Mijn favoriete hotels op Canarisch eiland Tenerife

Wil jij bijzonder overnachten in een sfeervol boutique hotel op Tenerife weg van het massatoerisme? Ben je voor een zon- en strandvakantie op zoek naar een mooi all-inclusive hotel met vermaak voor het hele gezin? Of lijkt het je juist wat om je goed te verwennen in een luxe hotel op het grootste Canarische eiland? Neus dan eens door mijn favoriete hotels op Tenerife.

Vanaf 27 oktober mogen Nederlanders weer op vakantie naar de Canarische eilanden, al worden alle niet-noodzakelijke reizen buiten Nederland momenteel afgeraden. Aan Belgen wordt een positief reisadvies gegeven voor La Palma en extra waakzaamheid voor de andere Canarische eilanden. Lees meer>>

Ik heb de sfeervolle hotels ingedeeld in:

Je zult zien dat de meeste all-inclusive hotels en luxe hotels zich bevinden aan de zuidkust van dit Canarische eiland, omdat hier bijna altijd de zon schijnt.

Verder naar het noorden is de kans op regen groter. Tegelijkertijd is het er echter prachtig groen. En bovendien zien in dit deel van het Spaanse eiland minder toeristen te vinden. Veel van mijn favoriete boutique hotels op Tenerife liggen dan ook in het rustige groene noorden van het eiland.


Charmante hotels op andere Canarische eilanden

Meer over Tenerife
Nieuwe pagina's

 1. Kleine rustgevende glampings op de Canarische eilanden

  Nov 30, 20 07:44 AM

  Wist jij dat er op de Canarische eilanden leuke glampings liggen? Op Lanzarote, Tenerife en Fuerteventura heb ik een paar rustgevende kleine glampings gevonden.

  Lees meer

 2. Casas Benalí: ecologisch vakantiepark op bergtop in Valencia

  Nov 26, 20 04:53 AM

  Vakantiepark Casas Benalí met zijn boutique hotel, huizen, glamping en camping is een opgeknapt berggehucht in het groene Valencia. Ontspan-& actieve vakantie!

  Lees meer

 3. Costa Adeje op Tenerife, luxe badplaats of complete kust?

  Nov 24, 20 05:08 AM

  Ten Noorden van Los Cristianos en Playa de las Americas, de eerste badplaatsen van Tenerife, is Costa Adeje ontwikkeld. Een nieuwe luxe badplaats, of meer...

  Lees meer

Bewaar op Pinterest

Om te bewaren op Pinterest, klik op de button hieronder