Sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen op La Gomera

Op deze pagina vind je een overzicht van mooie en sfeervolle vakantiehuizen op La Gomera, die ik op de mooiste plekjes van dit Canarische eiland heb gevonden. In de bergen, in prachtige valleien, in pittoreske dorpjes en aan de kust.  

Kijk je met me mee welke traditionele, rustieke, moderne en luxe vakantiehuizen en appartementen ik gevonden heb op het eiland van Columbus...?

Vakantiehuizen op La Gomera

2-persoons vakantiehuis El Tabaibal

Het authentieke en rustieke vakantiehuis Casa Rural El Tabaibal vind ik een droom voor liefhebbers van rust en natuur. Dit 2-persoons vakantiehuis op La Gomera ligt midden in de natuur, op een paar minuten lopen van het Santa Catalina strand, in de vallei van Hermigua. En heeft een adembenemend uitzicht op de zee en het Spaanse eiland Tenerife.

2-persoons vakantiehuis Casa Maria

Ook het eenvoudige, maar goed verzorgde vakantiehuis casa rural Maria, dat op loopafstand van het noordelijke Santa Catalina strand en 10 km van natuurpark Garajonay ligt, vind ik een mooi vakantiehuis op La Gomera. Het ruime terras is een absolute topper. En biedt uitzicht op de Hermigua vallei, de zee, de El Teide vulkaan en Tenerife. O ja, huisdieren zijn toegestaan.

2- en 4-persoons vakantiehuis Casa Llano Campo

De twee landelijke vakantiehuizen van Casa Rural Llano Campo liggen naast een bananenplantage in de rustgevende Hermigua vallei, die uitnodigt tot wandelen of fietsen (gratis fietsen beschikbaar). Het kindvriendelijke 2-persoons en 4-persoons vakantiehuis is tip top verzorgd, heeft een tuin met terras en ligt 800m van het Santa Catalina strand aan de noordkust van La Gomera.

4-persoons vakantiehuis Finca la Maleza

Een ander mooi vakantiehuis op La Gomera  vind ik het kindvriendelijke vakantiehuis Finca La Maleza. Dit prachtig opgeknapte rustieke 4-persoons vakantiehuis met open haard ligt midden in de natuur, op minder dan 1km van nationaalpark Garajonay. Er zijn boeken, dvd’s en spelletjes aanwezig. Dus als je even niet er op uit wilt, kun je je heerlijk amuseren thuis.

6-persoons vakantiehuis Casa los Patos

Wat een paradijsje is het landelijke vakantiehuis Casa Los Patos voor wandel- en natuurliefhebbers! Dit prachtig verzorgde rustieke 6-persoons vakantiehuis op La Gomera ligt 5 minuten lopen van natuurpark Garajonay, aan een van de vele wandelpaden die over het Canarische eiland lopen. En met uitzicht op de bossen en bergen. In één woord: schitterend! Te huur via Booking.com.

Mooie appartementen op La Gomera

Appartementen Caserío de la Playa

Andere sfeervolle vakantiehuizen op La Gomera vind ik de appartementen van Caserío de la Playa. De mooie en gezellig ingerichte 2-persoons appartementen bevinden zich in een landhuis met tuin. Het is er heerlijk rustig. En toch ben je binnen een paar minuten op het La Calera strand en een boulevard met wat cafés en restaurantjes. Let op: alleen voor volwassenen.

2-persoons appartement Casa Conchilla

En dan heb ik bij het La Calera strand bij de Gran Rey vallei nog het 2-persoons appartement Casa Conchilla gevonden. Een warm en kleurrijk ingericht appartementen op La Gomera. Dat tip top verzorgd is. En een ruim terras met uitzicht op de bergen heeft. In dit appartement mag je je huisdier meenemen. Te huur via Booking.com.

Meer vakantiehuizen op La Gomera

Wil je nog meer vakantiehuizen op dit Spaanse eiland in de Atlantische ocean zien? Op de website van Booking.com vind je nog meer vakantiehuizen op La Gomera.