Sfeervolle, mooi gelegen campings in Valencia

Ben jij voor je Spanje vakantie op zoek naar een sfeervolle en mooi gelegen camping in de regio Valencia? Die rustig gelegen en kleinschalig is? En omgeven wordt door prachtige natuur? Kijk dan snel welke leuke campings ik gevonden heb! Voornamelijk in het achterland van de Costa de Valencia en de Costa Blanca.

Klik op het kaartje hiernaast op een camping om bij de beschrijving van de camping te komen.

Of ga naar de lijst onder de kaart. En bekijk alle campings in de regio Valencia die ik gevonden heb. Dit laatste is sowieso beter als je op een telefoon kijkt, omdat het lastig is om dan op de kaart een camping aan te klikken.

Wil je weten wat je kunt zien en doen in de regio Valencia? Kijk dan op de pagina die ik heb geschreven over een vakantie in Valencia.

Camping Benalí

In het piepkleine dorpje Benalí, dat ligt op een bergtop in de Sierra de Enguera in het binnenland van Valencia, kun je overnachten bij Nederlanders op de kleine camping van Benalí. De kindvriendelijke rustieke camping met zwembad, restaurant en speeltuin beschikt over 6 kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Een paradijs voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een actieve vakantie, ontspanvakantie of kindervakantie in Spanje. 

Camping Campo Alegre Sax

Camping Alegre bij Sax is een rustieke kleine camping in Valencia. Die ligt in de Vinalope vallei in het achterland van de Costa Blanca, op 30 minuten rijden van de kust. Deze rustig gelegen, kindvriendelijke camping in de natuur beschikt naast 16 kampeerplaatsen ook over een vakantiehuis, houten bungalows en luxe tipitenten. Heeft een zwembad en heet honden welkom. 

B&B en minicamping Villa Carmen

Met acht kampeerplaatsen is de minicamping van Villa Carmen bij Bocairent een echte kleine camping in Valencia te noemen. De rustig gelegen Nederlandstalige camping bevindt zich in de Sierra de Mariola. Op het terrein van een oud Spaans landhuis, dat gedeeltelijk is omgebouwd tot B&B (=casa rural). Een aanrader voor een natuurvakantie, actieve vakantie of kindervakantie in Spanje!

Minicamping Chellanatura

Ook minicamping Chellanatura bij Chella is met zeven staanplekken een echte kleine camping in het binnenland van Valencia, op 70km van Valencia stad. Een rustig en mooi gelegen camping tussen de olijfbomen. Die ligt in een glooiend landschap dat uitnodigt tot wandelen of fietsen. Op deze hondvriendelijke Nederlandstalige camping in Spanje, waar je mee mag helpen als je wilt, kom je tot rust!

Camping Azul

Camping Azul bij Oliva is een leuke camping in Valencia, op twee minuten lopen van het strand van Oliva. Die een paar kilometer van het moeras- en waterrijke natuurpark Marjal de Oliva-Pego ligt. De kindvriendelijke camping beschikt over oudere en nieuwere bungalows, stacaravans en tenten. Mijn favoriet is de 2/3-persoons Deluxe Bungalow: een modern ingericht huisje aan zee.

Meer sfeervolle campings in Valencia

Ken jij of ben je eigenaar van een kleine, sfeervolle, mooi gelegen camping in de regio Valencia die ik nog niet genoemd heb? In het binnenland of juist dirct aan zee? Neem dan even contact met me op. Dan kan ik de camping misschien toevoegen. Zo kunnen we met zijn allen een prachtig overzicht van kleine, sfeervolle, rustig gelegen campings in Spanje maken!




Nieuwe pagina's

 1. De Balsa - Nederlandse vakantieboerderij in Sierra Nevada (Andalusië)

  Feb 12, 19 02:36 AM

  Vakantieboerderij de Balsa – eenvoudige Nederlandse vakantieboerderij aan de voet van de Sierra Nevada; met appartement en 5 kamers voor 1 tot 5 personen; ideaal voor een wandel-, fiets- of paardrijva…

  Lees meer

 2. De OV-kaart van Madrid – ideaal voor een vakantie in Madrid

  Feb 11, 19 09:12 AM

  Ideaal voor een vakantie in Madrid: de OV-kaart van Madrid! Lees waar de kaart geldig is, hoe je de kaart koopt en oplaadt en hoe je in-en uitcheckt met de kaart.

  Lees meer

 3. Ontdek Madrid vanuit de lucht met de Teleférico

  Feb 11, 19 06:25 AM

  Geniet van prachtige uitzichten vanuit de Teleférico van Madrid! Lees hier meer over ligging, bereikbaarheid, openingstijden, kosten en meer van de kabelbaan van Madrid naar Casa del Campo. En wat je…

  Lees meer