All inclusive hotels aan de Costa del Sol in Andalusië (Zuid-Spanje)

Zoek jij een all inclusive hotel aan de Costa del Sol voor je vakantie in Andalusië (Zuid Spanje)? Aan de toeristische stranden ten westen van Málaga liggen verschillende all-inclusive hotels. Maar ook aan de minder toeristische stranden ten oosten van Málaga.

Ik heb voor je uitgezocht welke all-inclusive hotels aan de Costa del Sol Oost er zijn. En ben eveneens op zoek gegaan naar de mooiste all-inclusive hotels aan de Costa del Sol West.

All-inclusive hotels Costa del Sol Oost

Hotel Iberostar Málaga Playa

Iberostar hotel resort Malaga Playa (Costa del Sol)

Het eerste mooie all inclusive hotel aan de Costa del Sol Oost dat ik gevonden heb, is Hotel Iberostar Malaga Playa.

Het Arabisch uitziende hotel ligt direct aan het strand van Torrox Costa, op drie kwartier rijden van vliegveld Malaga en vijftien minuten rijden van Nerja. 

Het mooie en verzorgde hotel met modern-Arabische inrichting biedt talrijke faciliteiten als een buiten- en binnenzwembad, Spa, fitness centrum, animatie, diverse bars en een restaurant.

Aparthotel Marinas de Nerja

Hotel Resort Marinas de Nerja (Costa del Sol)

Een ander mooi all inclusive hotel aan de Costa del Sol Oost is Aparthotel Marinas de Nerja, direct aan het strand van Nerja

Dit hotel aan zee in Andalusië ligt op 50 minuten rijden van vliegveld Málaga en minder dan 10 minuten rijden van het centrum van Nerja.

En beschikt over een binnen- en buitenzwembad, Spa, fitnessruimte, animatie in hoogseizoen, diverse bars, een restaurant en meer.

Terug naar boven>>

All-inclusive hotels Costa del Sol West

Hotel H10 Estepona Palace - incl. huurauto

All-inclusive hotel Iberostar Costa del Sol

Een heerlijk all-inclusive hotel aan de Costa del Sol West in de provincie Málaga vind ik het kindvriendelijke hotel H10 Estepona Palace.

Deze resort aan zee ligt direct aan een zacht zandstrand, net buiten de toeristische kustplaats Estepona, op ongeveer 55 minuten rijden van vliegveld Málaga. 

Dit vrij rustig gelegen all-inclusive hotel in Andalusië beschikt onder andere over twee door palmbomen omgeven buitenzwembaden met watervallen, een wellnesscentrum, verschillende bar en restaurants, een speeltuin, animatie (tijdens schoolvakanties) plus verschillende sportfaciliteiten. Een paradijsje voor een ontspanvakantie in Zuid-Spanje...

Hotel Iberostar Costa del Sol - incl. huurauto

All-inclusive hotel Iberostar Costa del Sol

Een populair all-inclusive hotel aan de Costa del Sol West in de provincie Málaga is het kindvriendelijke hotel Iberostar Costa del Sol.

Deze resort aan zee ligt direct aan een zacht zandstrand, tussen de toeristische kustplaatsen Estepona en Marbella, op ongeveer 45 minuten rijden van vliegveld Málaga. 

Dit all-inclusive hotel in Andalusië beschikt onder andere over twee buitenzwembaden met glijbaan, binnenzwembad, wellnesscentrum plus entertainment voor jong en oud.

Ideaal voor een strandvakantie én actieve vakantie in Zuid Spanje. Want in de directe omgeving van de resort kun je snorkelen, duiken, kajakken, fietsen, paardrijden, golfen en meer. 

Iberostar Selection Marbella Coral Beach

All-inclusive hotel Iberostar Selection Marbella Coral Beach

Een ander all-inclusive hotel aan de Costa del Sol West in Andalusië is hotel Iberostar Selection Marbella Coral Beach, dat ligt op ruim een kilometer van de chique jachthaven Puerto Banus, 5 kilometer van het centrum van Marbella en 55 kilometer van vliegveld Málaga.

Het luxe hotel met moderne inrichting beschikt o.a. over verschillende zwembaden, een wellnesscentrum plus een Beach club. Om bij het strand te komen, moet je alleen even de straat oversteken.

Let op: Dit all-inclusive hotel aan zee in Zuid Spanje is een adult only hotel, dus geen kinderhotel. 

Hotel Ikos Andalusia

All-inclusive hotel Ikos Andalusia (Costa del Sol)

Een nieuw all-inclusive hotel aan de Costa del Sol West in Andalusië is Hotel Ikos Andalusia, dat in mei 2020 haar deuren opent. Deze kindvriendelijke resort aan zee is het eerste 5-sterren all-inclusive hotel in Spanje!

Je kan er genieten van verschillende binnen- en buitenzwembaden, 7 restaurants, een wellnesscentrum plus vele activiteiten voor jong en oud. Ideaal voor een ontspan-/strand-/kindervakantie in Zuid Spanje.

Terug naar boven>>

Meer all-inclusive hotels Costa del Sol

Wil je nog meer all-inclusive hotels aan de Costa del Sol zien? Kijk dan eens op de websites van TUI, Sunweb en Corendon

Andere hotels aan de Costa del Sol

Bezienswaardigheden Costa del Sol Oost

Wil je vanuit je all inclusive hotel aan de Costa del Sol Oost ook uitstapjes maken? Op de volgende pagina’s kun je alvast inspiratie opdoen:

Terug naar boven>>