Sfeervolle hotels in het centrum van Córdoba (Andalusië)

Wat is er mooier dan tijdens je vakantie in Córdoba te verblijven in een sfeervol hotel midden in het centrum van Córdoba? Ik ben op zoek gegaan naar mooie en goed gelegen hotelletjes in deze oude Moorse stad in het binnenland van Andalusië. Hier vind je de mooiste hotels die ik heb gevonden.

Charmehotels in Córdoba stad

Hotel Las Casas de la Judería de Córdoba****

Hotel Las Casas de la Judería is gelegen in de Judería, de Joodse wijk van Córdoba, op 250 meter van de Mezquita. Dit verzorgde en centraal gelegen hotel met zwembad in Andalusië (Zuid Spanje) bevindt zich in een aantal mooie 17e- en 18e-eeuwse huizen, die met elkaar verbonden zijn via fraaie tuinen, fonteinen en patio's. 

Hotel Macía Alfaros****

Ook Hotel Macía Alfaros in Córdoba is gevestigd in een traditioneel Andalusisch gebouw Het luxe en rustig gelegen hotel in Andalusië ligt op 15 minuten lopen van de moskee-kathedraal van Córdoba en de Joodse wijk. En heeft bovendien een buitenzwembad, waar je in de zomermaanden heerlijk in kunt afkoelen.

NH Hotel Amistad Córdoba****

NH Hotel Amistad Córdoba is een luxe hotel met zwembad. Dat is gevestigd in een omgebouwd 18e eeuws herenhuis in de Joodse wijk, op 200 meter van de moskee-kathedraal van Córdoba en op loopafstand van het treinstation. Het huisdier- en kindvriendelijke hotel in Zuid Spanje heeft ruime, moderne kamers. En ... je auto wordt er voor je geparkeerd.

Hotel Soho Boutique Capuchinos****

Hotel Soho Boutique Capuchinos is een elegant kleinschalig 4-sterren hotel in de oude binnenstad van Córdoba, op 900 meter van de moskee-kathedraal. Dit hotel in Zuid Spanje heeft ruime comfortabele kamers (ook familiekamers). Bovendien beschikt het over een zonneterras en Spa met hammam, hot tub en sauna. En ook hier wordt de auto voor je geparkeerd.

Hotel Madinat****

Of wat zeg je van Hotel Madinat in de historische binnenstad van Córdoba, op 300 meter afstand van de moskee-kathedraal? Het luxe hotel is gevestigd in een oude Andalusische villa. En beschikt over unieke kamers, een exclusieve hammam en 2 terrassen met uitzicht op de Mezquita van Córdoba. Fantastisch!

Hotel Balcón de Córdoba****

Een net zo prachtig klein hotel in Andalusië vind ik Hotel Balcón de Córdoba, dat zich eveneens bevindt in een prachtig opgeknapt pand midden in het oude centrum van Córdoba. Het luxe hotel is smaakvol ingericht, heeft een heerlijke Spa en een dakterras met fantastisch uitzicht op de Mezquita. Een topper!

Hotel Viento10**

Zodra je Hotel Viento10 binnenkomt, treedt je binnen in een oase van rust. Het prachtige kleinschalig hotel in Zuid Spanje heeft moderne kamers en een ontspannende Spa. En is gelegen op 15 minuten lopen van de moskee-kathedraal, in het centrum van Córdoba. 

Sfeervolle hotels in omgeving Córdoba

Verblijf je tijdens je vakantie in Córdoba liever buiten de stad? Kijk dan welke sfeervolle hotels in de omgeving van Córdoba ik heb gevonden.
Nieuwe pagina's

 1. Wandelen en fietsen op de Spaanse vías verdes

  Nov 06, 19 05:31 AM

  Fietsexpert Hans Resing geeft informatie en tips over het wandelen en fietsen op Vías Verdes in Spanje.

  Lees meer

 2. Wandelen in de Rías Baixas in Galicië

  Nov 01, 19 05:09 AM

  Wandelvakantie in Noord Spanje? Ga dan ook wandelen in de Rías Baixas in Galicië! Op Spanje voor Jou lees je meer...

  Lees meer

 3. Glamping Finca Fahala – kleurrijke Nederlandse glamping in Andalusië

  Oct 25, 19 08:40 AM

  Review over de Nederlandse glamping Finca Fahala in het binnenland van de provincie Málaga (Andalusië): kindvriendelijke glamping met zwembad en meer.

  Lees meer