in Spanje huren? Ga dan voor een all-inclusive auto, zodat je goed gedekt bent en niet voor verrassingen komt te staan!

Meer Spanje Rondreizen

Meer Spanje rondreizen vind je op de website van de afzonderlijke reisorganisaties (let hierbij op wat inclusief is in de prijs, op het soort accommodatie én op de service):

Ambiance Travel

Luxe individuele rondreizen en culinaire reizen door Spanje

Tejeda Travel

Autovakanties, trein/busreizen en groepsreizen Andalusië & M-Spanje

SRC Reizen

Groeps-& individuele cultuurreizen, kunstreizen & kerstreizen 

Riksja Travel

Individuele rondreizen op maat door Andalusië of de Canarische eilanden

TUI

Groeps-& individuele rondreizen door Andalusië, La Palma, Mallorca

Eigen-Wijze Reizen

Wandel-& fiets-vakanties LaPalma, Andalusië, Alicante, CostaBrava, N-Spanje

SNP Natuurreizen

Wandel-/fiets-/multi-actieve vakanties (groep/privé) Spanje & Spaanse eilanden

ANWB Vakanties

Individuele autovakanties door Catalonië, Noord-Spanje en Andalusië

Riberwine Travel

Reizen & activiteiten in wijnstreek Ribera del Duero (Castilla Leon, M-Spanje)

En mijn favoriete rondreizen door andere streken in Spanje vind je op:
Nieuwe pagina's

 1. Goodfood Valencia: leuke culinaire activiteiten in Valencia

  Nov 30, 22 05:59 AM

  Het Nederlandse bedrijf Goodfood Valencia maakt een culinair feest van je vakantie in Valencia met leuke culinaire activiteiten in Spanje's paella stad. Meer>>

  Lees meer

 2. Overwinteren op de Balearen: lekker weer en weinig toeristen

  Nov 29, 22 09:35 AM

  Overwinteren op de Balearen staat voor zon, aangename temperaturen, weinig toeristen en een stuk lagere prijzen dan in de zomer. Lees meer>>

  Lees meer

 3. Vakantiehuizen van La Casita (Andalusië): rust, comfort én zwembad

  Nov 28, 22 05:08 AM

  Rust en comfort in de vakantiehuizen en het kleine vakantiepark van La Casita bij de Costa del Sol (Andalusië). Met zijn tweeën of met kids. In zomer én winter.

  Lees meer