Charmante kleine hotels op Fuerteventura (Canarische eilanden)

Zoek je een sfeervol kleinschalig hotel op het Canarische eiland Fuerteventura? Op deze pagina vind je mijn favoriete hotels op Fuerteventura. Romantische hotels en B&B's, die gevestigd zijn in oude boerderijen, traditionele huizen en meer.

Hotel Rural Mahoh bij Villaverde

Hotel Rural Mahoh is een klein familiehotel op Fuerteventura met 9 rustieke kamers. Dat zich bevindt in een van vulkaanstenen gebouwd boerenhuis in Villaverde, in het noorden van het Canarische eiland, op 15km van zee. Het kindvriendelijk klein hotel op Fuerteventura heeft een zwembad en een restaurant met speelhoek voor kinderen. En is te huur via Eliza was Here.

Boutique hotel Casa Via in La Oliva

Een ander prachtig kleinschalig hotel op Fuerteventura dat te huur is via Eliza was Here vind ik Hotel Boutique Casa Viejaaan de rand van het sfeervolle dorpje La OlivaHet romantische hotel met 10 comfortabele rustieke kamers in het binnenland van Fuerteventura, op 18 km van zeebevindt zich in een traditioneel Canarisch landhuis. En heeft een gezamenlijk zwembad en klein restaurant

B&B Villa Azul in Villaverde

Wat een rustgevend hotelletje is Villa Azul! Deze gastvrije en warm ingerichte B&B op Fuerteventura heeft 8 kamers. En bevindt zich in een rustig Canarisch landhuis in Villaverde in het noorden van Fuerteventura, op 9km van het strand. Laat je verwennen en kom tot rust in dit kleinschalig hotel met zwembad, spacentrum en fitnesscentrum. O ja, de accommodatie is alleen toegankelijk voor volwassenen.

Elba Palace Golf & Vital hotel in Caleta de Fuste

Het Elba Palace Golf & Vital Hotel in Caleta de Fuste is geen klein hotel, maar wel een karakteristiek hotel. Dit klassiek ingerichte 5-sterren hotel op Fuerteventura bevindt zich in een indrukwekkend gebouw in Canarische stijl. Op slechts 800 meter van het strand. En beschikt o.a. over zwembaden, een Wellness Centrum en tennisbanen. Een droom voor als je van golf en ontspanning houdt. Alleen voor volwassenen.

Hotel Risco del Gato in Costa Calma

Ook VIK Suite Hotel Risco del Gato in Costa Calma is geen klein hotel, maar wel een bijzonder hotel vind ik. Want in dit hotel aan zee slaap je in een halfronde bungalow met panoramisch uitzicht op zee en privé-terras. Dit hond- en kindvriendelijk hotel op Fuerteventura heeft o.a. een grote tuin met palmbomen en zwembaden, een binnenzwembad en een Wellness centrum.

Meer charmante hotels op Fuerteventura

Wil je nog meer kleinschalige hotels op Fuerteventura zien? Kijk dan eens naar de accommodaties die Eliza was Here op dit Canarische Eiland gevonden heeft.

Of kijk op Booking.com. Het grote voordeel van deze website vind ik dat het aanbod er enorm groot en divers is. Bovendien hoef je een accommodatie meestal niet van tevoren te betalen. En kun je vaak tot op het laatste moment nog gratis annuleren.

Ook interessant

Charmante hotels op andere Canarische eilanden
Nieuwe pagina's

 1. Bezoek een voetbalwedstrijd in Spanje en proef de passie!

  Oct 14, 19 08:46 AM

  : Informatie en tips op Spanje voor Jou voor het bezoeken van een voetbalwedstrijd in Spanje: over het kiezen van een wedstrijd, kopen van kaartjes en meer.

  Lees meer

 2. Een geheel verzorgde voetbalreis naar Spanje met Equipo Voetbalreizen

  Oct 08, 19 11:14 AM

  Informatie en tips over verzorgde voetbalreizen naar Spanje op Spanje voor Jou: inclusief voetbalkaartje, vliegticket en accommodatie.

  Lees meer

 3. Nederlandstalige wijnproeverij bij El Brabantino in Madrid

  Oct 02, 19 06:05 AM

  Review op Spanje voor Jou over Nederlandstalige wijnproeverij in Madrid van Spaanse kwaliteitswijnen bij El Brabantino.

  Lees meer