Hotel Ikos Andalusia – Spanje’s eerste all-inclusive 5-sterren hotel

In mei 2020 worden in de provincie Málaga in Andalusië de deuren geopend van Spanje’s eerste all-inclusive 5-sterren hotel: hotel Ikos Andalusia! Wil je tijdens je vakantie in Zuid Spanje verwend worden in een hotel aan zee? En wil je je hotel niet hoeven te verlaten? Dan is deze super-de-luxe resort aan de Costa del Sol dé place o be!

Hotel Ikos Andalusia - Spanje's eerste all-inclusive 5-sterren hotel aan de Costa del Sol
Zwembaden van Hotel Ikos Andalusia
Kamer met zeezicht in Hotel Ikos Andalusia
Kamer met privé zwembad in Hotel Ikos Andalusia
Restaurant in Hotel Ikos Andalusia
Bar in Hotel Ikos Andalusia

Resort tussen Estepona en Marbella

Hotel Ikos Andalusia, dat gebouwd is door de Griekse hotelketen Ikos, is gelegen aan het El Guadalmansana strand, op 15 minuten rijden van Estepona, 25 minuten rijden van Marbella en 1 uur rijden van het vliegveld van Málaga.

Het 5-sterren all-inclusive hotel in Zuid Spanje bestaat uit zeven gebouwen met in totaal 411 kamers: moderne lichte kamers, die uitkijken op de zee, het zwembad of de tuin. Er zijn zelfs kamers die hun eigen klein privé zwembad hebben!

Pure verwennerij

Daarnaast beschikt hotel Ikos Andalusia over diverse binnen- en buitenzwembaden, zeven restaurants en een heerlijk Wellness centrum. Dus je kunt jezelf verwennen met lekker eten én heerlijk ontspannen. 

Kindvriendelijke resort

Wil je samen met je kinderen op vakantie naar deze super-de-luxe resort aan de Costa del Sol? Dat is geen probleem!

Naast de heerlijke zwembaden waar kinderen zich in kunnen amuseren, is er binnen én buiten uitgebreid vermaak voor de kinderen van alle leeftijden. Variërend van creatieve tot sportactiviteiten.

En ‘s avonds kunnen jong en oud genieten van shows en livemuziek.

Conclusie

Het super-de-luxe Hotel Ikos Andalusia aan de Costa del Sol in Zuid Spanje is een heerlijke bestemming voor een ontspanvakantie, strandvakantie of gezinsvakantie.

Want Spanje’s eerste all-inclusive 5-sterren hotel ligt pal aan zee en biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning, verwennerij én vermaak: diverse zwembaden, talrijke restaurants, een heerlijk Wellness centrum en vele activiteiten voor jong en oud.
Nieuwe pagina's

 1. Hotel la Llave de la Judería – gezellig hotelletje in centrum Córdoba

  Feb 20, 20 10:32 AM

  Op zoek naar een sfeervol en gastvriendelijk klein hotel in de voormalige Jodenwijk van Córdoba (Andalusië)? Lees dan meer over Hotel la Llave de la Judería!

  Lees meer

 2. Charmante kleine hotels in het centrum van Sevilla (Andalusië)

  Feb 18, 20 08:02 AM

  Ria's favoriete hotelletjes in het centrum van Sevilla (Andalusië): in de Santa Cruz wijk, dichtbij de kathedraal of dichtbij de Plaza de España.

  Lees meer

 3. Met de trein van Sevilla naar Córdoba en terug

  Feb 18, 20 06:22 AM

  de trein van Sevilla naar Córdoba in Andalusië of andersom? Ik heb het gedaan! Lees mijn info en tips over kaartjes kopen, treinstations, transport naar stad ed

  Lees meer