Ukulandia – creatieve vakanties bij Nederlanders in Sierra de Grazalema

Hou je van creatieve vakanties in Spanje, waarbij je samen met anderen muziek maakt, danst, knutselt, mediteert of sport? Of ben je juist op zoek naar een plek in de natuur voor het geven van een workshop? Dan is een creatieve vakantie bij het Nederlandse Ukulandia in de Sierra de Grazalema in het binnenland van de provincie Málaga (Andalusië, Zuid Spanje) allicht iets voor jou!

Ukulandia - rustgevend Nederlandstalig paradijsje in de bergen van Málaga (Andalusië, Zuid Spanje)

Op deze pagina lees je meer over Ukulandia, de mogelijkheid tot het geven van workshops en het aanbod van creatieve vakanties op deze rustgevende plek in Zuid Spanje.

Rustgevend paradijsje in Zuid Spanje

Boven op een berg in het binnenland van Andalusië ligt het Nederlandstalige cultuurhuis Ukulandia. Een door bergen omgeven paradijsje tussen de natuurgebieden Sierra de Grazalema en Los Alcornocales, in het noordwestelijke deel van de provincie Málaga. Dat een paar km buiten het plaatsje Cortes de la Frontera ligt. Op 35 minuten rijden van Ronda, 75min van de Caminito del Rey wandelroute en bijna 2 uur rijden van vliegveld Málaga.

Nederlandse eigenaren

De Nederlandse Eveline van Ukulandia

Dit rustgevend paradijsje midden in de natuur is van de Nederlanders Eveline Ketterings en Marcel van der Zwet. Twee creatievelingen, die houden van muziek en western leven. En die in Nederland ukulele optredens en workshops verzorgen (ter info: een ukulele is een mini-gitaar). 

Als zij in 2009 deze prachtige plek in Zuid Spanje vinden, is het huis nog niet afgebouwd. Stukje bij beetje bouwen zij het huis verder af. En ontstaat de droom om zich hier terug te trekken. Hiermee is Ukulandia geboren!

Creatieve vakanties in Sierra de Grazalema

Eveline en Marcel willen graag zo veel mogelijk in hun Ukulandia paradijsje in Zuid Spanje zijn. Dus gaan ze op zoek naar manier om geld te verdienen in Spanje. Wat zou er mooier zijn om deze prachtige plek in de bergen van de provincie Málaga te kunnen delen met andere natuurliefhebbers en creatievelingen? 

Zo ontstaat het idee om van Ukulandia een cultuurhuis te maken. Waar mensen in kleine groepen Flamenco workshops, yoga workshops, mozaïek workshops, muziek workshops en andere creatieve of artistieke workshops kunnen volgen. En wordt Ukulandia een klein paradijsje voor creatieve vakanties in Spanje.

Verblijf op Ukulandia

Tijdens een creatieve vakantie in de bergen van Andalusië verblijven gasten in een kamer in het eenvoudige huis van Ukulandia (met buiten-wc en buiten douche, elektriciteit van zonnepanelen en water uit een bron bij het huis), een 2-persoons casita (met eigen WC,  douche en terras) of 4-persoons caravan (aan het begin van de oprijlaan). 

En zijn er nog meer gasten, dan zetten Eveline en Marcel tenten op in de tuin van Ukulandia.

Workshop geven op Ukulandia

Ben je op zoek naar een rustgevende plek in de natuur om een yogaworkshop, schilderworkshop of ander soort workshop te geven?

Neem dan ook contact op met Eveline en Marcel om samen de mogelijkheden te bespreken. Zij kunnen je niet alleen helpen met logies en verblijf, maar ook met logistiek en een eventueel aanvullend programma.

Aanbod creatieve vakanties Ukulandia

Flamenco workshops

Flamenco vakantie bij Ukulandia in binnenland Andalusië

Eind mei 2019 vinden de eerste Flamenco workshops plaats op Ukulandia! Een Flamenco workshop voor beginners en een voor gevorderden. Waarbij je een week lang iedere dag 4 uur Flamenco les krijgt (in het Engels of Spaans) van de professionele Flamenco danseres Maria Martha Rodriguez.

De rest van de dag kun je b.v. wandelen of paardrijden in de omgeving; op sightseeing; of je terugtrekken met een leesboek.

De prijs voor deze Flamenco vakantie in Zuid Spanje is EUR700 per persoon. Bij de prijs zijn inbegrepen: verblijf, Flamenco lessen, ontbijt & lunch. 

Muziek workshops

Muziek vakantie bij Ukulandia in binnenland Andalusië

Eveline en Marcel kunnen als geen andere ukulele spelen en hebben uitgebreide ervaring in het geven van ukulele workshops. Lijkt het je wat om te leren spelen op deze mini-gitaar? Of wil je samen met anderen muziek maken?

Ukulandia is de perfecte plek voor een ukulele of andere soort muzikale vakantie in Spanje! Midden in de natuur in de bergen van Andalusië, in een oase van rust...

Conclusie

Ukulandia is een rustgevende paradijsje midden in de natuur in het binnenland van de provincie Málaga (Andalusië, Zuid Spanje), waar je helemaal tot rust kunt komen tijdens een yogavakantie, muziekvakantie, schildervakantie of ander soort creatieve vakantie. Het verblijf is eenvoudig, maar de natuurlijke rijkdom om je heen is des te groter.

Meer weten of boeken?

Wil je meer weten over deze creatieve vakanties bij Nederlanders in de Sierra de Grazalema in Andalusië? Of wil je zelf een workshop organiseren op Ukulandia? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan nemen Eveline en Marcel zo snel mogelijk contact met je op.

Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen