Paardrijvakantie in Catalonië: in de Pyreneeën en aan de Costa Brava

Heb jij er al eens aan gedacht om een paardrijvakantie in Catalonië te maken? Je kunt er dagtochten of trektochten maken door de Spaanse Pyreneeën en andere ongeschonden berglandschappen, maar ook langs de stranden van de Costa Brava.

Vanaf 27 oktober mogen Nederlanders weer op vakantie naar de Canarische eilanden (naar de rest van Spanje worden alleen noodzakelijke reizen aangeraden)! Aan Belgen wordt een positief reisadvies gegeven voor La Palma en extra waakzaamheid voor de andere Canarische eilanden. Lees meer>>

Ik ben op zoek gegaan naar de mooiste paardrijvakanties in de Spaanse Pyreneeën en aan de Costa Brava en zijn achterland!

Nederlandse contactpersoon

Alle gevonden paardrijvakanties kunnen geboekt worden via de Nederlandse Marion Aerts. Zij woont zelf in de Sierra Nevada in de provincie Granada, maar heeft direct contact met de eigenaren van de manege die onderstaande paardrijvakanties in Catalonië organiseren.  

Marion is bovendien vóór, tijdens en ná je vakantie je Nederlandstalige contactpersoon. 

Dag- & Trektochten in Catalonië

Trektocht van Pyreneeën naar Costa Brava

Wil je tijdens je paardrijvakantie in Catalonië door de bergen én langs het strand kunnen rijden? Dan vind ik deze trektocht van 6 dagen een aanrader.

Tijdens deze trektocht vanuit de Spaanse Pyreneeën naar de Costa Brava rijd je door de dichte bossen van Garrotxa, langs olijf- en wijngaarden in de Alt Empordà en langs de uitgestrekte stranden bij de baai van Roses en Cap de Creus... 

Onderweg overnacht je in charmante kleinschalige accommodaties.

Taal: Spaans en Engels (op aanvraag ook anderstalige gidsen mogelijk)

Trektocht door Catalaanse Pyreneeën

Maar je kunt ook kiezen voor een 7-daagse paardrijvakantie in de Spaanse Pyreneeën.

Je maakt dan een trektocht van 5 dagen door dit prachtige traditionele berggebied tussen Spanje en Frankrijk.

Onderweg overnacht je in charmante kleinschalige accommodaties.

Let wel: deze route is alleen geschikt voor ervaren ruiters en fitte mensen die gewend zijn door de bergen te rijden.

Taal: Spaans en Engels (op aanvraag ook anderstalige gidsen mogelijk)

Meer info of boeken?

Heb je interesse in een van deze paardrijvakanties in Catalonië? Neem dan via onderstaand contactformulier contact op met Marion.

Zij kan je precies vertellen wanneer welke paardrijvakantie georganiseerd wordt en kan je helpen bij het vinden van een geschikte paardrijvakantie in Catalonië of Andalusië.

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullenNieuwe pagina's

 1. Rust, comfort en zwembad in vakantiehuis van La Casita (Andalusië)

  Oct 23, 20 09:07 AM

  Een rustige vakantie in Andalusië? Kik dan eens naar de landelijke vakantiehuizen met zwembad van La Casita op 30-60min rijden van de Costa del Sol stranden.

  Lees meer

 2. Een fietsvakantie naar fietsparadijs Mallorca (Balearen)

  Oct 20, 20 07:40 AM

  Het Spaanse eiland Mallorca is een echt fietsparadijs! Lees meer over mooie fietsgebieden, fietsroutes en georganiseerde fietsreizen op dit Spaanse eiland!

  Lees meer

 3. Marion Hoogwegt: nuchtere Hollandse met Spaans hart

  Oct 19, 20 08:03 AM

  De avontuurlijke Marion Hoogwegt woont sinds 1989 in Spanje en schrijft meeslepende verhalen over zichzelf en haar geliefde Spanje. Lees meer over haar boeken.

  Lees meer