Leer Sevilla kennen tijdens groepsspel “Inbraak in Casa de la Moneda”

Plan je met een groep een stedentrip naar Sevilla en wil je deze levendige stad in Andalusië op een originele manier leren kennen? Dan is het groepsspel “Inbraak in Casa de la Moneda” van Sevilla Sights allicht iets voor jullie! Een spannend spel, dat geïnspireerd is op de bekende Spaanse Netflix-serie “La Casa de Papel”. 

Vanaf 27 oktober mogen Nederlanders weer op vakantie naar de Canarische eilanden (naar de rest van Spanje worden alleen noodzakelijke reizen aangeraden)! Aan Belgen wordt een positief reisadvies gegeven voor La Palma en extra waakzaamheid voor de andere Canarische eilanden. Lees meer>>

Op deze pagina leg ik kort uit hoe dit groepsspel in Sevilla werkt. 

Wat is de missie het spel?

Bij het groepsspel “Inbraak in Casa de la Moneda” hebben jullie als missie om in te breken in de Casa de la Moneda, de goudsmederij van Sevilla waar in Spanje’s Gouden Eeuw de munten werden geslagen. Het team dat als eerste de kluis van de Casa de la Moneda weet te kraken, is de winnaar van dit spannende groepsspel van Sevilla Sights.

Hoe werkt het spel?

Het startpunt van dit groepsspel in Sevilla is op het plein voor de deur bij Bodeguita Casa Blanca, tegenover het Archivo de Indias. Hier wordt de groep opgesplitst in teams van zes tot acht personen. Vervolgens krijgt ieder team een rugzak met spullen die je nodig hebt om onderweg de verschillende opdrachten te voltooien.

Rugzakken groepsspel Inbraak in Casa de Moneda
Professor in groepsspel Sevilla
Leer Sevilla op speelse manier kennen tijdens groepsspel Sevilla Sights

En dan gaat het spel beginnen en is het zaak om binnen twee uur een veilige communicatie met de professor tot stand te brengen, de professor te vinden, de rugzak te openen, de roof voor te bereiden, de oude muntenfabriek te vinden, de fabriek binnen weten te komen en de kluis te kraken.

Het spannende stadsspel door Sevilla wordt afgesloten met een leuke prijsuitreiking op de eindlocatie.

NB. De deelnemers hebben hun eigen opgeladen Smartphone nodig om de game App op te downloaden; en om viaWhatsApp contact te zoeken met de professor.

Speelse manier om Sevilla te leren kennen

Zeker voor jongeren vind ik dit groepsspel van Sevilla Sights een leuke manier om deze oude Moorse stad in Zuid-Spanje te leren kennen.

In plaats van stil achter een gids aan te lopen, leer je de stad nu spelenderwijs kennen.

Meer weten over dit groepsspel in Sevilla?

Lijkt het je wat om dit groepsspel in Sevilla een keer te spelen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan neemt de Nederlandstalige Dolores van Sevilla Sights zo snel mogelijk contact met je op.

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullenNieuwe pagina's

 1. Rust, comfort en zwembad in vakantiehuis van La Casita (Andalusië)

  Oct 23, 20 09:07 AM

  Een rustige vakantie in Andalusië? Kik dan eens naar de landelijke vakantiehuizen met zwembad van La Casita op 30-60min rijden van de Costa del Sol stranden.

  Lees meer

 2. Een fietsvakantie naar fietsparadijs Mallorca (Balearen)

  Oct 20, 20 07:40 AM

  Het Spaanse eiland Mallorca is een echt fietsparadijs! Lees meer over mooie fietsgebieden, fietsroutes en georganiseerde fietsreizen op dit Spaanse eiland!

  Lees meer

 3. Marion Hoogwegt: nuchtere Hollandse met Spaans hart

  Oct 19, 20 08:03 AM

  De avontuurlijke Marion Hoogwegt woont sinds 1989 in Spanje en schrijft meeslepende verhalen over zichzelf en haar geliefde Spanje. Lees meer over haar boeken.

  Lees meer