Glamping Finca Fahala – kleurrijke Nederlandse glamping in Andalusië

Ik word helemaal blij van de Nederlandse glamping Finca Fahala in het binnenland van de provincie Málaga! Een kleurrijke glamping met vermaak voor jong en oud. Waarbij ieder detail door eigenaren Lex en Floortje bedacht en gemaakt is. En van waaruit je bovendien talrijke steden, dorpjes en natuurgebieden in Andalusië kunt verkennen.

Gepimpte 4-persoons caravan op Glamping Fahala in binnenland Malaga (Andalusië)

Kleurrijke en gastvrije Nederlandse glamping

Glamping Finca Fahala bevindt zich bij bergdorp Cártama in de provincie Málaga. Op 15 minuten rijden van Coín en 30 minuten van vliegveld Malaga en de stranden van de Costa del Sol. 

De rustig gelegen glamping in Zuid Spanje wordt gerund door de Nederlanders Lex en Floortje. Die sinds 2007 samen met hun dochters, hondje Mimi en poes Lotje in Andalusië wonen. 

Met veel liefde en oog voor detail hebben Lex en Floortje Finca Fahala en de glamping accommodaties opgeknapt en ingericht. En zij doen er alles aan om hun gasten een zorgeloze en ontspannen vakantie in Spanje te bezorgen.

Gepimpte caravans, Belltenten en Yurt

Op deze bijzondere overnachtingsplek in het binnenland van de provincie Málaga vind je in totaal zes glamping accommodaties voor 2 tot 4 personen: drie gepimpte caravans, twee Belltenten en een Yurt.

Iedere accommodatie is anders. Maar allen zijn kleurrijk en vrolijk ingericht. En hebben een Boheems uiterlijk

Glamping Finca Fahala in binnenland Andalusië
Gepimpte 2-persoons caravan op Glamping Finca Fahala (Zuid Spanje)
Interieur gepimpte caravan Finca Fahala

Eigen terras met buitenkeuken

Alle glamping accommodaties van Glamping Finca Fahala zijn bovendien voorzien van goede bedden en hebben goede gedeelde of privé sanitaire voorzieningen.

Bovendien hebben alle accommodaties een eigen terras met volledig uitgeruste buitenkeuken. Zodat je comfortabel kunt zitten en fatsoenlijk kunt koken.

Yurt met eigen terras en open keuken op glamping Finca Fahala
Belltent met eigen terras en open keuken op Glamping Finca Fahala

Zwembad en meer voor vermaak

Niemand hoeft zich te vervelen tijdens de vakantie bij Nederlanders op glamping Finca Fahala. Want de gezellige glamping heeft niet alleen een buitenzwembad, maar ook speeltoestellen voor de kleintjes, een volleybal/badminton net, een voetbalgoal, een pingpong tafel, een boomhut en meer. 

Zwembad Finca Fahala

Bovendien is er teken- en knutselmateriaal aanwezig. En Floortje organiseert regelmatig creatieve activiteiten als haken en sieraden maken.

Honesty bar van Glamping Finca Fahala

Een leuk extra detail van deze charmante glamping in het binnenland van Andalusië vind ik bovendien de honesty bar. Een bar waar je zelf iets kunt pakken en op basis van vertrouwen opschrijven wat je hebt genomen. 

In de honesty bar op glamping Finca Fahala kun je bijvoorbeeld lekkere drankjes en ijsjes kopen. En bijna iedere dag staat er wel iets lekkers voor bij de koffie, dat door Floortje vers gebakken is.

Honesty bar Finca Fahala
Gezamenlijk terras op Glamping Finca Fahala (Andalusië)

Naast het eten in de honesty bar kunnen Floortje en Lex overigens ook zorgen voor ontbijt en lunch. En een paar keer per week koken ze ook ’s avonds voor gasten.

Omgeving Glamping Finca Fahala

Vanuit de Nederlandse glamping in de provincie Málaga kun je talrijke uitjes maken.

Bijvoorbeeld naar de steden Málaga (30 min) en Ronda (1 uur), de stranden van de Costa del Sol (30-40min), het Arabische kasteel van Álora (25min), de meren van Ardales met de spectaculaire Caminito del Rey (40 min) of de bijzondere rotsformaties in natuurpark El Torcal de Antequera (1 uur).

Floortje en Lex helpen je graag bij het plannen van je uitstapjes en activiteiten.

Speciale minivakanties op Finca Fahala

Sinds 2018 organiseren en hosten Floortje en Lex ook speciale minivakanties op glamping Finca Fahala. Bijvoorbeeld een haakvakantie of yogavakantie.

Wil je meer hierover weten, vraag er dan naar in het contactformulier (bij opmerkingen/vragen?).

Bereikbaarheid glamping Finca Fahala

Als je een vakantie naar glamping Finca Fahala plant, kun je het beste vliegen op Malaga en hier een auto huren.

Vanaf het vliegveld van Málaga is het een half uur rijden naar de kindvriendelijke glamping in het binnenland van Andalusië.

Conclusie

Zoals Floortje het zo mooi zegt: bij de gastvrije en kleurrijke glamping Finca Fahala kun je genieten van de vrijheid van kamperen en heb je tegelijkertijd de luxe van een hotel!

Floortje en Lex doen er alles aan om jong en oud een zorgeloze en onvergetelijke vakantie in Zuid Spanje te bezorgen.

Een prachtlocatie voor een ontspanvakantie, actieve vakantie, cultuurvakantie of vakantie bij Nederlanders in Andalusië. Zelfs voor een yogavakantie of creatieve vakantie in Spanje. Voor stellen, vriendengroepen en zeker ook gezinnen.

Meer weten of boeken?

Wil je meer weten over deze prachtige glamping in Zuid Spanje? Vul dan onderstaan contactformulier in. Dan nemen Floortje en Lex zo spoedig mogelijk contact met je op.

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullenNieuwe pagina's

 1. Bezoek een voetbalwedstrijd in Spanje en proef de passie!

  Oct 14, 19 08:46 AM

  : Informatie en tips op Spanje voor Jou voor het bezoeken van een voetbalwedstrijd in Spanje: over het kiezen van een wedstrijd, kopen van kaartjes en meer.

  Lees meer

 2. Een geheel verzorgde voetbalreis naar Spanje met Equipo Voetbalreizen

  Oct 08, 19 11:14 AM

  Informatie en tips over verzorgde voetbalreizen naar Spanje op Spanje voor Jou: inclusief voetbalkaartje, vliegticket en accommodatie.

  Lees meer

 3. Nederlandstalige wijnproeverij bij El Brabantino in Madrid

  Oct 02, 19 06:05 AM

  Review op Spanje voor Jou over Nederlandstalige wijnproeverij in Madrid van Spaanse kwaliteitswijnen bij El Brabantino.

  Lees meer