Sfeervolle vakantiehuizen op Fuerteventura (Canarische eilanden)

Zoek je een comfortabel en sfeervol vakantiehuis op Fuerteventura op de Canarische eilanden dat weg van het massatoerisme ligt?

Op deze pagina lees je welke mooie en verzorgde vakantiehuizen ik heb gevonden in het woestijnachtige vulkaanlandschap van dit Canarische eiland voor de kust van Marokko.

2-persoons vakantiehuis Villa Morisca

Op de website van Eliza was Here vind ik de stijlvol en warm ingerichte Villa Morisca. Een luxe 2-persoons vakantiehuis met privé zwembad op Fuerteventura, dat ligt bij het dorpje Tuineje, in het binnenland van het Spaanse eiland. En dat rust én authenticiteit uitstraalt. Wil je naar het strand? Binnen 15 minuten rijden sta je aan zee.

4-persoons vakantiehuis Casita Pilar (Fuerteventura)

Een van mijn favoriete vakantiehuizen op Fuerteventura van Casita Travel is het landelijke vakantiehuis Casita Pilar. Het comfortabele en smaakvol ingerichte vakantiehuis met privé zwembad ligt op een rustig gelegen landgoed buiten het dorpje Atalayita, op 10 minuten rijden van zee en van de dorpjes Antigua en Tuineje. En kijkt uit op oude kleine vulkaantoppen die het landgoed omgeven...

6-persoons vakantiehuis Casa Tarabilla

Op hetzelfde landgoed buiten het dorpje Atalayita ligt ook het luxe vakantiehuis Casa Tarabilla. Dit comfortabel en smaakvol ingericht huis op 10min rijden van zee heeft niet alleen een overdekt privé zwembad, maar ook een sauna. Bovendien heb je vanuit dit vakantiehuis op Fuerteventura van Casita Travel een prachtig uitzicht op het bergachtige woestijnlandschap van Fuerteventura hebt.

Meer vakantiehuizen op Fuerteventura

Wil je nog meer sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen op dit Spaanse eiland voor de kust van Marokko zien? Kijk dan naar alle vakantiehuizen op Fuerteventura die Casita Travel gevonden heeft. Het zijn er ongeveer 30.

Ken jij of ben je eigenaar van een sfeervol en mooi gelegen vakantiehuis op Fuerteventura? Neem dan contact met me op. Allicht kunnen we de accommodatie toevoegen. Zo maken we samen een overzicht van de mooiste vakantiehuizen op de Canarische eilanden.


Terug van Vakantiehuizen Fuerteventura naar Vakantiehuizen Canarische eilanden
Terug naar startpagina Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Een kindervakantie in Catalonië, pret in de bergen en aan de Costa's

  Sep 05, 19 06:06 AM

  Een kindervakantie in Catalonië, dat zal wel aan het strand zijn. Maar dat hoeft helemaal niet. In de binnenlanden vind je volop leuke activiteiten voor de kinderen, lees maar.

  Lees meer

 2. Idyllische vakantiehuizen van Casa Mauri in de Spaanse Pyreneeën

  Sep 02, 19 04:36 AM

  Review over de vakantiehuizen van Casa Mauri in een op een rotspunt gelegen bergdorpje aan de voet van de Spaanse Pyreneeën in Catalonië op Spanje voor Jou.

  Lees meer

 3. Cabo de Gata in Almería – grootste beschermd kustgebied van Andalusië

  Aug 29, 19 10:46 AM

  Info en tips voor een vakantie in natuurpark Cabo de Gata in de provincie Almería (Andalusië): bezienswaardigheden, georganiseerde reizen en accommodaties.

  Lees meer