Charmante kleine hotels op Canarisch eiland La Gomera

Veel hotels zijn er niet op het kleine Canarische eiland La Gomera. Maar gelukkig heb ik er toch een paar heel sfeervolle hotels gevonden vind ik. In een oud stadje, op het platteland en aan zee. Hopelijk vind jij ze ook mooi. Kijk je mee naar mijn favoriete hotels op La Gomera?

Landelijk hotel Ibo Alfaro in Hermigua

Geniet van het smaakvol ingerichte landelijke hotel Ibo Alfaro in het noorden van het Canarische eiland La Gomera. Waarvan de kamers authentieke houten raambanken hebben. En droom weg bij het betoverende uitzicht op de Vallei van Hermigua en de zee. Vanuit dit kleinschalig hotel op La Gomera sta je zo op het strand van Hermigua. En rijd je in 10 minuten naar natuurpark Garajonay

Landelijk hotel Casa Lugo bij Agulo

Een ander charmant klein hotel op het Spaanse eiland La Gomera vind ik het rustig gelegen  hotel Hotel Rural Casa Lugo. Het prachtig verzorgd en stijlvol ingericht landelijk hotel, dat gevestigd is in een historisch gebouw in het plaatsje Agulo aan de noordkust van het Canarische Eiland, ligt op 700 meter van het strand. En telt 10 comfortabele kamers plus een restaurant.

Parador hotel van La Gomera

Wat een mooi hotel is het Parador hotel van La Gomera! Het hotel is gevestigd in oud herenhuis. En ligt in een prachtige tropische tuin, boven op een heuvel. Hierdoor kijkt het aan de oostkust van dit Canarisch eiland gelegen hotel prachtig uit over het stadje San Sebastián, de zee en nabijgelegen eiland Tenerife. Het hotel heeft een prachtige klassieke inrichting. En beschikt over een buitenzwembad en heerlijk restaurant.

Hotel Resort Jardín Tecina aan Playa de Santiago

Ook al heeft de resort aan het strand van Playa de Santiago ruim 400 hotelkamers, toch is Hotel Jardín Tecina voor mij een sfeervol hotel. Want de kamers van dit rustige en charmante hotel op La Gomera bevinden zich in witte Mediterrane huizen, in een grote tropische tuin. Het kindvriendelijke hotel heeft oa. een buitenzwembad, tennisbaan, speeltuin en Kids Club. En ligt 3km van de golfbaan van Tecina.

Hotel Playa Calera Valle Gran Rey

Ik heb getwijfeld of ik Hotel Playa Calera, aan het Calera strand in Valle Gran Rey, zou noemen bij sfeervolle hotels op La Gomera. Omdat het comfortabele hotel aan de westkust van het Canarische eiland voor mij niet echt een persoonlijke uitstraling heeft. Het overloopzwembad op het dak van dit modern hotel aan zee vind ik echter zo spectaculair, dat ik het hotel toch wil noemen. Alsof je zo in de zee verder kunt zwemmen! Het hotel heeft overigens ook een restaurant en bar. En gratis parkeergelegenheid.

Meer charmante hotels op La Gomera

Ken jij of ben jij eigenaar van een sfeervol hotel op La Gomera? Neem dan contact met mij ook. Allicht kunnen we de accommodatie toevoegen op Spanje voor Jou. En zo samen een overzicht maken van de mooiste hotels op dit charmante Canarische eiland.

Ook interessant

Charmante hotels op andere Canarische eilanden