Sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen in Castillië en Leon

Zoek je een gezellig en mooi gelegen vakantiehuis in Castillië en Leon in Midden Spanje? Kijk dan snel welke mooie vakantiehuizen ik heb gevonden in deze prachtig regio in Spanje: vakantiewoningen in traditionele huizen, wijngaarden of oude molens. Die gelegen zijn midden in de natuur, in de Middeleeuwse plaatsen Segovia en Pedraza, in wijngebied Ribera del Duero of in Werelderfgoed stad Salamanca.

Vakantiehuizen in de natuur

Appartementen La Senda del Duratón

De zes landelijk gelegen appartementen La Senda del Duratón in het prachtig opgeknapte Middeleeuwse dorp Sebúlcor zijn ideale accommodatie voor een actieve vakantie. Deze rustig gelegen vakantiehuisjes in Castillië en Leon liggen namelijk aan de rand van natuurpark Hoces del Río Duratón. Een paradijsje voor o.a. wandelaars en vogelkijkers.

8-persoons vakantiehuis Castillo in Sierra de Gredos 

Zoek je een bijzonder vakantiehuis in de omgeving van Madrid met veel privacy? Dan is het 8-persoons vakantiehuis Castillo in de provincie Ávila (Castillië en Leon) allicht iets voor jou! Dit vakantiehuis in Midden Spanje ligt op het eilandje Isla del Burguillo in het Burguillo stuwmeer, in de uitlopers van de Sierra de Gredos. En is alleen per boot te bereiken! Bovendien ziet het huis er uit als een kasteel. En mag je hond mee. Dit is wel heel bijzonder overnachten in Spanje... Boeken via TUI Villas.

16-persoons vakantiehuis Orgullo in Arribes del Duero

Vakantiehuis Orgullo (=Trots) in het Middeleeuwse plaatsje Bermellar (provincie Salamanca, regio Castillië en Leon) doet zijn naam eer aan! Dit landelijk vakantiehuis in Midden Spanje voor 16 personen bevindt zich in een prachtig oud natuurstenen huis in natuurgebied Arribes del Duero. En heeft een smaakvolle en comfortabele rustieke inrichting. Bovendien heeft de vakantiewoning een eigen thermale grot met jacuzzi. Boeken via TUI Villas.

Vakantiehuizen in Middeleeuwse plaatsen

2/6-persoons appartementen Refilotería in Segovia

In de plaats Segovia, die bekend staat om zijn Romeinse aquaduct, kun je overnachten in een van de 7  fleurige appartementen Refilotería Apartamentos. De verzorgde en centraal gelegen 2/4/6-persoons appartementen in Midden Spanje bevinden zich dichtbij de kathedraal van Segovia. En zijn een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in Castillië en Leon.

4-persoons vakantiehuis Los Barreros buiten Segovia

In het dorpje San Cristóbal de Segovia, dat zich bevindt op 4 km van Segovia, in de regio Castillië en Leon, ligt het landelijke vakantiehuis Casa rural Los Barreros. Het is een eenvoudig, maar mooi en rustiek ingericht vakantiehuis voor 4 personen. In een typisch Castiliaans huis.

4-persoons appartement El Desván in Pedraza

Wil je overnachten in een prachtig onderhouden Middeleeuwse plaats in Midden Spanje? Dat kan in Pedraza, dat zich bevindt Op 40 minuten rijden van Segovia en natuurpark Hoces del Río Duratón. Midden in deze pittoreske plaats in Castillië en Leon ligt appartement El Desván. Een modern ingericht 4-persoons appartement.

4/5-persoons appartement Las Catedrales in Salamanca

Ben je met je gezin op zoek naar een appartement in studentenstad Salamanca in Castillië en Leon? Kijk dan eens naar Appartement Las Catedrales. Het 4/5-persoons appartement met rustiek-moderne uitstraling is gevestigd in een historisch pand in het oude stadscentrumvan Salamanca. En ligt 350 meter van de Plaza Mayor.

2/6-persoons appartementen Suites&Homes in Salamanca

Andere mooie appartementen voor een vakantie in Salamanca vind ik de Apartamentos Suites & Homes. De 10 appartementen, die variëren van 2- tot 6-persoons appartementen, zijn modern en strak ingericht. En liggen op een paar minuten lopen van de belangrijkste bezienswaardigheden van deze UNESCO stad in Midden Spanje.

Vakantiehuizen in Ribera del Duero

6-persoons vakantiehuis Casa Bodegas Marcos

Lijkt het je wat om te overnachten op een wijngoed in Midden Spanje? Dan vind ik het landelijke vakantiehuis Casa Bodegas Marcos een topper. Het gezellige, rustiek ingerichte 6-persoons vakantiehuis in Castillië en Leon ligt op een wijngaard in de buurt van Peñafiel. Midden in wijngebied Ribera del Duero

2/4-persoons appartementen in Peñafiel

Maar je kunt ook overnachten ín het plaatsje Peñafiel in wijngebied Ribera del Duero in Castillië en Leon. In een van de 5 appartementen van Apartamentos Rural Peñafiel. De eenvoudige maar gezellige appartementen voor 2 tot 4 personen zijn gevestigd rond een patio met kleine zuilengalerij, in een typisch Castiliaans gebouw. En kijken uit op het kasteel van Peñafiel.


Ga terug van Vakantiehuizen Castillie Leon naar Vakantiehuizen Midden Spanje
Ga terug naar Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Een kindervakantie in Catalonië, pret in de bergen en aan de Costa's

  Sep 05, 19 06:06 AM

  Een kindervakantie in Catalonië, dat zal wel aan het strand zijn. Maar dat hoeft helemaal niet. In de binnenlanden vind je volop leuke activiteiten voor de kinderen, lees maar.

  Lees meer

 2. Idyllische vakantiehuizen van Casa Mauri in de Spaanse Pyreneeën

  Sep 02, 19 04:36 AM

  Review over de vakantiehuizen van Casa Mauri in een op een rotspunt gelegen bergdorpje aan de voet van de Spaanse Pyreneeën in Catalonië op Spanje voor Jou.

  Lees meer

 3. Cabo de Gata in Almería – grootste beschermd kustgebied van Andalusië

  Aug 29, 19 10:46 AM

  Info en tips voor een vakantie in natuurpark Cabo de Gata in de provincie Almería (Andalusië): bezienswaardigheden, georganiseerde reizen en accommodaties.

  Lees meer