Miller’s of Frigiliana –luxe B&B in historisch centrum Frigiliana

Lopend door de hoofdstraat van het witte bergdorp Frigiliana in Zuid Spanje sta ik ineens voor de uitnodigende ingang van Miller’s of Frigiliana, een luxe B&B in Frigiliana. Die in maart 2017 zijn deuren heeft geopend. Een kleine parel, waar koppels én gezinnen zich thuis voelen.

Een heerlijke 2-persoons kamer van Miller's of Frigiliana

Een luxe B&B in hartje Frigiliana

Miller’s of Frigiliana is een luxe B&B midden in het historische centrum van het witte bergdorp in het binnenland bij Nerja. Die op 5 maart 2017 de deuren heeft geopend.

Voorbeeld van een 2-persoons kamer in B&B Miller's of Frigiliana in Zuid Spanje
Modern en comfortabel appartement van Miller's of Frigiliana

De comfortabele B&B bevindt zich in een prachtig gerestaureerd historisch pand in Frigiliana. En beschikt over vijf ensuite kamers (waaronder familiekamers) en twee appartementen met keukentje en zithoek (voor respectievelijk 4 en 7 personen). Die allemaal in Spaans-Moorse stijl zijn ingericht. En die eventueel allemaal tegelijkertijd gehuurd kunnen worden, zou je met een grote groep op vakantie naar Andalusië gaan.

Patio en dakterras

De gezellige B&B Miller’s of Frigiliana is gebouwd rond een patio. Waar bij goed weer (en dat is het meestal in dit dorpje in de Axarquía!) het ontbijt wordt geserveerd. En waar je de rest van de dag heerlijk kunt ontspannen.

Dakterras met jacuzzi, zithoek en BBQ van Miller's of Frigiliana
Patio van Miller's of Frigiliana

Daarnaast kun je ontspannen op het dakterras van de gastvrije B&B. Van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op het omliggende Axarquía gebied.

Veel extra’s voor gasten

Tanya Miller heeft er alles aan gedaan om van haar B&B in Frigiliana een tweede thuis voor gasten te maken:

Gezamenlijke ruimte met open keuken van B&B Miller's of Frigiliana
 • de B&B heeft een gezamenlijke ruimte met open keuken die je mag gebruiken;
 • er is een “honesty” bar waar je drinken uit kunt nemen; 
 • op het dakterras kun je bubbelen in een jacuzzi en BBQ-en;
 • bij de kleine receptie kun je tours boeken;
 • er is gratis Wifi; 
 • je kunt gebruik maken van een printer en een kopieermachine;
 • er zijn spelletjes voor vermaak; 
 • je kunt voor €5 per dag je auto parkeren in Frigiliana’s parkeergarage (50% korting);
 • de kamers en appartementen worden iedere dag schoongemaakt;
 • je mag je huisdier meenemen (als je allergisch voor huisdieren bent, krijg je een allergie-vrije kamer).
 • als je in je eentje een vakantie Frigiliana boekt, krijg je 10% korting.

Miller’s of Frigiliana is voor mij dan ook meer een klein boetiekhotel. Je kunt er alleen niet lunchen of avondeten. Maar dat is ook niet nodig met zo veel heerlijke restaurants om je heen.

Gezicht achter Miller’s of Frigiliana

De gezellige B&B in Frigiliana wordt gerund door Tanya Miller. Tanya is de dochter van wijlen Martin Miller. Een Engelse antiek goeroe, eigenaar van diverse hotels in Engeland en producent van Martin Miller’s gin.

Tanya heeft jaren lang gewerkt in de hotels van haar vader. Hiervoor heeft ze zes jaar in Granada gewoond. Als haar vader een paar jaar geleden overlijdt, besluit Tanya besluit om samen met haar zoontjes een nieuw leven te beginnen.

Met zijn drietjes verhuizen ze naar Frigiliana in Zuid Spanje. Hier koopt Tanya een oude woning aan de Calle Real. Die helemaal gerestaureerd dient te worden. Met grote zorg knapt zij het huis op. En tovert het om in een prachtige B&B. Waar iedereen zich thuis voelt tijdens een vakantie in Frigiliana.

Conclusie

Of je nu alleen, met zijn tweetjes, met je gezin of met vrienden op vakantie in Spanje bent, bij Miller’s in Frigiliana voel je je altijd thuis.

Ik vind de luxe en klantvriendelijke B&B in Frigiliana een echte aanwinst voor Frigiliana. Van mij krijgt hij een 10!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze boutique B&B in Frigiliana? Of weten of Miller's of Frigiliana beschikbaar is tijdens jullie vakantie in Frigiliana? Vul dan onderstaand contact formulier in (in het engels). Dan neemt Tanya Miller zo spoedig mogelijk contact met je op.

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen

Keer terug van Miller's of Frigiliana naar Vakantie Frigiliana
Keer terug naar Spanje voor JouNieuwe pagina's

 1. De Balsa - Nederlandse vakantieboerderij in Sierra Nevada (Andalusië)

  Feb 12, 19 02:36 AM

  Vakantieboerderij de Balsa – eenvoudige Nederlandse vakantieboerderij aan de voet van de Sierra Nevada; met appartement en 5 kamers voor 1 tot 5 personen; ideaal voor een wandel-, fiets- of paardrijva…

  Lees meer

 2. De OV-kaart van Madrid – ideaal voor een vakantie in Madrid

  Feb 11, 19 09:12 AM

  Ideaal voor een vakantie in Madrid: de OV-kaart van Madrid! Lees waar de kaart geldig is, hoe je de kaart koopt en oplaadt en hoe je in-en uitcheckt met de kaart.

  Lees meer

 3. Ontdek Madrid vanuit de lucht met de Teleférico

  Feb 11, 19 06:25 AM

  Geniet van prachtige uitzichten vanuit de Teleférico van Madrid! Lees hier meer over ligging, bereikbaarheid, openingstijden, kosten en meer van de kabelbaan van Madrid naar Casa del Campo. En wat je…

  Lees meer