Kleinschalige hotels in Noord-Spanje: van charme hotels tot boutique hotels

Hotels in Noord-Spanje zijn charmante kleinschalige hotels die vaak gevestigd zijn in historische gebouwen en die zich bevinden op prachtige locaties aan zee, in een pittoresk dorp, een oude stad of midden in de natuur. Het kunnen romantische kleine charme hotels zijn, maar ook luxe boutique hotels.

Kijk je met me mee welke prachtige hotels aan zee, agriturismi, parador hotels, charme hotels en boutique hotels ik in Galicië, Asturië, Cantabrië en Baskenland gevonden heb? 

Sommige hotels heb ik gevonden tijdens mijn bezoeken aan het Groene Spanje, anderen via kennissen en partners. Maar ook de accommodaties die ik niet zelf bezocht heb, heb ik uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit, uitstraling en goede ligging.

Maak om te beginnen een keuze uit één van de regio's in Noord-Spanje door in de kaartje te klikken op de regio van jouw keuze of op de foto/naam onder de kaart:

Per regio heb ik vervolgens de hotels opgesplitst in onder meer hotels aan zee, agriturismi, boutique hotels en kleine charme hotels.

Parador hotels in Noord-Spanje

Op een aparte pagina vertel ik meer over de zogenaamde Parador hotels in Spanje: comfortabele staatshotels die zich vaak bevinden in historische gebouwen en die gelegen zijn op prachtige lokaties.

Hier heb ik ook mijn favoriete Paradors in Noord-Spanje plus de rest van Spanje bij elkaar gezet, evenals de mooiste Parador reizen:

Meer sfeervolle accommodaties in Noord-Spanje

Inspiratie voor een vakantie in Noord-Spanje