Charmante kleine hotels in het centrum van Sevilla (Andalusië)

Wat liggen er veel prachtige kleinschalige hotels in het centrum van Sevilla! Bijvoorbeeld in de gezellige Santa Cruz wijk, mijn favoriete wijk van Sevilla. Hotels waarin je het Arabisch verleden nog kunt proeven, hotels uitzicht op de kathedraal en hotels met goddelijk dakterras plus buitenzwembad.

We mogen weer op vakantie naar de Balearen en de Canarische eilanden zonder bij terugkeer getest te worden of in quarantaine te gaanLees meer over testen, noodzakelijke formulieren, coronapaspoort ed.>>

De mooiste hotels in deze oude Moorse stad in Andalusië heb ik hier bij elkaar gezet. 

Boutique hotel El Rey Moro***

In mijn favoriete wijk van Sevilla, de Santa Cruz wijk, ligt het prachtige boetiekhotel El Rey Moro.

Dat gevestigd is in een zestiende eeuws herenhuis. En waarvan de kleurrijke kamers Arabische decoraties hebben.

Bovendien heeft dit charmant klein hotel in Sevilla een dakterras met jacuzzi, is er een restaurant, kun je er fietsen huren en zijn honden toegestaan...

 Boutique hotel Alcoba del Rey de Sevilla***

Een sfeervol kleinschalig hotel in Sevilla met Arabisch tintje vind ik ook boetiekhotel Alcoba del Rey de Sevilla, dat ingericht is in een Mediterraan-Arabische stijl.

Geniet er van de vele details in de in totaal 15 hotelkamers. En droom weg op het dakterras met jacuzzi en met schitterende uitzichten over Sevilla...

Boutique hotel Casas de Santa Cruz***

Een ander sfeervol boetiekhotel in Sevilla vind ik Boutique hotel Casas de Santa Cruz.

Dat gelegen is in de gezellige Santa Cruz wijk, op twee minuten lopen van de kathedraal. 

Het elegante hotel is gevestigd in een Andalusisch achttiende eeuws huis met traditionele binnenplaats. 

En heeft prachtige Andalusische tegeltjes, houten plafonds en lichte rustgevende kamers.

Boutique Hotel Elvira Plaza***

In de Santa Cruz wijk bevindt zich ook Boutique hotel Elvira Plaza.

Dit kleinschalig hotel in Sevilla met Spa en restaurant heeft een lichte, minimalistische inrichting waarbij veel wit en hout gebruikt zijn.

En straalt een ongelofelijke rust op mij uit. Een absoluut fantastische vakantiebestemming voor je stedentrip Sevilla!

Hotel Las casas de la Judería****

Een ander prachtig hotel in mijn favoriete Santa Cruz wijk in Sevilla vind ik verder hotel Las Casas de la Judería. 

Dit bijzonder hotel in Zuid-Spanje bevindt zich in maar liefst 27 traditionele Andalusische huizen!

Die met elkaar verbonden zijn via gangen en gezellige binnenplaatsen. Bovendien heeft het hotel een buitenzwembad op het dak. Plus een goddelijke sauna.

Hospes Las Casas del Rey de Baeza****

Het 41 kamers tellende hotel Hospes Las Casas del Rey de Baeza is gevestigd in een traditioneel Andalusisch gebouw dat gebouwd is rond een ruime binnenplaats. En heeft een stijlvolle inrichting.

Bovendien beschikt dit romantisch hotel in de oude binnenstad van Sevilla over een dakterras met zwembad, een Wellnesscentrum, een bar en parkeerplaatsen. En zijn honden toegestaan.

Hotel Posada del Lucero****

Ook ben ik helemaal weg van Hotel Posada del Lucero. Bij de renovatie van het zestiende eeuwse gebouw zijn authentieke en moderne elementen op een prachtige manier met elkaar versmolten.

Bovendien heeft dit charmant hotel in het centrum van Sevilla een heerlijk dakterras met klein zwembad en bar. Een modern hotel met historische wortels...

Hotel Alfonso XIII*****

En ander hotel in Sevilla met arabisch tintje is het super-de-luxe hotel Alfonso XIII op een paar minuten lopen van de Plaza de España.

 Het 5-sterren hotel is aan het begin van de twintigste eeuw gebouwd door koning Alfonso XIII als verblijf voor VIP gasten. En heeft een prachtige Mudejar stijl. 

Heb je genoeg te besteden tijdens je vakantie in Sevilla? Voel je dan de koning te rijk in dit exclusieve hotel in Andalusië.

Hotels in omgeving Sevilla

Verblijf je tijdens je vakantie in Sevilla liever in een sfeervol hotel in de omgeving van Sevilla? Kijk dan wat mijn favoriete hotels in de omgeving van Sevilla zijn.
Nieuwe pagina's

 1. Een gezinsvakantie naar kindvriendelijk Menorca (Balearen)

  Jul 14, 21 07:37 AM

  Een kindervakantie Menorca staat voor baaien met witte zandstranden en ondiep hemelsblauw water, uitkijktoren en forten, hotels met waterparken en meer...

  Lees meer

 2. All-inclusive hotels op Ibiza (Balearen) om bij weg te dromen

  Jul 02, 21 03:55 AM

  Zoek je een all-inclusive hotel op Ibiza (Balearen) dat je alleen hoeft te verlaten om de prachtige omgeving te verkennen? Dit zijn mijn favorieten!

  Lees meer

 3. Verwen jezelf in een luxe hotel op Ibiza (Balearen)

  Jul 01, 21 11:08 AM

  Zoek je een luxe hotel op Ibiza (Balearen)? Lees welke hotels ik kan aanbevelen in het binnenland, aan de kust en in de hoofdstad van dit Spaanse eiland.

  Lees meer