Glamping Finca Fahala (Malaga): kleurrijke Nederlandstalige glamping

Ik word helemaal blij van glamping Finca Fahala Bohemian Style in het binnenland van de provincie Málaga! Deze kleurrijke glamping met Nederlandse eigenaren heeft een zwembad plus ander vermaak voor jong en oud. Bovendien is deze kleine glamping in Andalusië gunstig gelegen in de buurt van mooie steden, dorpen en natuurgebieden.

Deze rustig gelegen kleine glamping in Andalusië bevindt zich bij bergdorp Cártama (provincie Málaga), op een half uur rijden van het vliegveld van Málaga en de stranden van de Costa del Sol, en wordt liefdevol gerund door de Nederlandse eigenaren Lex en Floortje.

Met oog voor detail hebben Lex en Floortje hun kleurrijke glamping ingericht. En zij doen er alles aan om hun gasten een zorgeloze en ontspannen vakantie in Zuid-Spanje te bezorgen.

Glamping accommodaties met privé buitenkeuken en terras

Belltent op Finca Fahala Bohamian Style Glamping in Andalusië

Op deze bijzondere overnachting in het binnenland van de provincie Málaga vind je in totaal vijf glamping accommodaties voor 2 tot 4 personen: vier Bell tenten plus een Mongoolse yurt.

Daarnaast kun je op Glamping Finca Fahala Bohemian Style een 4-persoons houten huisje ( een zogenaamde cabaña in het Spaans) huren. Iedere accommodatie is anders. Maar allen zijn kleurrijk plus vrolijk ingericht en hebben een Boheems uiterlijk. 

Alle glamping accommodaties van glamping Finca Fahala zijn voorzien van goede bedden en hebben een eigen terras met volledig uitgeruste buitenkeuken én hangmat. Samen delen zij goed verzorgde sanitaire voorzieningen.

Deze mooie glamping in het achterland van de Costa del Sol is open van april t/m september.

Zwembad en meer voor vermaak

Zwembad van glamping Finca Fahala Bohemian Style

Niemand hoeft zich te vervelen tijdens de vakantie bij Nederlanders op glamping Finca Fahala.

Want de gezellige glamping heeft niet alleen een buitenzwembad, maar ook bijvoorbeeld een volleybal/badminton net en pingpong tafel

Bovendien is er teken- en knutselmateriaal aanwezig en organiseert Floortje regelmatig creatieve activiteiten als haken en sieraden maken.

Een leuk extra detail van deze romantische kleine glamping in het binnenland van Andalusië vind ik bovendien de honesty bar. Je kunt er bijvoorbeeld lekkere drankjes en ijsjes kopen. En bijna iedere dag staat er wel iets lekkers voor bij de koffie, dat Floortje vers gebakken heeft. Daarnaast verzorgen Floortje en Lex op verzoek ook een uitgebreid ontbijtbuffet.

Omgeving van Glamping Finca Fahala Bohemian Style

Uitzicht op de omgeving van glamping Finca Fahala Bohemian Style

Vanuit deze glamping met Nederlandse eigenaren in de provincie Málaga kun je talrijke uitjes maken.

Bijvoorbeeld naar de steden Málaga en Ronda op respectievelijk een half uur en een uur van de glamping of het Arabische kasteel van Álora op 25 minuten rijden.

Voor prachtige natuurbelevingen kun je verder naar de meren van Ardales met de spectaculaire Caminito del Rey (40 minuten rijden) of de bijzondere rotsformaties in natuurpark El Torcal de Antequera (1 uur rijden).

En de stranden van de Costa del Sol liggen op 30 tot 40 minuten van dit leuke vakantie-adres. Floortje en Lex helpen je graag bij het plannen van je uitstapjes en activiteiten.

*Tip*

Voor een vakantie op glamping Finca Fahala kun je vliegen op Malaga en hier een auto huren. Vanaf het vliegveld van Málaga is het een half uur rijden naar deze gezellige glamping in Andalusië.

Conclusie

Gezamenlijk terras op Glamping Finca Fahala (Andalusië)

Zoals Floortje het zo mooi zegt: bij Glamping van Finca Fahala Bohemian Style kun je genieten van de vrijheid van kamperen en heb je tegelijkertijd de luxe van een hotel!

Floortje en Lex doen er alles aan om jong en oud een zorgeloze en onvergetelijke vakantie in Zuid-Spanje te bezorgen.

Ik vind deze gastvrije en kleurrijke kleine glamping met Nederlandse eigenaren in Andalusië een topper voor een ontspanvakantie, actieve vakantie of cultuurvakantie.

Ook als je met kinderen op vakantie gaat!

Meer weten of boeken?

Wil je meer weten over deze prachtige glamping in het achterland van de Costa del Sol? Of boeken? Dit kan via de Nederlandstalige website van Booking.com:

Boek je liever direct bij de Nederlandse eigenaren van de glamping? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan nemen Floortje en Lex zo spoedig mogelijk contact met je op:

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen