Sfeervolle vakantiehuizen op Fuerteventura (Canarische eilanden)

Zoek je een comfortabel en sfeervol vakantiehuis op Fuerteventura op de Canarische eilanden dat weg van het massatoerisme ligt?

Op deze pagina lees je welke mooie en verzorgde vakantiehuizen ik heb gevonden in het woestijnachtige vulkaanlandschap van dit Canarische eiland voor de kust van Marokko.

2-persoons vakantiehuis Villa Morisca

Op de website van Eliza was Here vind ik de stijlvol en warm ingerichte Villa Morisca. Een luxe 2-persoons vakantiehuis met privé zwembad op Fuerteventura, dat ligt bij het dorpje Tuineje, in het binnenland van het Spaanse eiland. En dat rust én authenticiteit uitstraalt. Wil je naar het strand? Binnen 15 minuten rijden sta je aan zee.

4-persoons vakantiehuis Casita Pilar (Fuerteventura)

Een van mijn favoriete vakantiehuizen op Fuerteventura van Casita Travel is het landelijke vakantiehuis Casita Pilar. Het comfortabele en smaakvol ingerichte vakantiehuis met privé zwembad ligt op een rustig gelegen landgoed buiten het dorpje Atalayita, op 10 minuten rijden van zee en van de dorpjes Antigua en Tuineje. En kijkt uit op oude kleine vulkaantoppen die het landgoed omgeven...

6-persoons vakantiehuis Casa Tarabilla

Op hetzelfde landgoed buiten het dorpje Atalayita ligt ook het luxe vakantiehuis Casa Tarabilla. Dit comfortabel en smaakvol ingericht huis op 10min rijden van zee heeft niet alleen een overdekt privé zwembad, maar ook een sauna. Bovendien heb je vanuit dit vakantiehuis op Fuerteventura van Casita Travel een prachtig uitzicht op het bergachtige woestijnlandschap van Fuerteventura hebt.

Meer vakantiehuizen op Fuerteventura

Wil je nog meer sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen op dit Spaanse eiland voor de kust van Marokko zien? Kijk dan naar alle vakantiehuizen op Fuerteventura die Casita Travel gevonden heeft. Het zijn er ongeveer 30.

Ken jij of ben je eigenaar van een sfeervol en mooi gelegen vakantiehuis op Fuerteventura? Neem dan contact met me op. Allicht kunnen we de accommodatie toevoegen. Zo maken we samen een overzicht van de mooiste vakantiehuizen op de Canarische eilanden.


Terug van Vakantiehuizen Fuerteventura naar Vakantiehuizen Canarische eilanden
Terug naar startpagina Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. De Lecrin vallei in Granada (Andalusië): de Vallei van Geluk

  Apr 01, 20 10:12 AM

  De Lecrin vallei dichtbij Granada, de Sierra Nevada én de Costa Tropical: prachtige uitvalsbasis voor een Andalusië vakantie met cultuur, natuur én strand…

  Lees meer

 2. Het hele jaar een heerlijke wandelvakantie op de Canarische eilanden

  Mar 30, 20 10:41 AM

  Een wandelvakantie op de Canarische eilanden? Lees meer over wandelroutes, wandelreizen en mooiste wandelgebieden op Tenerife, La Palma, Lanzarote, La Gomera em

  Lees meer

 3. Een vakantie aan de Costa del Sol - de kust van Málaga (Andalusië)

  Mar 30, 20 09:12 AM

  Op vakantie naar de Costa del Sol in Andalusië (Zuid-Spanje)? Lees meer over de kust van provincie Málaga. O.a. tips over vakantiehuizen en sfeervolle hotels.

  Lees meer