Glamping Finca Fahala – kleurrijke Nederlandse glamping in Andalusië

Ik word helemaal blij van de Nederlandse glamping Finca Fahala in het binnenland van de provincie Málaga! Een kleurrijke glamping met vermaak voor jong en oud. Waarbij ieder detail door eigenaren Lex en Floortje bedacht en gemaakt is. En van waaruit je bovendien talrijke steden, dorpjes en natuurgebieden in Andalusië kunt verkennen.

Gepimpte 4-persoons caravan op Glamping Fahala in binnenland Malaga (Andalusië)

Glamping met Nederlandse eigenaren

Uiticht vanuit glamping Finca Fahala bij Cártama (Málaga)

De schaduwrijke glamping Finca Fahala bevindt zich bij bergdorp Cártama in de provincie Málaga. Op 15 minuten rijden van Coín en 30 minuten van vliegveld Málaga en de stranden van de Costa del Sol. En kijkt prachtig uit op de bergen.

De rustig gelegen glamping in Zuid-Spanje wordt gerund door de Nederlanders Lex en Floortje. Die sinds 2007 samen met hun dochters, honden Mimi en Caña en poes Lotje in Andalusië wonen. 

Met veel liefde en oog voor detail hebben Lex en Floortje hun glamping ingericht. En zij doen er alles aan om hun gasten een zorgeloze en ontspannen vakantie in Spanje te bezorgen.

Belltenten en yurt

Interieur belltent Glamping Finca Fahala

Op deze bijzondere overnachtingsplek in het binnenland van de provincie Málaga vind je in totaal vijf glamping accommodaties voor 2 tot 4 personen: vier Belltenten plus een Yurt.

En daarnaast kun je op Glamping Finca Fahala een houten huisje (=cabaña) huren.

Iedere accommodatie is anders. Maar allen zijn kleurrijk plus vrolijk ingericht en hebben een Boheems uiterlijk

Eigen terras met buitenkeuken

Belltent op Finca Fahala Bohamian Style Glamping in Andalusië

Alle glamping accommodaties van Glamping Finca Fahala zijn bovendien voorzien van goede bedden en hebben goede gedeelde sanitaire voorzieningen.

Bovendien hebben alle accommodaties een eigen terras met volledig uitgeruste buitenkeuken. Zodat je comfortabel kunt zitten en fatsoenlijk kunt koken.

Zwembad en meer voor vermaak

Zwembad Finca Fahala

Niemand hoeft zich te vervelen tijdens de vakantie bij Nederlanders op glamping Finca Fahala. Want de gezellige glamping heeft niet alleen een buitenzwembad, maar ook bijvoorbeeld een volleybal/badminton net en pingpong tafel

Bovendien is er teken- en knutselmateriaal aanwezig. En Floortje organiseert regelmatig creatieve activiteiten als haken en sieraden maken.

Honesty bar van Glamping Finca Fahala

Honesty bar Finca Fahala

Een leuk extra detail van deze charmante glamping in het binnenland van Andalusië vind ik bovendien de honesty bar. Een bar waar je zelf iets kunt pakken en op basis van vertrouwen opschrijven wat je hebt genomen. 

In de honesty bar op glamping Finca Fahala kun je bijvoorbeeld lekkere drankjes en ijsjes kopen. En bijna iedere dag staat er wel iets lekkers voor bij de koffie, dat door Floortje vers gebakken is.

Naast het eten in de honesty bar kunnen Floortje en Lex overigens ook zorgen voor ontbijt en lunch. En een paar keer per week koken ze ook ’s avonds voor gasten.

Omgeving Glamping Finca Fahala

Vanuit de Nederlandse glamping in de provincie Málaga kun je talrijke uitjes maken.

Bijvoorbeeld naar de steden Málaga (30 minuten) en Ronda (1 uur), de stranden van de Costa del Sol (30-40 minuten), het Arabische kasteel van Álora (25 minuten), de meren van Ardales met de spectaculaire Caminito del Rey (40 minuten) of de bijzondere rotsformaties in natuurpark El Torcal de Antequera (1 uur).

Floortje en Lex helpen je graag bij het plannen van je uitstapjes en activiteiten.

Themavakanties op Finca Fahala

Sinds 2018 organiseren en hosten Floortje en Lex ook themavakanties op glamping Finca Fahala. Bijvoorbeeld een haakvakantie of yogavakantie.

Wil je meer hierover weten, vraag er dan naar in het contactformulier (bij opmerkingen/vragen?).

Bereikbaarheid glamping Finca Fahala

Als je een vakantie naar glamping Finca Fahala plant, kun je het beste vliegen op Malaga en hier een auto huren.

Vanaf het vliegveld van Málaga is het een half uur rijden naar de kindvriendelijke glamping in het binnenland van Andalusië.

Open van april t/m september

Deze mooie glamping in het achterland van de Costa del Sol heeft zijn deuren geopend van april t/m september.

De maanden dat de glamping gesloten is gebruiken Lex en Floortje om alles op te knappen, activiteiten voor te bereiden en bij te tanken. Zodat ze in april weer enthousiast gasten kunnen ontvangen.

Conclusie

Gezamenlijk terras op Glamping Finca Fahala (Andalusië)

Zoals Floortje het zo mooi zegt: bij de gastvrije en kleurrijke glamping Finca Fahala kun je genieten van de vrijheid van kamperen en heb je tegelijkertijd de luxe van een hotel!

Floortje en Lex doen er alles aan om jong en oud een zorgeloze en onvergetelijke vakantie in Zuid-Spanje te bezorgen.

Een prachtlocatie voor een ontspanvakantie, actieve vakantie, cultuurvakantie of vakantie bij Nederlanders in Andalusië. Zelfs voor een yogavakantie of creatieve vakantie in Spanje. Voor stellen, vriendengroepen en zeker ook gezinnen.

Meer weten of boeken?

Wil je meer weten over deze prachtige glamping in het achterland van de Costa del Sol? Vul dan onderstaan contactformulier in. Dan nemen Floortje en Lex zo spoedig mogelijk contact met je op.

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen