Casa Poulsen - ons eigen vakantiehuis in Frigiliana (Andalusië)

Een vakantiehuis in Zuid Spanje, in een gezellig bergdorpje dat niet te ver van zee ligt. Zodat we kunnen genieten van lokale cultuur, de bergen én de zee. En dan het liefst een vakantiehuis met ruim terras en mooi uitzicht. Dat was onze grote droom. Met het kopen van ons vakantiehuis in Frigiliana in Andalusië is onze droom werkelijkheid geworden.

Het ruime terras van Casa Poulsen - ons vakantiehuis in Frigiliana (Zuid Spanje)

Ruim terras met uitzicht op zee 

Het mooiste aan ons vakantiehuis in Frigiliana vinden we nog wel het ruime terras, met uitzicht op het witte bergdorpje, de omliggende bergen en de Middellandse Zee. Ons modern 4-persoons appartement maakt deel uit van het appartementen complex Frigiliana Heights. Dat gebouwd is aan de voet van het oude Moorse dorpje in Zuid Spanje. En dat een heerlijk groot gemeenschappelijk zwembad heeft.

Woonkamer van ons appartement in Frigiliana, met uitzicht op bergen en zee
Ingang naar ons appartement in bergdorp Frigiliana
Het gemeenschappelijk zwembad van Frigiliana Heights
Slaapkamer van ons vakantiehuis in Frigiliana in de provincie Malaga

Perfecte locatie

Aangezien wij van wandelen en fietsen in de bergen houden, maar ook graag met onze kinderen naar het strand willen gaan, bleek ons vakantiehuis in Frigiliana een perfecte ligging te hebben. Want het prachtige dorpje in Spanje ligt:

 • Op maximaal 1 uur rijden van vliegveld Malaga;
 • Op 5 minuten rijden van de snelweg;
 • Op 10 minuten rijden van het strand van Nerja;
 • In natuurgebied Sierra de Tejeda, in het Axarquía gebied.

Ons appartement in Frigiliana ligt dus midden in een prachtige wandel- en fietsomgeving.

Bovendien kun je van hieruit talrijke culturele uitstapjes maken. Naar de steden Malaga en Granada (beiden 1 uur rijden), andere witte bergdorpjes, kustplaats Nerja, grotten, wijngaarden en meer.

En zijn er ongelofelijk veel goede restaurants in Frigiliana te vinden.

Tenslotte vinden wij het heerlijk dat wij er ook in de winter heerlijk kunnen vertoeven.

Conclusie

Voor ons is ons vakantiehuis in Frigiliana een perfect uitgangspunt voor een cultuurvakantie, strandvakantie én actieve vakantie in Zuid Spanje. Het hele jaar door. In de zomer kun je dobberen in zwembad en zee. En in de winter kun je er heerlijk te voet, op de fiets of met de auto er op uit trekken.

Te huur via Casa Frigiliana

Wanneer we zelf niet in ons vakantiehuis in Frigiliana zijn, verhuren wij het via Casa Frigiliana. Een Deens familiebedrijf dat in het dorpje gevestigd is. En dat zorgt voor sleutel, schoonmaak en meer. En bij problemen en vragen altijd voor ons en onze gasten klaar staat.

Meer weten of boeken?

Dus wil je meer weten over ons vakantiehuis in Frigiliana, beschikbaarheid controleren of boeken? Kijk dan op de website van Casa Frigiliana. Hier vind je ook nog talrijke andere vakantiehuizen in en in de omgeving van Frigiliana.


Misschien ook interessant

Informatie en tips voor een vakantie in Frigiliana
Miller's of Frigiliana - boutique B&B in Frigiliana
El Torreon 109 - luxe B&B in Frigiliana
Restaurant La Tahona in FrigilianaNieuwe pagina's

 1. Goodfood Valencia: leuke culinaire activiteiten in Valencia

  Nov 30, 22 05:59 AM

  Het Nederlandse bedrijf Goodfood Valencia maakt een culinair feest van je vakantie in Valencia met leuke culinaire activiteiten in Spanje's paella stad. Meer>>

  Lees meer

 2. Overwinteren op de Balearen: lekker weer en weinig toeristen

  Nov 29, 22 09:35 AM

  Overwinteren op de Balearen staat voor zon, aangename temperaturen, weinig toeristen en een stuk lagere prijzen dan in de zomer. Lees meer>>

  Lees meer

 3. Vakantiehuizen van La Casita (Andalusië): rust, comfort én zwembad

  Nov 28, 22 05:08 AM

  Rust en comfort in de vakantiehuizen en het kleine vakantiepark van La Casita bij de Costa del Sol (Andalusië). Met zijn tweeën of met kids. In zomer én winter.

  Lees meer