All inclusive hotels aan de Costa del Sol in Andalusië (Zuid Spanje)

Zoek jij een all inclusive hotel aan de Costa del Sol voor je vakantie in Andalusië (Zuid Spanje)? Aan de toeristische stranden ten westen van Málaga liggen verschillende all-inclusive hotels. Maar ook aan de minder toeristische stranden ten oosten van Málaga.

We mogen weer op vakantie naar de Balearen en de Canarische eilanden zonder bij terugkeer getest te worden of in quarantaine te gaanLees meer over testen, noodzakelijke formulieren, coronapaspoort ed.>>

Ik heb voor je uitgezocht welke all-inclusive hotels aan de Costa del Sol Oost er zijn. En ben eveneens op zoek gegaan naar de mooiste all-inclusive hotels aan de Costa del Sol West.

All-inclusive hotels Costa del Sol Oost

Hotel Iberostar Málaga Playa

Iberostar hotel resort Malaga Playa (Costa del Sol)

Het eerste mooie all inclusive hotel aan de Costa del Sol Oost dat ik gevonden heb, is Hotel Iberostar Malaga Playa. Het Arabisch uitziende hotel ligt direct aan het strand van Torrox Costa, op drie kwartier rijden van vliegveld Malaga en vijftien minuten rijden van Nerja. 

Het mooie en verzorgde hotel met modern-Arabische inrichting biedt talrijke faciliteiten als een buiten- en binnenzwembad, Spa, fitness centrum, animatie, diverse bars en een restaurant.

Aparthotel Marinas de Nerja

Hotel Resort Marinas de Nerja (Costa del Sol)

Een ander mooi all inclusive hotel aan de Costa del Sol Oost is Aparthotel Marinas de Nerja, direct aan het strand van Nerja

Dit hotel aan zee in Andalusië ligt op 50 minuten rijden van vliegveld Málaga en minder dan 10 minuten rijden van het centrum van Nerja. En beschikt over een binnen- en buitenzwembad, Spa, fitnessruimte, animatie in hoogseizoen, diverse bars, een restaurant en meer.

Bezienswaardigheden Costa del Sol Oost

Wil je vanuit je all inclusive hotel aan de Costa del Sol Oost ook uitstapjes maken? Op de volgende pagina’s kun je alvast inspiratie opdoen:

All-inclusive hotels Costa del Sol West

Hotel Iberostar Costa del Sol

All-inclusive hotel Iberostar Costa del Sol

Een populair all-inclusive hotel aan de Costa del Sol West in de provincie Málaga is het kindvriendelijke hotel Iberostar Costa del Sol. Deze resort aan zee ligt direct aan een zacht zandstrand, tussen de toeristische kustplaatsen Estepona en Marbella, op ongeveer 45min van vliegveld Málaga. 

Dit all-inclusive hotel in Andalusië beschikt o.a. over twee buitenzwembaden met glijbaan, binnenzwembad, Wellness centrum en entertainment voor jong en oud.

Ideaal voor een strandvakantie én actieve vakantie in Zuid Spanje. Want in de directe omgeving van de resort kun je snorkelen, duiken, kajakken, fietsen, paardrijden, golfen en meer. 

Iberostar Selection Marbella Coral Beach

All-inclusive hotel Iberostar Selection Marbella Coral Beach

Een ander all-inclusive hotel aan de Costa del Sol West in Andalusië is hotel Iberostar Selection Marbella Coral Beach, dat ligt op ruim 1km van de chique jachthaven Puerto Banus, 5km van het centrum van Marbella en 55km van vliegveld Málaga.

Let op: Dit all-inclusive hotel aan zee in Zuid Spanje is een adult only hotel, dus geen kinderhotel. Het luxe hotel met moderne inrichting beschikt o.a. over verschillende zwembaden, Wellness centrum en Beach club. Om bij het strand te komen, moet je alleen even de straat oversteken.

Hotel Ikos Andalusia

All-inclusive hotel Ikos Andalusia (Costa del Sol)

Een nieuw all-inclusive hotel aan de Costa del Sol West in Andalusië is Hotel Ikos Andalusia, dat in mei 2020 haar deuren opent. Deze kindvriendelijke resort aan zee is het eerste 5-sterren all-inclusive hotel in Spanje!

Je kan er genieten van verschillende binnen- en buitenzwembaden, 7 restaurants, een Wellness centrum en vele activiteiten voor jong en oud. Ideaal voor een ontspan-/strand-/kindervakantie in Zuid Spanje.
Nieuwe pagina's

 1. Een gezinsvakantie naar kindvriendelijk Menorca (Balearen)

  Jul 14, 21 07:37 AM

  Een kindervakantie Menorca staat voor baaien met witte zandstranden en ondiep hemelsblauw water, uitkijktoren en forten, hotels met waterparken en meer...

  Lees meer

 2. All-inclusive hotels op Ibiza (Balearen) om bij weg te dromen

  Jul 02, 21 03:55 AM

  Zoek je een all-inclusive hotel op Ibiza (Balearen) dat je alleen hoeft te verlaten om de prachtige omgeving te verkennen? Dit zijn mijn favorieten!

  Lees meer

 3. Verwen jezelf in een luxe hotel op Ibiza (Balearen)

  Jul 01, 21 11:08 AM

  Zoek je een luxe hotel op Ibiza (Balearen)? Lees welke hotels ik kan aanbevelen in het binnenland, aan de kust en in de hoofdstad van dit Spaanse eiland.

  Lees meer

Bewaar op Pinterest

Om te bewaren op Pinterest, klik op de button hieronder