Mooie kleinschalige hotels in Spanje

Hou jij van gezellige kleinschalige hotels in Spanje, in oude gebouwen in eeuwenoude stadjes of dorpjes, of midden op het platteland? En het liefst weg van het massatoerisme?

Kijk dan eens welke prachtige kleine hotels ik in Spanje heb gevonden: in oude boerderijen, landhuizen, herbergen, kastelen en meer.

Hotels aan de Spaanse kust, maar ook hotels in het binnenland van Spanje.

Hotels in Spanje per regio

Ik heb de kleinschalige hotels in Spanje opgesplitst per regio. Een klik op een bepaalde regio brengt je direct naar de hotels in het betreffende gebied:

Meer charmante kleine hotels in Spanje

Ken jij of ben jij eigenaar van een mooi kleinschalig hotel in Spanje dat niet in dit overzicht mag ontbreken ? Neem dan even contact met me op! Zo kunnen we samen een overzicht maken van de mooiste hotelletjes in Spanje!


Keer terug van Kleinschalig Hotel Spanje naar Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. Vakantie op de Canarische eilanden – beleef de eeuwig durende lente

  Nov 12, 18 05:41 AM

  Een vakantie op de Canarische eilanden kan het hele jaar door! Lees Ria’s informatie en tips voor kleinschalige vakanties naar de Canarische eilanden: natuurvakanties, cultuurvakanties en meer.

  Lees meer

 2. Dompel je onder in een groene oase tijdens een vakantie op La Palma

  Nov 12, 18 05:38 AM

  Wordt geïnspireerd voor een vakantie op La Palma! Een rustig Canarisch eiland met fascinerende weelderige natuur en eeuwenoude tradities. Waar massatoerisme geheel afwezig is.

  Lees meer

 3. vakantie op El Hierro: het kleinste Canarische eiland

  Nov 12, 18 05:36 AM

  Lees Ria’s vakantietips voor een kleinschalige vakantie naar El Hierro op de Canarische eilanden. Een paradijs voor een wandelvakantie, fietsvakantie, klimvakantie of duikvakantie.

  Lees meer