Miller’s of Frigiliana: Boutique hotel in pittoresk bergdorp in Andalusië

Als ik door de hoofdstraat van het witte bergdorpje Frigiliana in Andalusië loop, sta ik ineens voor de ingang van Miller’s of Frigiliana. Ik ga naar binnen en kom terecht in een fantastisch klein boutique hotel, dat een en al comfort en gastvrijheid uitstraalt.

Nog voordat ik de Engelse eigenaresse Tanya heb ontmoet, voel ik me hier al thuis en droom ik weg van een romantische vakantie in deze luxe B&B in Zuid-Spanje...

Dakterras met jacuzzi, zithoek en BBQ van Miller's of Frigiliana

Het Engelse boutique hotel Miller’s of Frigiliana heeft in maart 2017 zijn deuren geopend in een van de beste locaties van Frigiliana. 

Namelijk aan de Calle Real, de smalle, met klinkers belegde hoofdstraat die door het oude Moorse dorpje omhoog kronkelt.

Het charmante kleine hotel bevindt zich in een prachtig gerenoveerd historisch pand dat de Engelse eigenaresse Tanya Miller comfortabel en warm ingericht heeft in Spaans-Moorse stijl, zodat je je meteen thuis voelt in Tanya's gezellige B&B.

Kamers en appartementen bij Miller's of Frigiliana

Patio van Miller's of Frigiliana

Boutique hotel Miller's of Frigiliana beschikt over vijf ensuite kamers. Een aantal van deze kamers zijn ook prima familiekamers. 

En voor degenen die tijdens hun vakantie in Frigiliana liever hun eigen keuken hebben om te koken, heeft Tanya ook gezorgd voor twee moderne appartementen met keukentje en zithoek, die geschikt zijn voor respectievelijk 4 en 7 personen.

Samen met de andere gasten deel je bij dit romantisch hotel aan de Costa del Sol verder een knusse zitruimte (met kachel, leesvoer en spelletjes), een open keuken met “honesty” bar, een gezellige patio plus een dakterras met jacuzzi en BBQ.

Zelf koken of eten in restaurant Frigiliana

Modern en comfortabel appartement van Miller's of Frigiliana

Aangezien er in Frigiliana veel restaurants zijn waar je heerlijk kunt eten, verzorgt Tanya met opzet geen lunch of avondeten in haar luxe B&B.

Maar wil je toch liever niet buiten de deur eten? 

En verblijf je in een van de kamers van de B&B?

Dan mag je graag de open keuken van Miller’s of Frigiliana gebruiken. 

In deze keuken wordt 's ochtends ook het ontbijtbuffet geserveerd. 

Honden welkom bij Miller's of Frigiliana

Voorbeeld van een 2-persoons kamer in B&B Miller's of Frigiliana in Zuid Spanje

Wil je je hond meer op vakantie naar Spanje nemen? Dan kun je ook bij Miller's of Frigiliana terecht!

Want deze boutique B&B in het directe achterland van de Costa del Sol Oost heeft een aantal kamers waar huisdieren zijn toegestaan.

Tanya laat met opzet niet in alle kamers huisdieren toe, zodat gasten die allergisch zijn voor huisdieren geen problemen ondervinden.

Geef beiden van tevoren aan, zodat Tanya hiermee rekening kan houden.

Omgeving van Miller's of Frigiliana

Het opgeknapte berggehucht El Acebuchal in de buurt van boutique hotel Miller's of Frigiliana

Ik vind een verblijf in Miller's of Frigiliana ideaal voor als je op je gemak dit gezellige dorpje in Andalusië én zijn omgeving wilt verkennen.

Want het bergdorpje ligt midden in het prachtige Axarquía gebied, het bergachtige achterland in het oosten van de provincie Málaga.

Wij kunnen er eindeloos wandelen en fietsen als we op vakantie in Frigiliana zijn. En vinden het na jaar nog steeds heerlijk om ook met de auto de omgeving te verkennen.

Een aantal toppers in de omgeving van boutique hotel Miller's of Frigiliana vind ik bijvoorbeeld:

Kortom: aanwinst voor Frigiliana!

Ik vind Miller's of Frigiliana een absolute aanwinst voor het gezellige witte bergdorp Frigiliana in het oosten van de provincie Málaga!

De Engelse eigenaresse Tanya Miller heeft er álles aan gedaan om van haar kleine boutique hotel een tweede thuis voor gasten te maken! Dit is te zien aan de comfortabele, warme inrichting en de vele ontspan-hoeken.

Ik vind deze luxe B&B in Andalusië een fantastische plek voor een romantische vakantie voor twee of een gezinsvakantie in Frigiliana!

Maar ook voor een actieve vakantie of cultuurvakantie in Zuid-Spanje!

Meer weten of boeken?

Heb je zin gekregen in een vakantie bij Miller's of Frigiliana en wil je weten of deze gezellige, comfortabele en fantastisch gelegen accommodatie nog beschikbaar is tijdens jullie vakantie in Frigiliana? Vul dan onderstaand contact formulier in (in het Engels). Dan neemt Tanya zo snel mogelijk contact met je op!

Je kunt dit boutique hotel in Frigiliana boeken via Booking.com. Maar als je boekt via onderstaand contactformulier, krijg je een betere prijs, champagne bij aankomst én een gratis upgrade (als mogelijk)!

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen

Terug naar boven>>