Mijn favoriete hotels op Canarisch eiland Tenerife

Wil jij bijzonder overnachten in een sfeervol boutique hotel op Tenerife weg van het massatoerisme? Ben je voor een zon- en strandvakantie op zoek naar een mooi all-inclusive hotel met vermaak voor het hele gezin? Of lijkt het je juist wat om je goed te verwennen in een luxe hotel op het grootste Canarische eiland? Neus dan eens door mijn favoriete hotels op Tenerife.

Er wordt momenteel ten strengste afgeraden om op vakantie naar Spanje te gaan. Dit geldt zowel voor het Spaanse vasteland, de Balearen en de Canarische eilanden. Lees meer>>

Ik heb de sfeervolle hotels ingedeeld in:

Je zult zien dat de meeste all-inclusive hotels en luxe hotels zich bevinden aan de zuidkust van dit Canarische eiland, omdat hier bijna altijd de zon schijnt.

Verder naar het noorden is de kans op regen groter. Tegelijkertijd is het er echter prachtig groen. En bovendien zien in dit deel van het Spaanse eiland minder toeristen te vinden. Veel van mijn favoriete boutique hotels op Tenerife liggen dan ook in het rustige groene noorden van het eiland.


Charmante hotels op andere Canarische eilanden

Meer over Tenerife
Nieuwe pagina's

 1. Een uitdagende óf ontspannen fietsvakantie in Spanje

  Mar 05, 21 06:32 AM

  De mooiste fietsgebieden voor een fietsvakantie in Spanje, mooiste fietsreizen naar Spanje en beste periode om te fietsen in Spanje.

  Lees meer

 2. Casa el Naranjo – Nederlandse B&B in Málaga voor fietsliefhebbers

  Mar 04, 21 06:30 AM

  Zoek je een Nederlandse B&B voor een wandel- of fietsvakantie in het binnenland van Andalusië? Lees dan meer over B&B Casa el Naranjo op Spanje voor Jou.

  Lees meer

 3. Op vakantie in Granada (Andalusië) - Moorse invloeden, bergen en zee

  Mar 04, 21 06:22 AM

  Een vakantie Granada is meer dan het Alhambra zien! Geniet van ongeschonden berglandschappen en witte dorpen. Tips voor cultuur-/ actieve vakantie Zuid-Spanje.

  Lees meer

Bewaar op Pinterest

Om te bewaren op Pinterest, klik op de button hieronder