Sfeervolle en mooi gelegen vakantiehuizen in Aragon

Zoek je een sfeervol en mooi gelegen vakantiehuis in Aragón voor je vakantie in Midden Spanje? Kijk dan eens naar de vakantiehuizen die ik gevonden heb in dit authentiek stukje Spanje waar nog nauwelijks toeristen komen.

Ze zijn gelegen in kleine idyllische dorpjes of midden in de natuur. En bevinden zich in een landschap van bergen, valleien, meren en rivieren. Fantastische bestemmingen dus voor een actieve vakantie, plattelandsvakantie of ontspanvakantie in Spanje.

Kijk je met me mee welke karakteristieke vakantiehuizen in Aragon ik heb gevonden?

Vakantiehuizen van Juseu Vakantie & Retreat

In het bergdorpje Juseu in Aragon, dat ligt op een langgerekte rots aan de voet van de Spaanse Pyreneeën, vind ik de duurzame vakantiehuizen van Juseu Vakantie & Retreat. In een oase van stilte en natuur. Deze vakantiehuizen in Aragon zijn een prachtige bestemming voor een stilte- of actieve vakantie in Spanje; of voor yoga-, mediteer- of schilderworkshops .

2-persoons vakantiehuis tussen olijven

Wat een fantastisch klein vakantiehuis in Aragon is dit! Tenminste als je van rust en natuur houdt. Want dit 2-persoons vakantiehuis in Midden Spanje bevindt zich in een olijfboomgaard, midden tussen de olijfbomen. En was eerst een opslagplaats. Een geweldige vakantiebestemming voor een actieve vakantie. Of voor als je je even helemaal terug wilt trekken.

Dit is pas bijzondere overnachten in Spanje! En pst, je mag je hond meenemen naar dit charmante vakantiehuis in het binnenland van Spanje...

2-persoons vakantiehuis in Sierra de Guara

Een al net zo bijzonder vakantiehuis in Aragon vind ik dit 2-persoons vakantiehuis in de Sierra de Guara. Het eenvoudige en duurzame vakantiehuis wordt omgeven door natuur. En is door de eigenaresse zelf gebouwd met natuurlijke materialen als hout, steen en modder.

Een geweldige vakantiebestemming in Midden Spanje voor als je van rust en natuur houdt, duurzaamheid belangrijk vindt en luxe voor jou van ondergeschikt belang is. Huisdieren zijn toegestaan in deze vakantiewoning.

4-persoons vakantiehuis bij Maella

Een ander heerlijk vakantiehuis in Aragon vind ik dit 4-persoons vakantiehuis in de omgeving van Maella. Dit zelfvoorzienend vakantiehuis wordt omgeven door amandel-en olijfbomen. En ligt op een plateau net onder de top van een berg, op 12km van Maella. 

Je kunt heerlijk wandelen in de directe omgeving van dit landelijk vakantiehuis in Midden Spanje . Een paar kilometer verderop bevindt zich bovendien een stuwmeer plus een aantal rivieren. En in beiden kun je zwemmen.

Een fantastische vakantiebestemming in Spanje voor als je op zoek bent naar rust en natuur! Ook als je met je hond op vakantie naar Spanje gaat.

4-persoons vakantiehuis Hoz de Jaca

Het 4-persoons vakantiehuis Hoz de Jaca is gelegen in het idyllische dorpje Hoz de Jaca in de Spaanse Pyreneeën. Het niet-vrijstaande vakantiehuis in Aragon heeft een eenvoudige inrichting met open haard in de woonkamer, terras en prachtig uitzicht op de bergen en een bergmeer. Een heerlijke locatie voor een rustgevende bergvakantie.

6-persoons vakantiehuis Casa Vella

In de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën vind ik het knusse en rustieke vakantiehuis Casa Vella. In een prachtig gerestaureerd natuurstenen huis in het dorpje Castigaleu. Dit vakantiehuis in Aragon ligt bovendien in de buurt van de Cajijar rivier. En is een heerlijke vakantiewoning voor als je van wandelen, watersporten, bergen en natuur houdt. 

Meer vakantiehuizen in Aragon

Staat jouw droomvakantiehuis in deze regio in Midden Spanje hier niet tussen? Op de website van Natuurhuisje vind je nog veel meer prachtige vakantiehuizen in Aragon!

Andere sfeervolle accommodaties in Aragon

Meer lezen over Aragon
Nieuwe pagina's

 1. Het hele jaar een heerlijke wandelvakantie op de Canarische eilanden

  Mar 30, 20 10:41 AM

  Een wandelvakantie op de Canarische eilanden? Lees meer over wandelroutes, wandelreizen en mooiste wandelgebieden op Tenerife, La Palma, Lanzarote, La Gomera em

  Lees meer

 2. Een vakantie aan de Costa del Sol - de kust van Málaga (Andalusië)

  Mar 30, 20 09:12 AM

  Op vakantie naar de Costa del Sol in Andalusië (Zuid-Spanje)? Lees meer over de kust van provincie Málaga. O.a. tips over vakantiehuizen en sfeervolle hotels.

  Lees meer

 3. Leer Sevilla kennen tijdens groepsspel “Inbraak in Casa de la Moneda”

  Mar 27, 20 06:27 AM

  Ga je met een groep jongeren naar Sevilla en wil je de stad in Andalusië op een andere manier leren kennen? Lees dan over het groepsspel Inbraak in Casa Moneda!

  Lees meer