Casa Poulsen in Frigiliana: appartement met groots terras en uitzicht

Onze grote droom was om een vakantiehuis in een gezellig bergdorpje in Zuid-Spanje te hebben dat niet te ver van zee ligt, zodat we kunnen genieten van lokale cultuur, de bergen én de zee. En dan het liefst een vakantiehuis met ruim terras en mooi uitzicht. Met het kopen van ons appartement in het idyllische witte bergdorp Frigiliana in het oostelijke deel van de Costa del Sol (provincie Malaga, Andalusië) is onze droom werkelijkheid geworden.

Woonkamer van Casa Poulsen met uitzicht op bergdorp Frigiliana

Het moderne 4-persoons appartement maakt deel uit van het appartementencomplex Frigiliana Heights en ligt aan de voet van het oude Moorse deel van het dorp.

Het heeft een heerlijk ruim terras met prachtig uitzicht op het witte bergdorp, de omliggende bergen en de Middellandse Zee. En is heerlijk rustig gelegen, met veel privacy.

Bovendien heeft het appartementencomplex een heerlijk groot gemeenschappelijk zwembad.

Perfecte locatie

Het gemeenschappelijke zwembad van appartementencomplex Frigiliana Hights in Frigiliana

Aangezien wij van wandelen en fietsen in de bergen houden, maar ook graag met onze kinderen naar het strand willen gaan, bleek ons vakantiehuis in Frigiliana een perfecte ligging te hebben. Want het prachtige dorpje in Spanje ligt:

  • Op maximaal 1 uur rijden van vliegveld Malaga;
  • Op 5 minuten rijden van de snelweg;
  • Op 10 minuten rijden van het strand van Nerja;
  • In natuurgebied Sierra de Tejeda, in het Axarquía gebied.

Ons appartement in Frigiliana ligt dus midden in een prachtige wandel- en fietsomgeving.

Bovendien kun je van hieruit talrijke culturele uitstapjes maken. Naar de steden Malaga en Granada (beiden 1 uur rijden), andere witte bergdorpjes, kustplaats Nerja, grotten, wijngaarden en meer.

En zijn er ongelofelijk veel goede restaurants in Frigiliana te vinden.

Tenslotte vinden wij het heerlijk dat wij er ook in de winter heerlijk kunnen vertoeven.

Conclusie

Uitzicht op bergdorp Frigiliana vanaf het grote terras van Casa Poulsen

Ons vakantiehuis in Frigiliana is voor ons hete hele jaar een perfect uitgangspunt voor een cultuurvakantie, strandvakantie én actieve vakantie met veel wandelen en fietsen in Zuid-Spanje! 

In de hete zomer kun je er afkoelen in het zwembad en in de zee.

En in de lente, herfst en winter kun je er heerlijk te voet, op de fiets of met de auto er op uit trekken.

Te huur via Casa Frigiliana

Wanneer we zelf niet in ons vakantiehuis in Frigiliana zijn, verhuren wij het via Casa Frigiliana, een Deens familiebedrijf in Frigiliana dat zorgt voor sleutel, schoonmaak en meer en bij problemen of vragen altijd klaar staat voor ons én onze gasten.

Wil je meer weten over ons appartement, beschikbaarheid controleren of boeken? Kijk dan op de website van Casa Frigiliana. Op deze website vind je ook nog talrijke andere vakantiehuizen in Frigiliana en de omgeving ervan:

Lees meer over Frigiliana en omgeving