Een op maat gemaakte stedentrip naar Sevilla met Sevilla by Mandy

De in Sevilla wonende Nederlandse Mandy  van Sevilla by Mandy

Lijkt het je wat om op avontuur te gaan in de Zuid-Spaanse Flamenco stad Sevilla maar zie je er tegenop om zelf een gezellig en goed gelegen hotel, een mooie route en leuke activiteiten in Sevilla te vinden? Schakel dan de hulp in van het Nederlandse bedrijf Sevilla by Mandy, dat gerund wordt door de Brabantse Mandy!

Toen zij een aantal jaren geleden naar Sevilla verhuisde, is zij als een blok voor deze passievolle stad in Andalusië gevallen. Zij kent inmiddels vele ins en outs van de stad en weet uitstekende, vaak niet-toeristische plekken te vinden.

Beleef Sevilla op zijn best!

Een prvié tour door Sevilla met Mandy van Sevilla by Mandy

Mandy kent niet alleen grote luxe hotels of juist romantische kleine hotels op de mooiste plekken in Sevilla, maar ook de beste restaurants en Flamenco shows, de mooiste parken en pleinen, de leukste winkelplekken en meer.

Desgewenst regelt zij niet alleen je verblijf in Sevilla voor je en stippelt ze een mooie route voor je uit, maar reserveert ze ook restaurants voor je, boekt activiteiten en zorgt ervoor dat je vanaf het vliegveld naar je hotel of appartement wordt gebracht.

Alles na uitgebreid overleg met jou, want smaken verschillen natuurlijk, net als ieders budget.

Wandel- of fietstours door Sevilla met Nederlandse gids

Mandy (Sevilla by Many) & Dolores (Sevilla Sights) tijdens de Feria de Abril in Sevilla

Bovendien kun je tijdens jouw op maat gemaakte stedentrip door Sevilla ook persoonlijk door Mandy worden meegenomen door de stad van haar dromen tijdens een privé tour door Sevilla. Want Sevilla by Mandy biedt ook privétours door Sevilla aan.

Geef je bij een verzorgde citytrip naar Sevilla de voorkeur aan een groepstour met Nederlandstalige gids, waarbij je in een kleine groep een wandel- of fietstour door Sevilla maakt? Dan regelt Mandy voor je dat je mee kunt met een tour van de Nederlandstalige Sevillaanse Dolores van Sevilla Sights.

Praktische tips via de app van Sevilla by Mandy

Het logo van Sevilla by Mandy

Tenslotte heeft Sevilla by Mandy een gratis App waarop de Nederlandse Mandy talloze tips met je deelt over hotels, café’s, fietsverhuur, Flamenco shows en veel meer in deze passievolle stad in Andalusië, in het zuiden van Spanje.

Op deze Nederlandstalige App kunnen andere bewoners of bezoekers van Sevilla bovendien ook tips over Sevilla geven.

De applicatie heet net als Mandy's bedrijf Sevilla by Mandy.

Contact Sevilla by Mandy

Heb je interesse gekregen in een op maat gemaakte stedentrip naar Sevilla en/of een Nederlandstalige tour door deze prachtige stad in Zuid-Spanje?

Als je onderstaand contactformulier invult (gewoon in het Nederlands), dan neemt Mandy binnen 24 uur contact met je op. Ik wens je alvast een onvergetelijke vakantie in Sevilla!

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen

Terug naar boven>>