Hotel Ikos Andalusia – Spanje’s eerste all-inclusive 5-sterren hotel

In mei 2020 worden in de provincie Málaga in Andalusië de deuren geopend van Spanje’s eerste all-inclusive 5-sterren hotel: hotel Ikos Andalusia! Wil je tijdens je vakantie in Zuid Spanje verwend worden in een hotel aan zee? En wil je je hotel niet hoeven te verlaten? Dan is deze super-de-luxe resort aan de Costa del Sol dé place o be!

Hotel Ikos Andalusia - Spanje's eerste all-inclusive 5-sterren hotel aan de Costa del Sol
Zwembaden van Hotel Ikos Andalusia
Kamer met zeezicht in Hotel Ikos Andalusia
Kamer met privé zwembad in Hotel Ikos Andalusia
Restaurant in Hotel Ikos Andalusia
Bar in Hotel Ikos Andalusia

Resort tussen Estepona en Marbella

Hotel Ikos Andalusia, dat gebouwd is door de Griekse hotelketen Ikos, is gelegen aan het El Guadalmansana strand, op 15 minuten rijden van Estepona, 25 minuten rijden van Marbella en 1 uur rijden van het vliegveld van Málaga.

Het 5-sterren all-inclusive hotel in Zuid Spanje bestaat uit zeven gebouwen met in totaal 411 kamers: moderne lichte kamers, die uitkijken op de zee, het zwembad of de tuin. Er zijn zelfs kamers die hun eigen klein privé zwembad hebben!

Pure verwennerij

Daarnaast beschikt hotel Ikos Andalusia over diverse binnen- en buitenzwembaden, zeven restaurants en een heerlijk Wellness centrum. Dus je kunt jezelf verwennen met lekker eten én heerlijk ontspannen. 

Kindvriendelijke resort

Wil je samen met je kinderen op vakantie naar deze super-de-luxe resort aan de Costa del Sol? Dat is geen probleem!

Naast de heerlijke zwembaden waar kinderen zich in kunnen amuseren, is er binnen én buiten uitgebreid vermaak voor de kinderen van alle leeftijden. Variërend van creatieve tot sportactiviteiten.

En ‘s avonds kunnen jong en oud genieten van shows en livemuziek.

Conclusie

Het super-de-luxe Hotel Ikos Andalusia aan de Costa del Sol in Zuid Spanje is een heerlijke bestemming voor een ontspanvakantie, strandvakantie of gezinsvakantie.

Want Spanje’s eerste all-inclusive 5-sterren hotel ligt pal aan zee en biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning, verwennerij én vermaak: diverse zwembaden, talrijke restaurants, een heerlijk Wellness centrum en vele activiteiten voor jong en oud.
Nieuwe pagina's

 1. Natuurpark Cadí-Moixeró: berggebied met idyllische dorpen in Catalonië

  Oct 13, 21 03:19 PM

  Natuurpark Cadí-Moixeró (Catalonië) is met z’n vele wandel-, fiets- plus klimmogelijkheden en Middeleeuwse plaatsen ideaal voor een actieve én cultuurvakantie!

  Lees meer

 2. Torre Nova – Luxe appartementen bij wijnstreek Penedès (Catalonië)

  Oct 07, 21 08:20 AM

  Zoek je een landelijk appartement in Catalonië dat niet te ver van Barcelona en de zee ligt? Torre Nova heeft 8 luxe appartementen op 15 minuten van Montserrat.

  Lees meer

 3. Smullen van natuur en geschiedenis bij etappe 4 van de Grand Tour

  Oct 04, 21 08:54 AM

  Spanje voor Jou's ervaringen van etappe 4 van de Grand Tour Catalunya: natuurpark Cadí-Moixeró en vulkaangebied La Garrotxa in Catalonië

  Lees meer