Charmante kleine hotels op Canarisch eiland El Hierro

Aan het hotelaanbod op El Hierro is te merken dat het meest westelijk gelegen Canarische eiland geen massatoerisme kent. Er zijn niet veel hotels te vinden. En de hotels díe er zijn, zijn niet erg luxe. Toch heb ik ook hier een paar leuke kleinschalige hotels op El Hierro gevonden. Kijk je mee?

Hotel Puntagrande

Het mooiste en vooral meest bijzondere hotel op El Hierro vind ik Hotel Puntagrande. Dit kleinschalig hotel ligt namelijk op een uitstekend stukje vulkaantong aan de noordwestkust van dit Spaanse eiland. En wordt van 3 kanten omgeven door de Atlantische Oceaan! Wat een ervaring om overal om je heen de zee te horen ruisen! Dit bijzonder hotel op Canarisch eiland El Hierro telt 4 kamers (met muren van lavasteen), een gemeenschappelijke woonkamer, een restaurant, dakterras en een maritiem museum.

Hotel Sur Restinga

Een ander charmant hotelletje op het Canarische eiland El Hierro vind ik Hotel Sur Restinga. Dit kleinschalig hotel op El Hierro is gelegen in de haven van La Restinga, het meest zuidelijke puntje van het kleine Spaanse eiland in de Atlantische Oceaan. Van waaruit ook de boot uit Tenerife aankomt. Het eenvoudig hotelletje biedt prachtig uitzicht op de haven en de zee. De 16 kamers van het hotel zijn bovendien recentelijk opgeknapt en hebben nu een mooie moderne uitstraling. 

Parador hotel van El Hierro

Hou je van Parador hotels? Kijk dan eens naar het Parador hotel van El Hierro. Dit wat grotere hotel op Canarisch eiland El Hierro is prachtig gelegen, direct aan zee. Aan de Las Playa baai, aan de oostkust van het Spaanse eiland. En beschikt over een buitenzwembad, restaurant, bar, jacuzzi, sauna en fitnessruimte. Een prachtige vakantieplek om te genieten van rust, zee en bergen.

Hotel Balneario Pozo de la Salud

Ook het hotel Balneario Pozo de la Salud op het Spaanse eiland El Hierro ligt direct aan zee. Aan de westkust van het kleine Canarische eiland. Bij het plaatsje Sabinosa. Het comfortabel hotel is een heerlijke plek voor een ontspanvakantie in Spanje. Waar je jezelf kunt verwennen in de uitgebreide Spa, het buitenzwembad en het goede restaurant. En weg kunt dromen terwijl je uitkijkt over zee... Voor kinderen is er een kleine speeltuin.

Meer charmante hotels op El Hierro

Ken jij of ben je eigenaar van een charmant hotel op het Canarische eiland El Hierro? Neem dan contact met me op! Allicht kunnen we het hotel dan toevoegen op Spanje voor Jou. Zo maken we samen een overzicht van de mooiste hotels op El Hierro!

Ook interessant

Charmante hotels op andere Canarische eilanden