De mooiste hotels op Lanzarote (Canarische eilanden)

Op deze pagina vind je mijn favoriete hotels op het Canarische eiland Lanzarote. Het zijn veelal kleinschalige hotels en B&B's op het platteland. Maar ik heb ook een paar hele leuke en kindvriendelijke resorts op Lanzarote gevonden. Kijk je met me mee...?

Kleinschalige hotels op Lanzarote

B&B Buenavista Lanzarote Country

Dit is plattelandstoerisme op zijn best! B&B Buenavista Lanzarote Country ligt in La Asomada, te midden van een fascinerend vulkaanlandschap. Dit kleinschalig hotel op Canarisch eiland Lanzarote bestaat uit moderne bungalows. Die een lichte,  minimalistische inrichting hebben. En grote panorama ramen om ten volste van het vulkaanlandschap om je heen te kunnen genieten. Bovendien krijg je in dit bijzonder hotel iedere ochtend ontbijt op de kamer...

Hotel Casona de Yaiza bij Yaiza

Wat een prachtig hotelletje is Hotel Casona de Yaiza! Dit kleinschalig hotel op Canarisch eiland Lanzarote ligt net buiten het idyllische dorpje Yaiza. En kijkt uit op het voor die Spaanse eiland zo typerende vulkaanlandschap. Bovendien heeft het kleine charmehotel een  zwembad en jacuzzi.. Dit is Lanzarote in al zijn rust en glorie!

B&B Casa Ines bij Costa Teguise

Op 8 kilometer van de stranden van Costa Teguise ligt de prachtig verzorgde B&B Casa Ines. Heerlijk rustig op het platteland. Met een mooi klein buitenzwembad, dakterrasjacuzzi en restaurant. En 10 ruime, comfortabele kamers. Wat een prachtig landelijk hotelletje op Canarisch Eiland Lanzarote is dit! Hier wil ik best op vakantie... En dan op een van de huurfietsen van het hotel de omgeving verkennen...

Hotel Casa de Hilario in Yaiza

Een ander prachtig kleinschalig hotel op Canarisch eiland Lanzarote vind ik het zeven kamers tellende hotel Casa de Hilario in het plaatsje Yaiza, in het midden van het Spaanse eiland. Het kleine en rustige hotel heeft een verwarmd buitenzwembad en uniek ingerichte kamers. Een oase van rust, van waaruit je het hele eiland kunt verkennen.

B&B La Finca in Guime

Eenvoudig, maar schoon, goed verzorgd en zeer gastvrij. Zo zou ik de B&B La Finca in Güime bij hoofdstad Arrecife, in het binnenland van het Spaanse eiland Lanzarote, willen noemen. Een heerlijk rustig landelijk hotelletje met zwembad, in een finca die typerend is voor de Canarische eilanden. Waar honden ook op vakantie mogen komen.

Kindvriendelijke resorts op Lanzarote

Hotel Resort Aqua Suites in Puerto del Carmen

Zoek je voor je vakantie op Canarisch eiland Lanzarote een goed verzorgd hotel aan zee? En mag het wat groter? Dan vind ik het moderne, frisse en super verzorgde Hotel Resort Aqua Suites aan de rand van Puerto del Carmen een aanrader. Iedere hotelkamer is eigenlijk een bungalow. En heeft een eigen terras. Bovendien beschikt dit rustig gelegen kindvriendelijk hotel op Lanzarote over verschillende (verwarmde) buitenzwembaden, een restaurant, fitnessruimte en familiekamers. Verder kun je er fietsen huren. En ligt er 3km verderop een golfbaan.

Hotel Resort Seaside los Jameos Playa

Ik vind grote hotels vaak onpersoonlijk. Maar hotel resort Seaside los Jameos Playa in Puerto del Carmen vind ik gezellig. Dit hotel op Canarisch eiland Lanzarote heeft verschillende zwembaden, een Wellnesscentrum, een speeltuin en spellenkamer voor kids. Je kunt er fietsen huren, snorkelen, duiken en meer. Een kindvriendelijk hotel met veel vermaak dus. Waar huisdieren zijn toegestaan. 

Meer charmante hotels op Lanzarote

Wil je nog meer kleinschalige hotels op Lanzarote zien? Kijk dan eens naar de andere accommodaties die Eliza was Here op dit Canarische Eiland gevonden heeft.

Of kijk op Booking.com. Het grote voordeel van deze website vind ik dat het aanbod er enorm groot en divers is. Bovendien hoef je een accommodatie meestal niet van tevoren te betalen. En kun je vaak tot op het laatste moment nog gratis annuleren.

Ook interessant

Charmante hotels op andere Canarische eilanden
Nieuwe pagina's

 1. Bezoek een voetbalwedstrijd in Spanje en proef de passie!

  Oct 14, 19 08:46 AM

  : Informatie en tips op Spanje voor Jou voor het bezoeken van een voetbalwedstrijd in Spanje: over het kiezen van een wedstrijd, kopen van kaartjes en meer.

  Lees meer

 2. Een geheel verzorgde voetbalreis naar Spanje met Equipo Voetbalreizen

  Oct 08, 19 11:14 AM

  Informatie en tips over verzorgde voetbalreizen naar Spanje op Spanje voor Jou: inclusief voetbalkaartje, vliegticket en accommodatie.

  Lees meer

 3. Nederlandstalige wijnproeverij bij El Brabantino in Madrid

  Oct 02, 19 06:05 AM

  Review op Spanje voor Jou over Nederlandstalige wijnproeverij in Madrid van Spaanse kwaliteitswijnen bij El Brabantino.

  Lees meer