Finca las Nuevas – Rustige vakantiehuizen in binnenland Andalusië

Op drie kwartier rijden van vliegveld Málaga liggen de vakantiehuizen van Finca las Nuevas. Landelijke vakantiehuizen met Nederlandse eigenaren. Die liggen in de bergen in het binnenland van de provincie Málaga. In de gemeente Álora. Op een half uur rijden van de witte dorpen Álora en Cártama. Hier proef je het platteland! En kom je tot rust tussen de olijf- en amandelbomen.

Finca las Nuevas - landelijke vakantiehuizen met gedeeld zwembad in binnenland Andalusië

Vakantiehuizen met gedeeld zwembad

De opgeknapte Andalusische boerderij Finca las Nuevas beschikt in totaal over vijf 2- tot 5-persoons vakantiehuizen c.q. appartementen. Die een rustieke maar comfortabele inrichting met kleurrijke accenten hebben.  

Casa Carmen, Casa Josefa, Casa Maria en Casa Maria Arriba bevinden zich allemaal in de boerderij. En het 2-persoons vakantiehuis Casa Sofía is gevestigd in de voormalige hooischuur naast de boerderij.

Samen delen de vakantiehuizen van Finca las Nuevas een zwembad en groot terras met BBQ. En een prachtig uitzicht op glooiende bergen met olijf-en amandelbomen!

Vakantiehuizen in de boerderij van Finca las Nuevas bij Álora in Zuid Spanje
Vakantiehuis Casa Sofia - in voormalige hooischuur van Finca las Nuevas
Uitzicht vanuit vakantiehuis Casa Carmen op Finca las Nuevas (Álora, Málaga, Andalusië)
Woonkamer vakantiehuis Casa Josefa op landelijke Finca las Nuevas (Andalusië)
Schommel en zwembad op Nederlandse Finca las Nuevas

Vakantie bij Nederlanders

De landelijke vakantiehuizen van Finca las Nuevas worden gerund door de Nederlanders Robert en Pascalle. Die elkaar in Indonesië hebben leren kennen. En na een jarenlang verblijf in Azië samen met hun twee kinderen zijn neergestreken in Europa. Op deze rustgevende plek midden op het platteland van Andalusië. 

Op hun finca heten zij gasten van harte welkom. Om te genieten van een ontspannende plattelandsvakantie. Waar de omgeving je uitdaagt om op avontuur te gaan.

Omgeving Finca las Nuevas

Want in de omgeving van deze vakantiehuizen met gemeenschappelijk zwembad in Zuid Spanje kun je o.a. heerlijk wandelen en fietsen. Bijvoorbeeld in de Sierra de Mijas of de Sierra de las Nieves, langs de bizarre rotsformaties van El Torcal, door de Barranco Blanco bij Coín of over de Caminito del Rey bij de meren van Ardales. Allen op ongeveer een uur rijden van de boerderij.

Vanuit de vakantiehuizen van Finca las Nuevas sta je ook binnen een uur op de stranden van de Costa del Sol. 

En wil je cultuur proeven? Bezoek dan de witte dorpen Álora en Cártama (beiden half uur rijden). En ontdek de stad Málaga. En combineer je verblijf op het platteland van Málaga eventueel met een bezoek aan Andalusië’s populairste steden Córdoba, Sevilla en Granada.

Huisdieren op Finca Las Nuevas

Aangezien Robert en Pascalle zelf honden en een kat hebben, is het niet mogelijk om jouw huisdier mee op vakantie te nemen naar de vakantiehuizen van Finca las Nuevas.

Conclusie

Ik kan de comfortabele vakantiehuizen op de landelijk gelegen Nederlandstalige Finca las Nueva warm aanbevelen voor een rustgevende plattelandsvakantie of actieve vakantie in Zuid Spanje. Ook met kinderen! 

Meer weten of boeken?

Lijkt het je wat om op vakantie in deze landelijke vakantiehuizen met Nederlandse eigenaren in het binnenland van Andalusië te gaan? Op de website van Eliza was Here lees je meer over Finca las Nuevas. Hier kun je ook boeken.

Andere sfeervolle accommodaties in Zuid Spanje