Sfeervolle vakantiehuizen op Fuerteventura (Canarische eilanden)

Zoek je een comfortabel en sfeervol vakantiehuis op Fuerteventura op de Canarische eilanden dat weg van het massatoerisme ligt?

Op deze pagina lees je welke mooie en verzorgde vakantiehuizen ik heb gevonden in het woestijnachtige vulkaanlandschap van dit Canarische eiland voor de kust van Marokko.

2-persoons vakantiehuis Villa Morisca

Op de website van Eliza was Here vind ik de stijlvol en warm ingerichte Villa Morisca. Een luxe 2-persoons vakantiehuis met privé zwembad op Fuerteventura, dat ligt bij het dorpje Tuineje, in het binnenland van het Spaanse eiland. En dat rust én authenticiteit uitstraalt. Wil je naar het strand? Binnen 15 minuten rijden sta je aan zee.

4-persoons vakantiehuis Casita Pilar (Fuerteventura)

Een van mijn favoriete vakantiehuizen op Fuerteventura van Casita Travel is het landelijke vakantiehuis Casita Pilar. Het comfortabele en smaakvol ingerichte vakantiehuis met privé zwembad ligt op een rustig gelegen landgoed buiten het dorpje Atalayita, op 10 minuten rijden van zee en van de dorpjes Antigua en Tuineje. En kijkt uit op oude kleine vulkaantoppen die het landgoed omgeven...

6-persoons vakantiehuis Casa Tarabilla

Op hetzelfde landgoed buiten het dorpje Atalayita ligt ook het luxe vakantiehuis Casa Tarabilla. Dit comfortabel en smaakvol ingericht huis op 10min rijden van zee heeft niet alleen een overdekt privé zwembad, maar ook een sauna. Bovendien heb je vanuit dit vakantiehuis op Fuerteventura van Casita Travel een prachtig uitzicht op het bergachtige woestijnlandschap van Fuerteventura hebt.

Meer vakantiehuizen op Fuerteventura

Wil je nog meer sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen op dit Spaanse eiland voor de kust van Marokko zien? Kijk dan naar alle vakantiehuizen op Fuerteventura die Casita Travel gevonden heeft. Het zijn er ongeveer 30.

Ken jij of ben je eigenaar van een sfeervol en mooi gelegen vakantiehuis op Fuerteventura? Neem dan contact met me op. Allicht kunnen we de accommodatie toevoegen. Zo maken we samen een overzicht van de mooiste vakantiehuizen op de Canarische eilanden.


Terug van Vakantiehuizen Fuerteventura naar Vakantiehuizen Canarische eilanden
Terug naar startpagina Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Extremadura: het Afrika van Europa

  Jan 15, 20 06:27 AM

  Lees meer over ‘the big 5’ van Extremadura (Midden Spanje), die leven in de op Afrikaanse savannes lijkende dehesas en vlaktes met eeuwenoude steeneiken.

  Lees meer

 2. Flamingo’s in de lagune van Fuente de Piedra

  Jan 15, 20 04:03 AM

  Wil je tijdens je Andalusië vakantie flamingo’s van dichtbij zien? Dat kan in de lagune van Fuente Piedra in de provincie Málaga! Lees hier mijn tips...

  Lees meer

 3. De leukste activiteiten voor een actieve kindervakantie in Madrid

  Jan 14, 20 05:59 AM

  Op Spanje voor Jou vind je de leukste bezienswaardigheden en activiteiten voor een kindervakantie in Madrid!

  Lees meer