Beleef Barcelona met Robbcn – officiële Nederlandstalige gids in Catalonië

Barcelona Tours van Robbcn staan voor mij voor enthousiaste en interessante Nederlandstalige rondleidingen door Barcelona en Catalonië. Met een Nederlandstalige gids die je ook binnen de Sagrada Familia en andere musea en monumenten rond mag leiden.

Er wordt momenteel ten strengste afgeraden om op vakantie naar Spanje te gaan. Dit geldt zowel voor het Spaanse vasteland, de Balearen en de Canarische eilanden. Lees meer>>

Lees hier alles over deze Nederlandstalige touroperator, die als enige Nederlandse rondleidingen door de Sagrada Familia mag geven. Of ga direct naar:

Gezicht achter Robbcn

Robbert Reurings - eigenaar van en officiële Nederlandstalige gids bij Robbcn Barcelona Tours

Robbcn in Barcelona is het bedrijf van Robbert Reurings. Die na zijn studie Commercieel Toeristisch Medewerker entertainer wordt op het Canarische eiland Fuerteventura. En hier zijn Spaanse partner Sandra ontmoet.

In 2007 verhuizen zij naar Sandra's geboortestad Barcelona. En gaat Robbert aan de slag als hotelbediende en later hotelconciërge.

In zijn vrije tijd leidt hij toeristen rond door Barcelona. Dit bevalt hem zo goed, dat hij een opleiding tot officiële gids voor Catalonië gaat volgen.

Vanaf 2013 is Robbert officiële Nederlandstalige gids in Catalonië. En neemt hij via zijn bedrijf Robbcn toeristen mee door zijn favoriete stad in Spanje en de omgeving ervan.

Nederlandse rondleiding Sagrada Familia

Aangezien Robbert van Robbcn een officiële gids in Barcelona en Catalonië is, mag hij rondleidingen geven in kerken, musea en andere monumenten in Barcelona en de rest van Catalonië.

Als je geen officiële gids in Spanje bent, mag je in deze gebouwen niet gidsen. Dus wil je graag een Nederlandstalige rondleiding door de Sagrada Familia, dan is Robbert van Robbcn hiervoor de aangewezen gids.

Bovendien treedt je dan via de VIP ingang wereld van Gaudí binnen. En sla je de lange wachtrij over.

Sagrada Familia Tours van Robbcn

Bij Robbcn kun je kiezen uit 3 verschillende Sagrada Familia Tours:

1. Sagrada Familia Inloop Tour

Elke maandag, woensdag en vrijdag geeft Gaudí liefhebber Robb om 16 uur is er een enthousiaste Nederlandstalige groepsrondleiding door Gaudí's Sagrada Familia in Barcelona. De rondleiding duurt 75 minuten en de maximale grootte van de groep is 30 personen.

2. Sagrada Familia Privé Tour

Maar je kunt ook met je eigen groepje een privé rondleiding van Robbcn krijgen door het meesterwerk van Gaudí. De rondleiding vindt uiteraard in het Nederlands plaats en duurt 75 minuten.

3. Sagrada Familia Privé Fietstour

Wil je naast de Sagrada Familia ook de andere hoogtepunten van Barcelona met een Nederlandse gids verkennen? Dan is de deze privé fietstour van Robbcn een absolute topper! De fietstour duurt in totaal 4 uur en is al jarenlang de meest populaire tour van Robbcn.

Terug naar boven

Andere privé tours Robbcn door Barcelona

De officiële Nederlandse gids in Barcelona biedt via zijn bedrijf Robbcn ook nog andere privé tours aan, die de kuststad in noordoost Spanje op verschillende manieren belichten:

Highlights fietstour 

Een drie uur durende Nederlandstalige privé fietstocht langs de hoogtepunten van de stad van Gaudí in de Spaanse regio Catalonië: de oude stad, de Sagrada Familia en andere huizen van Gaudí, het strand en meer. Die naar eigen interesse aangepast kan worden.

Montjuic fietstour

Een drie uur durende Nederlandstalige privé fietstour van Robbcn naar o.a. het kasteel van Montjuic en de oude stadsmuur. Met prachtige uitzichten op de fascinerende kuststad in Noordoost Spanje. Je hoeft niet bang te zijn dat de fietstour te zwaar is, want je fietst op een elektrische fiets.

Picasso wandeltour

Wil je meer weten over Picasso en de invloed die hij heeft gehad in deze stad in noordoost Spanje? Ga dan mee met de 4 uur durende Nederlandse privé wandeltour van Robbcn. Waarbij je een rondleiding door het Picasso museum krijgt. En samen met de Nederlandse gids de invloeden van Picasso in Barcelona ontdekt.

Gaudí fietstour

Tijdens de Nederlandstalige Gaudí privé fietstour door Barcelona van Robbcn ontdek je de andere meesterwerken van Antoní Gaudi, die in de schaduw staan van de al zo bekende Gaudí projecten: het Palau Güell, Casa Vincenc en meer. De fietstour duurt 5 uur. En je fietst op een elektrische fiets

Terug naar boven

Excursies Robbcn vanuit Barcelona

Daarnaast kun je met Robbcn ook de omgeving van Barcelona beleven. Via dagexcursies naar bijvoorbeeld: 

Een absolute aanrader voor als je met een groep op vakantie naar Catalonië gaat. En leuke details en achtergrondinformatie over de verschillende bezienswaardigheden in deze regio in Noordoost Spanje wilt krijgen.

Terug naar boven

Tours op maat van Robbcn

Tenslotte kan Robbcn ook een Tour op Maat maken, die volledig aansluit bij de wensen en interesses van iedere groep.

Conclusie

Dus wil je méér van Barcelona en zijn omgeving te weten komen? Dan kan ik de enthousiaste en interessante Nederlandstalige tours van Robbcn van harte aanbevelen.

Bovendien is Robbcn de enige Nederlandstalige touraanbieder die rondleidingen in de Sagrada Familia en andere monumenten in deze regio in Noordoost Spanje mag geven.
Nieuwe pagina's

 1. Een uitdagende óf ontspannen fietsvakantie in Spanje

  Mar 05, 21 06:32 AM

  De mooiste fietsgebieden voor een fietsvakantie in Spanje, mooiste fietsreizen naar Spanje en beste periode om te fietsen in Spanje.

  Lees meer

 2. Casa el Naranjo – Nederlandse B&B in Málaga voor fietsliefhebbers

  Mar 04, 21 06:30 AM

  Zoek je een Nederlandse B&B voor een wandel- of fietsvakantie in het binnenland van Andalusië? Lees dan meer over B&B Casa el Naranjo op Spanje voor Jou.

  Lees meer

 3. Op vakantie in Granada (Andalusië) - Moorse invloeden, bergen en zee

  Mar 04, 21 06:22 AM

  Een vakantie Granada is meer dan het Alhambra zien! Geniet van ongeschonden berglandschappen en witte dorpen. Tips voor cultuur-/ actieve vakantie Zuid-Spanje.

  Lees meer